Lamin saidy and marc sentis 1.4

69 visualizaciones

Publicado el

xd

Publicado en: Empresariales
0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
69
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
19
Acciones
Compartido
0
Descargas
1
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Lamin saidy and marc sentis 1.4

 1. 1. Lamin Saidy Marc Sentís
 2. 2. INDEX  Que es la informàtica  Que us suggereix  Que us agrada mes i menys  Perquè l’hem triada aquest curs  Pàgines webs conegudes
 3. 3. Que es la informática?  La Informática per nosaltres es una eina agradable per treballar per Internet i per al món laboral. Ha set un gran avenç al món de la tecnología.
 4. 4. Que us suggereix  Es una eina que ens permet entretenir- nos.  Ens serveix per poder comunicar-nos amb familiars o amics.  Ens serveix per aprendre.
 5. 5. Que m’agrada mes  El que m’agrada mes es que puc veure pel·lícules gratis,series… També puc jugar a jocs. Que podem comunicar-nos amb familiars
 6. 6. Que m’agrada menys  El que m’agrada menys es que quant jugo molt em fa molt mal el cap, i que a vegades els virus entenen amb facilitat. També els ordinadors son molt car.
 7. 7. Perquè l’hem triada aquest curs  Aquesta optativa l’hem triar perquè el món de la informàtica es divertit i tenim curiositat per aprendre més sobre aquesta optativa.
 8. 8. Pàgines webs conegudes  Facebook es una de les pàgines webs més visitades diàriament del món. Aquesta pàgina permet parlar amb amics i coneguts de tot el món.
 9. 9.  Twitter es una red social que serveix per enviar curts missatges d’algun fet al seguidors. És l’aplicació més utilitzada per els famosos.
 10. 10.  Google és una eina que serveix per a poder accedir i cercar la informació mundial.

×