TIPOGRAFIA EN REVISTES
GRUP 21 Pàgina 1
Mireia Cos, Clara Espar, Aïda Figuerola i Marta Macià
GRUP 21
Assignatura: Tècniqu...
TIPOGRAFIA EN REVISTES
GRUP 21 Pàgina 2
MÉS IMPORTANTS
REVISTA DE DISSENY
Ikea
TIPOGRAFIA: Forta - Contundent -Clara - Est...
TIPOGRAFIA EN REVISTES
GRUP 21 Pàgina 3
REVISTA DE MODA
Vogue
TIPOGRAFIA: Clara – Llegible – Contundent – Moderna – Elegan...
TIPOGRAFIA EN REVISTES
GRUP 21 Pàgina 4
REVISTA INFANTIL
Dibus
TIPOGRAFIA: Infantil – Gruixuda - Crida l’atenció - No alin...
TIPOGRAFIA EN REVISTES
GRUP 21 Pàgina 5
ALTRES REVISTES
REVISTES DE DISSENY
Interiores
TIPOGRAFIA: Bàsica – Estàtica – amb...
TIPOGRAFIA EN REVISTES
GRUP 21 Pàgina 6
Diseño interior
TIPOGRAFIA: Sotil – Fina – Discreta – Bicolor
CONTEXT: Es presenta...
TIPOGRAFIA EN REVISTES
GRUP 21 Pàgina 7
REVISTES DE MODA
Marie Claire
TIPOGRAFIA: Clara – Llegible – Contundent – Moderna ...
TIPOGRAFIA EN REVISTES
GRUP 21 Pàgina 8
Glamour
TIPOGRAFIA: Clara – Llegible – Contundent – Moderna – Elegant
CONTEXT: El ...
TIPOGRAFIA EN REVISTES
GRUP 21 Pàgina 9
REVISTA DE CUINA
Gourmet
TIPOGRAFIA: Suggerent – Sofisticada – Fina – Clàssica - E...
TIPOGRAFIA EN REVISTES
GRUP 21 Pàgina 10
REVISTES CIENTÍFIQUES
Investigación y ciencia
TIPOGRAFIA: Fines - Perfectament al...
TIPOGRAFIA EN REVISTES
GRUP 21 Pàgina 11
National geographic
TIPOGRAFIA: Senzillesa – Alineades – Llegible – Clara – Clàss...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Tipografía en revistas

313 visualizaciones

Publicado el

Trabajo final de la asignatura "Técnicas de infografía"

Publicado en: Diseño
0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
313
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
4
Acciones
Compartido
0
Descargas
1
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Tipografía en revistas

 1. 1. TIPOGRAFIA EN REVISTES GRUP 21 Pàgina 1 Mireia Cos, Clara Espar, Aïda Figuerola i Marta Macià GRUP 21 Assignatura: Tècniques d’infografia Professor: Andreu Balius Data: 26 de novembre de 2012
 2. 2. TIPOGRAFIA EN REVISTES GRUP 21 Pàgina 2 MÉS IMPORTANTS REVISTA DE DISSENY Ikea TIPOGRAFIA: Forta - Contundent -Clara - Estable - Estàtica - Simple - Minimalista - Moderna CONTEXT: lletres en color blanc per destacar sobre la portada. El logotip ocupa gairebé mitja plana, és important. A vegades segons la portada, canvien el logotip de l’empresa. VALORS DE LA MARCA: Simplicitat – Modernisme – Senzillesa – Econòmic – Minimalista
 3. 3. TIPOGRAFIA EN REVISTES GRUP 21 Pàgina 3 REVISTA DE MODA Vogue TIPOGRAFIA: Clara – Llegible – Contundent – Moderna – Elegant CONTEXT: El color de els lletres contrasten amb el fons. El color de les lletres és contrari a la portada per destacar. VALORS DE LA MARCA: Actualitat, bellesa, elegància, modernitat. OPINIÓ: He escollit aquesta revista perquè crec que la tipografia utilitzada demostra perfectament els valors de la marca. La tipologia és clara i contundent, i també és moderna i elegant, una perfecta combinació per les revistes de moda.
 4. 4. TIPOGRAFIA EN REVISTES GRUP 21 Pàgina 4 REVISTA INFANTIL Dibus TIPOGRAFIA: Infantil – Gruixuda - Crida l’atenció - No alineada - Divertides CONTEXT: Les lletres són cadascuna d’una tipografia diferent, contenen signes d’exclamació per ressaltar i cridar l’atenció i sempre són de color blau i vermell amb un petit contorn blanc que normalment destaquen molt sobre la resta de la portada. VALORS DE LA MARCA: Entreteniment pels més petits, revista amb moltes imatges i reportatges i normalment poca lletra perquè tots ho entenguin. OPINIÓ: La tipografia encaixa perfectament amb el contingut de la revista i el seu públic objectiu, cosa que la fa atractiva pels més petits.
 5. 5. TIPOGRAFIA EN REVISTES GRUP 21 Pàgina 5 ALTRES REVISTES REVISTES DE DISSENY Interiores TIPOGRAFIA: Bàsica – Estàtica – amb corbes a les puntes – certa sofisticació – Simple – Pura – Impactant CONTEXT: destaca molt sobre la portada. Canvia de color segons la portada. Té un subtítol que defineix les característiques de la revista. VALORS DE LA MARCA: aportar idees i tendències al lector, sense límit de pressupost, sofisticació i decoració luxosa. OPINIÓ: no representa els motius de la marca, ja que la revista és de disseny d’estances de luxe amb decoració cara i exclusiva, la tipografia és massa bàsica i no inspira elegància ni luxe.
 6. 6. TIPOGRAFIA EN REVISTES GRUP 21 Pàgina 6 Diseño interior TIPOGRAFIA: Sotil – Fina – Discreta – Bicolor CONTEXT: Es presenta sobre un fons taronja i sempre amb aquests colors, blanc i negre VALORS DE LA MARCA: Aporta tendències en varies estances ja siguin oficines, cases particulars, carrers, apartaments, parcs… i a més de diferents països. OPINIÓ: Estaria bé que canviessin el color segons la portada, en aquest cas combina per no sol passar en totes les edicions.
 7. 7. TIPOGRAFIA EN REVISTES GRUP 21 Pàgina 7 REVISTES DE MODA Marie Claire TIPOGRAFIA: Clara – Llegible – Contundent – Moderna – Elegant CONTEXT: El color de els lletres contrasten amb el fons. El color de les lletres és contrari a la portada per destacar. VALORS DE LA MARCA: Actualitat, bellesa, elegància, modernitat.
 8. 8. TIPOGRAFIA EN REVISTES GRUP 21 Pàgina 8 Glamour TIPOGRAFIA: Clara – Llegible – Contundent – Moderna – Elegant CONTEXT: El color de els lletres contrasten amb el fons. El color de les lletres és contrari a la portada per destacar. VALORS DE LA MARCA: Actualitat, bellesa, elegància, modernitat. OPINIÓ: La tipografia de les dos revistes anteriors ( Marie Claire i Glamour ) no representen elegància, fet que trobo necessari a l’hora de representar una revista de moda.
 9. 9. TIPOGRAFIA EN REVISTES GRUP 21 Pàgina 9 REVISTA DE CUINA Gourmet TIPOGRAFIA: Suggerent – Sofisticada – Fina – Clàssica - En cursiva - Elegant CONTEXT: Ocupa molt espai de la portada tot i que no ens impacta gràcies a l’elegància i a la combinació de colors. VALORS DE LA MARCA: Sofisticació; àpats pels paladars més exigents i per la gent amb classe; i receptes innovadores. OPINIÓ: la tipografia encaixa perfectament amb les valors de la marca, encara que si es veiés únicament la tipologia no es podria dir a quin tipus de revista es correspon.
 10. 10. TIPOGRAFIA EN REVISTES GRUP 21 Pàgina 10 REVISTES CIENTÍFIQUES Investigación y ciencia TIPOGRAFIA: Fines - Perfectament alineades – Senzillesa – Clàssica- Llegible CONTEXT: les lletres estan sempre en els mateixos colors, verd i blanc i estan en majúscules VALORS DE LA MARCA: fiabilitat, credibilitat, informació científica, revista pels experts en el tema OPINIÓ: En aquest cas la tipografia es correcte ja que representa els mateixos valors que la marca i al ser una tipografia fina no crida gaire l’atenció i això provoca que només els que coneixen la revista s’interessin per ella.
 11. 11. TIPOGRAFIA EN REVISTES GRUP 21 Pàgina 11 National geographic TIPOGRAFIA: Senzillesa – Alineades – Llegible – Clara – Clàssica CONTEXT: les lletres són sempre blanques i solen destacar sobre el fons. Sempre estan en dues línies i van acompanyades del marc de color groc. VALORS DE LA MARCA: tradició, informació, fiabilitat, cultura OPINIÓ: La tipografia és molt clàssica, es positiu per una banda ja que així fa destacar la imatge del fons. Per altra banda, el públic ja s’ha familiaritzat amb aquesta tipografia i no seria bo canviar-la, ni que sembli “clàssica” i neutral.

×