Sense títol 1

187 visualizaciones

Publicado el

0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
187
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
28
Acciones
Compartido
0
Descargas
0
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Sense títol 1

 1. 1. E-book
 2. 2. Què és? És un llibre digital, és la versió electrònica o digital d'un llibre en format paper.
 3. 3. Evolució Hi ha diferents aparells electrònics que podem fer servir com a llibre digital, com un PC, una PDA, un ordinador portàtil, i en general qualsevol dispositiu que disposi de pantalla i memòria. Van començar a aparèixer al segle XXI, però tenien una funció exclusiva. La seva finalitat era tenir una mobilitat i autonomia.
 4. 4. Projecte Gutemberg En el segle XV és va parlar del projecte Gutemberg, com l'home que va crear l'imprenta. L'any 1971 va sorgir l'idea de crear textos que poguessin ser accessibles per tot el món per Michael Hart (creador del Proyecto Gutemberg.
 5. 5. La companyia és va formar per fer el projecte que va invertir molts diners, llavors van pensar en les computadores, pero també volien fer aparells que emmagatzemin l'informació, la recuperessin y la busquessin de les ''llibreries infórmatiques''.
 6. 6. Els e-books amb àudio Al setembre de 2003, el Projecte Gutenberg es llança en un projecte de difusió de llibres àudio. en desembre de 2006, són a uns 367 llibres llegits per una síntesi de veu i 132 llibres llegits per l'ésser humà (en la secció Àudio Books, human-read). La quantitat de llibres llegits per un ésser humà hauria d'anar creixent.
 7. 7. Però els llibres llegits per una síntesi de veu ja no seran emmagatzemats en una secció específica, sinó generats a petició de l'usuari a partir d'arxius electrònics preexistents en les col.leccions generals. En el futur, els lectors cecs o deficients visuals podran utilitzar una funció de control de veu per demanar un d'aquests llibres digitals .
 8. 8. Més conceptes L'aplicació de llegir digitalment, també es pot possar com en ordinadors com movils hi ha moltes possibilitats. Et pots baixar l'aplicació per el móvil i en l'ordinador hi ha pagines d'Internet que tenen llibres.
 9. 9. L'e-book a l'escola Desde fa ja dos anys, l'escoles catalanes s'ha imposat l'educació amb llibres electrónics desde un portàtil que cada alumne tindrà i així ja preparar a l'alumnat per una preparació educativa amb les noves tecnologies, encara que ha costat molts diners preparar les aules pel llibre electrónic.
 10. 11. Com s'utilitzen? (explicació) http://www.youtube.com/watchv=ZKEaypYJbb4

×