SISTEMES PER RECERCAR 
INFORMACIÓ 
OLGA NAVARRO CAPELLA
INDEX 
* 1-Internet...................................................... 
* 2-Els mons virtuals.............................
*INTERNET 
• Internet es un conjunto de redes interconectadas a nivel 
mundial. Puede definirse como una red mundial de re...
*ELS MONS VIRTUALS 
• Son un medio que podemos aplicar al ámbito de los negocios. 
Actualmente, la utilización de las apli...
* 
*LA DIGITALITZACIÓ
*FACEBOOK
EL MOBIL 
La telefonia mòbil, també cridada telefonia cel·lular, bàsicament està formada 
per dues grans parts: una xarxa ...
* 
TWITTER
* 
XARXES D’AMISTAT
*L’e-learning 
* Son cursos impartidos a través de Internet en los cuales se crea un 
campus virtual mediante chats, foros...
*LA REVISTA 
* Una revista és editada per anys i en els quals es lliuraven dades útils 
sobre el clima, les comunicacions,...
*EL DIARI 
El diari personal és un subgènere de la biografia i en concret de 
l'autobiografia. 
Es tracta d'un text que, d...
* 
* Actualment, l'ordenança que regula el lliurament de fullets 
publicitaris sols requereix a les empreses que en distri...
* Perquè es tenen que tenir actualitzats el arxius de la empresa? 
Actualització de la informació 
Mantenir la informació ...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

SISTEMES DE RECERCA D'INFORMACIÓ

146 visualizaciones

Publicado el

SISTEMES DE RECERCA D'INFORMACIÓ ( OLGA )

Publicado en: Tecnología
0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
146
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
3
Acciones
Compartido
0
Descargas
1
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

SISTEMES DE RECERCA D'INFORMACIÓ

 1. 1. SISTEMES PER RECERCAR INFORMACIÓ OLGA NAVARRO CAPELLA
 2. 2. INDEX * 1-Internet...................................................... * 2-Els mons virtuals............................................. * 3-La digitalització.............................................. * 4-El facebook.................................................... * 5- El mòbil........................................................ * 6- Twitter.......................................................... * 7-Meetic............................................................. * 8- L’e-earning....................................................... * 9- La Revista......................................................... * 10- El Diari............................................................ * 11- Publicitat del carrer..............................................
 3. 3. *INTERNET • Internet es un conjunto de redes interconectadas a nivel mundial. Puede definirse como una red mundial de redes de ordenadores. • Hay redes públicas y privadas; locales, regionales e internacionales; institucionales, educativas, universitarias, dedicadas a la investigación, al entretenimiento, etc.
 4. 4. *ELS MONS VIRTUALS • Son un medio que podemos aplicar al ámbito de los negocios. Actualmente, la utilización de las aplicaciones de los espacios virtuales no está generalizada en el sector empresarial y cosa que provoca que las potencialidades de estos servicios no se aprovechen al máximo. • La tendencia es que los mundos virtuales acontezcan esenciales en la constitución de marca de las grandes empresas. En la actualidad, al espacio virtual Second Life podemos encontrar una serie de ejemplos de empresas y personas reales que están funcionando dentro del ámbito de los negocios.
 5. 5. * *LA DIGITALITZACIÓ
 6. 6. *FACEBOOK
 7. 7. EL MOBIL La telefonia mòbil, també cridada telefonia cel·lular, bàsicament està formada per dues grans parts: una xarxa de comunicacions i els terminals que permeten l'accés a aquesta xarxa. La telefonia mòbil d'avui dia s'ha convertit en un instrument molt útil a causa de la fàcil comunicació entre persones. Els cel·lulars compten amb diferents aplicacions que poden facilitar diverses labors quotidianes.
 8. 8. * TWITTER
 9. 9. * XARXES D’AMISTAT
 10. 10. *L’e-learning * Son cursos impartidos a través de Internet en los cuales se crea un campus virtual mediante chats, foros… donde los usuarios se pueden comunicar entre ellos o intercambiar experiencias con otras personas que están realizando el curso en el mismo momento. * Este nuevo sistema de formación es cada vez más utilizado por las empresas, puesto que económicamente es barato.
 11. 11. *LA REVISTA * Una revista és editada per anys i en els quals es lliuraven dades útils sobre el clima, les comunicacions, la població i altres temes informatius, juntament amb prosa literària i poemes de breu extensió. La seva finalitat era amenitzar l'oci dels lectors, i entretenir en alguns casos, depenent del tipus de revista.
 12. 12. *EL DIARI El diari personal és un subgènere de la biografia i en concret de l'autobiografia. Es tracta d'un text que, de manera fragmentària i amb el registre de la data, sol destinar-se a una lectura ulterior i privada de qui ho va confeccionar. Es diu també diari el llibre que ho conté.
 13. 13. * * Actualment, l'ordenança que regula el lliurament de fullets publicitaris sols requereix a les empreses que en distribueixin que abonin una taxa anual de 114 euros. També fixa que, com a màxim, en distribueixin de deu empreses de les que es publicit- en tot un any.
 14. 14. * Perquè es tenen que tenir actualitzats el arxius de la empresa? Actualització de la informació Mantenir la informació actualitzada és una tasca constant, per això s’ha de tenir present el tractament que se li dóna a la informació. També és important tenir en compte la gestió de la informació obsoleta. Hi ha cinc aspectes importants relacionats amb el tractament que cal donar a la informació des del punt de vista de l’empresa: * Recollida de la informació * Registre de la informació * Elaboració de la informació * Comunicació de la informació * Emmagatzematge de la informació

×