La pobresa

447 visualizaciones

Publicado el

Publicado en: Viajes, Salud y medicina
0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
447
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
21
Acciones
Compartido
0
Descargas
7
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

La pobresa

  1. 1. LA POBRESA
  2. 2. 1.Que és la pobresa? La pobresa és la manca de béns materials suficients per portar una vida digna. En aquest sentit, és el contrari que riquesa i al·ludeix a un estat de carència. Al món hi ha 1200 ja sigui per falta d'aliment i aigua potable o de diners.
  3. 3. 2.Causa de la pobresa Les tres principals causes de la pobresa són: Ignoráncia: Ignorància significa manca d'informació o de  coneixements. Factors i causes históriques: La pobresa a escala mundial té moltes causes històriques: el  colonialisme, l'esclavitud, la guerra i les invasions. Tots aquets  factors impedeixen que el poble, continent, etc... avançi  Malalties: Quan una comunitat té una alta taxa de malaltia, l'absentisme és  considerable, la productivitat baixa i es genera menys riquesa.  A part de la misèria, aflicció i mort que deriven de la malaltia, és  també un factor important de pobresa en una comunitat.
  4. 4. 3.Els països més pobres del món Majoritàriament els països més pobres es troben a l'Africa.La pobresa de l’anomenat tercer món s’origina fonamentalment en el procés colonialista del segle XIX. En aquesta època, dels aproximadament 150 països que hi havia al món en aquell moment només 50 eren independents, la resta estaven dominats per les potències europees.  
  5. 5. 4.Què podem fer per solucionar-ho? Les ONG Una organització no governamental (ONG), és una organització privada independent de governs i organismes internacionals que no és creada pels estats. Les ONG usualment són organitzacions sense ànim de lucre que obtenen una porció dels seus recursos de fonts privades. Les ONG en contra de la pobresa, recullen diners de persones solidàries, per utilitzar-los per els mes necessitats en la construcció d'escoles i hospitals, en menjar...
  6. 6. 4.Què podem fer per solucionar-ho? Les ONG Una organització no governamental (ONG), és una organització privada independent de governs i organismes internacionals que no és creada pels estats. Les ONG usualment són organitzacions sense ànim de lucre que obtenen una porció dels seus recursos de fonts privades. Les ONG en contra de la pobresa, recullen diners de persones solidàries, per utilitzar-los per els mes necessitats en la construcció d'escoles i hospitals, en menjar...

×