Descarrega de softonic

485 visualizaciones

Publicado el

Descargar programas de Softonic

Publicado en: Educación
0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
485
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
10
Acciones
Compartido
0
Descargas
2
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Descarrega de softonic

  1. 1. Baixar Programes de SoftonicAlguna vegada has buscat cómbaixar un programa per al teu ordinador?Aquest és el teu tutorial. Sense necessitat de registrar-se.
  2. 2. 1r Pas● Per a baixar-te un programa al teu ordinador a través de Softonic, primer de tot entra en www.Softonic.com i busca el programa que necessites. Fixat en lexemple:
  3. 3. 2n Pas● Ara, en el buscador de Softonic, busca el teu programa.● (Com a referència, volem baixar el programa Google Chrome).
  4. 4. 3r Pas● A continuació, elegeix la versió que més tagrade i més útil et siga.● En aquest cas, elegirem la versió més coneguda de Google Chrome. (Normalment sagafa la primera opció, però sempre és millor veure totes les versions.)● I ara fes click en Descargar Gratis.
  5. 5. 4t Pas● Ara, tan sols tens que esperar a que comence la descarrega.● En el cas de que no ho faja, fes click en "Volver A Intentarlo".● Sol tardar uns 3 o quatre segons en començar la descarrega.● Per si hi ha algun problema, contacta amb la pagina web o intenta-ho una altra vegada.
  6. 6. Áltres Pàgines● El Místico.● Jaep Informatica.● FileCluster.

×