HEM FINALITZAT ASIX O
DAW
Què podem seguir estudiant?
PODEM PER EXEMPLE FER ALTRE GRAU
SUPERIOR NO RELACIONAT AMB
INFORMÀTICA I QUE ENS
COMPLEMENTE EL CURRÍCULUM
 Tècnic Super...
PODEM FER ALTRE CICLE FORMATIU
DE GRAU SUPERIOR DE LA FAMÍLIA
PROFESSIONAL “INFORMÀTICA I
COMUNICACIONS”. AIXÍ
DIVERSIFIQU...
PODEM ANAR A LA UNIVERSITAT. RECORDEU QUE HI
HA UNES PLACES LIMITADES PER AQUELLS ALUMNES
QUE PROVENEN DE CICLES FORMATIUS...
TANMATEIX, LES UNIVERSITATS TENEN POTESTAT PER
VARIAR LA MANERA EN QUÈ ACCEPTARÀ ELS SEUS
ALUMNES. AQUEST PROCEDIMENT VE E...
ALS SEGÜENTS ENLLAÇOS TENIU
MÉS INFORMACIÓ
 http://www.cece.gva.es/eva/val/fp_universidad_preg.htm
(informació i pregunte...
I QUINS ESTUDIS DE GRAU
EXISTEIXEN ACTUALMENT
PER UN ESTUDIANT QUE HA
FINALITZAT L’FP SUPERIOR
D’INFORMÀTICA?
Seguidament ...
- Grau en enginyeria informàtica
- Grau en enginyeria multimèdia
- Grau en enginyeria telemàtica
- Doble Grau en ADE i eng...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Què fem després d'asix o daw

187 visualizaciones

Publicado el

That is a presentation elaborated to show the options that an Spanish FP student has, once the student has finished their studies, if the student wants to go on studying

Publicado en: Educación
0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
187
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
3
Acciones
Compartido
0
Descargas
6
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Què fem després d'asix o daw

  1. 1. HEM FINALITZAT ASIX O DAW Què podem seguir estudiant?
  2. 2. PODEM PER EXEMPLE FER ALTRE GRAU SUPERIOR NO RELACIONAT AMB INFORMÀTICA I QUE ENS COMPLEMENTE EL CURRÍCULUM  Tècnic Superior d’Administració i finances  Algun cicle de la família de comerç i màrqueting  Algun cicle de la família d’imatge i so  Qualsevol altre grau superior que trobem a la pàgina de CECE, que ja hem dit que era http://www.cece.gva.es/eva/val/fp/oferta_fp.htm Ja hem dit que a aquesta pàgina trobareu informació sobre els mòduls a estudiar, el nombre d’hores, les eixides professionals, els RD que regulen els estudis, etc. Recordeu que FOL, EIE i anglès normalment els tindreu convalidats. A més, no heu de tronar a fer la prova d’accés ja que tindríeu accés directe en venir d’altre CFGS
  3. 3. PODEM FER ALTRE CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR DE LA FAMÍLIA PROFESSIONAL “INFORMÀTICA I COMUNICACIONS”. AIXÍ DIVERSIFIQUEU CONEIXEMENTS  Administració de Sistemes en Xarxa (ASIX). GANDIA (IES Maria Enriquez)  Desenvolupament d’Aplicacions Web (DAW). Canvieu un poc de terç i assoliu coneixements un poc diferents. GANDIA (IES Maria Enriquez)  Desenvolupament d’Aplicacions Multi Plataforma (DAM). El mateix que amb DAW. TAVERNES (IES JAUME II)  Animacions 3D, jocs i entorns interactius (es fa a centres privats de València o voltants com ara Florida Universitaria o el centre d'FP PROGRESA) Recordeu que en la pàgina de CECE, entrant a cada cicle concret podreu entrar a veure matèries, eixides professionals, nombre d’hores, etc.
  4. 4. PODEM ANAR A LA UNIVERSITAT. RECORDEU QUE HI HA UNES PLACES LIMITADES PER AQUELLS ALUMNES QUE PROVENEN DE CICLES FORMATIUS I QUE HAUREU D’OBTENIR UNA MITJA MÍNIMA PER PODER ENTRAR AL CENTRE UNIVERSITARI ON VOLEU. SI UNA UNIVERSITAT SEGUEIX EL PROCEDIMENT HABITUAL, ES COMPTARÀ LA NOTA MITJA OBTINGUDA AL CFGS (5 A 10), I ES CLASSIFICARÀ ALS ALUMNES DE MAJOR A MENOR NOTA. DESPRÉS, QUAN DECIDIM LA CARRERA A FER, HEM DE VEURE QUANTES PLACES OFEREIX LA UNIVERSITAT ON VOLEM ANAR I VEURE LA NOTA DE TALL D’ANYS ANTERIORS PER FER-NOS UNA IDEA. SI UNA UNIVERSITAT OFEREIX 60 PLACES, ENTRARAN ELS 60 ALUMNES D’FP AMB MÉS NOTA (EN CAS D’EMPAT ES FARÀ PER RAMA DE CONEIXEMENT). ÉS IMPORTANT ACLARIR EL FET QUE VOLUNTÀRIAMENT PODEU PRESENTAR-VOS A LES PAU PER PUJAR NOTA.
  5. 5. TANMATEIX, LES UNIVERSITATS TENEN POTESTAT PER VARIAR LA MANERA EN QUÈ ACCEPTARÀ ELS SEUS ALUMNES. AQUEST PROCEDIMENT VE ESTABLERT ALS ARTICLES 9.2 I 10.2 DEL RD 412/2014 DE 6 DE JUNY. AIXÍ, A MÉS DE LA QUALIFICACIÓ OBTINGUDA A FP LES UNIVERSITATS PODEN DECIDIR ACCEPTAR ELS SEUS ALUMNES EN FUNCIÓ DE: HTTP://WWW.BOE.ES/BOE/DIAS/2014/06/07/PDFS/BOE-A-2014- 6008.PDF -RELACIÓ ENTRE EL CURRÍCULUMS DELS ESTUDIS CURSATS I ELS ESTUDIS UNIVERSITARIS A REALITZAR. -FORMACIÓ ACADÈMICA O PROFESSIONAL COMPLEMENTÀRIA. -ESTUDIS SUPERIORS CURSATS AMB ANTERIORITAT. -EXCEPCIONALMENT, REALITZACIÓ D’AVALUACIONS ESPECÍFIQUES DE CONEIXEMENTS I/O COMPETÈNCIES. -ADSCRIPCIÓ DEL TÍTOL D’FP REALITZAT A ALGUNA BRANCA DE CONEIXEMENT DE LES ESTABLERTES AL RD 1618/2011 DE 14 DE NOVEMBRE.
  6. 6. ALS SEGÜENTS ENLLAÇOS TENIU MÉS INFORMACIÓ  http://www.cece.gva.es/eva/val/fp_universidad_preg.htm (informació i preguntes sobre les pau)  http://www.cece.gva.es/univ/val/PAU_informacion_general.htm (exemples PAU i guia)  http://www.boe.es/boe/dias/2010/12/17/pdfs/BOE-A-2010-19391.pdf (proves específiques i accés a Universitat) Orden EDU/3242/2010, de 9 de desembre. Modifica el RD 1892/2.008  http://www.cece.gva.es/univ/docs/NotaCorte2014.pdf (notes de tall 2.014 universitats valencianes)g  http://www.boe.es/boe/dias/2014/06/07/pdfs/BOE-A-2014-6008.pdf (accés a estudis universitaris de grau) RD 412/2.014 de 6 de juny  http://www.cece.gva.es/univ/docs/RD_1892_2008.pdf (accés als estudis de grau). RD 1892/2.008 de 14 de novembre  http://www.notasdecorte.info/ingenieria_en_informatica-c81.htm (notes de tall a diverses universitats espanyoles del Grau en Enginyeria Informàtica)
  7. 7. I QUINS ESTUDIS DE GRAU EXISTEIXEN ACTUALMENT PER UN ESTUDIANT QUE HA FINALITZAT L’FP SUPERIOR D’INFORMÀTICA? Seguidament trobeu un llistat amb algunes carreres que, o bé complementen estudis informàtics (administració i direcció d’empreses, etc., o bé aprofundeixen coneixements informàtics
  8. 8. - Grau en enginyeria informàtica - Grau en enginyeria multimèdia - Grau en enginyeria telemàtica - Doble Grau en ADE i enginyeria informàtica - Grau en enginyeria informàtica de sistemes d’informació (informàtica per l’empresa) - Grau en comunicació digital (Digital Communication) “fonamentalment per alumnes de DAW” - Grau en disseny i desenvolupament de videojocs (es fa a la Universitat Jaume I de Castelló) Podeu veure informació a les següents webs de centres universitaris: - http://www.uv.es/infodin/publicacions/guia_graus.pdf Universitat de València - http://www.upv.es/estudios/grado/grados-ramas-es.html Universitat Politècnica de València - http://www.upv.es/estudios/grado/grados-dobles-es.html Universitat Politècnica de València (graus dobles) - https://www.uchceu.es/estudios/area-ingenieria-arquitectura/listado-grado Universitat Cardenal Herrera (CEU) - http://www.uji.es/ES/infoest/estudis/titols/ (Universitat Jaume I de Castelló)

×