BTCSAP Consultors

298 visualizaciones

Publicado el

Presentació per a la pràctica 1 de cloud computing de la UOC dins del postgrau de gestió i administració de microempreses.

Publicado en: Educación
0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
298
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
48
Acciones
Compartido
0
Descargas
0
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

BTCSAP Consultors

  1. 1. BTCSAP ConsultorsConsultoria en SAP especialitzada en processosLogístics
  2. 2. Missió BTSAP La nostra missió és ser líders en solucions i serveis de Consultoria en SAP per a processos logístics. Oferir solucions als nostres clients per tal que esdevinguin líders en els seus mercats. Volem que gràcies a nosaltres puguin construir un futur millor.
  3. 3. Valors BTSAP Dedicació a lèxit del client Integritat Servei de qualitat orientat al client Confiança i responsabilitat en totes les relacions Respecte pel medi ambient
  4. 4. Serveis Serveis en Consultoria SAP ECC 6.0 ◦ Logística  Ventes i Distribució (SD)  Gestió de materials (MM)  Execució de la logística (LE) ◦ Integració amb altres mòduls (FI/CO/PP) Serveis de redefinició de processos logístics Aplicació de les millors pràctiques en processos logístics (Best Practices)
  5. 5. Serveis addicionals Implantació solucions EDI Gestió de dades mestres (MDM) Programació en ABAP/4 Hosting Especialització en Indústries: ◦ FMCG (Fast moving consumer goods) ◦ Utilities ◦ IS-Oil ◦ IS-Paper Industries

×