Acotació: Acota significa pasar les mides a sobre del dibuix.
4 elements basics de l’acotació
Linia de Cota (L.C) és la li...
 El numero sempre en la meitat de línia de Cota.
 Fer els números clars.
 NO es pot repixar la línia de Cota.
 El peu ...
-La acotació a de estar repartit en tres vistes.
 S’ha de acotar tot.
 Les cotes no es reparteixen.
 Hem de repartir to...
 Els arcs majors de 180º se acotant con el seu diàmetre.
 Les línies de cota no es pot coincidir con los eixes de simetr...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Acotació tecno

276 visualizaciones

Publicado el

Aquest es el meu treball de acotacions de tecno

Publicado en: Tecnología
0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
276
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
9
Acciones
Compartido
0
Descargas
1
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Acotació tecno

  1. 1. Acotació: Acota significa pasar les mides a sobre del dibuix. 4 elements basics de l’acotació Linia de Cota (L.C) és la linia paral·lela. Linia Auxiliar de Cota (LAC) LAC LAC es la línia que surt des de els vèrtex de la línia de Acotació. I surten perpendiculars (90 graus) Flexa: on es troba la línia de cota i la línia auxiliar de cota. La flexa te que se estreta, allargada i plena (pintada) Cota: LA cota es el número.
  2. 2.  El numero sempre en la meitat de línia de Cota.  Fer els números clars.  NO es pot repixar la línia de Cota.  El peu de numero sempre te que estar apuntat cap a la línia de Cota. Norma de Acotació bàsica: Totes les línies han de estar acotades, però no se rapit la informació. LC LAC LAC  No es poden crear les línies de cota i les línies Auxiliars de cota.  No es pot fer servir un costat com línia de cota.  No es pot acotar dins de la peça. 2 3 Acotació Sèrie Aprofites una única línia de Cota, serveix Per deixar el dibuix millor presentat. Se utilitza quan tenim unes alçades de diferent mida.
  3. 3. -La acotació a de estar repartit en tres vistes.  S’ha de acotar tot.  Les cotes no es reparteixen.  Hem de repartir totes les cotes, a la vista en la millor es veu.  Avanç de acotar as de dir en quina unitat (cm, mm, m) Si les fletxes queden molt a prop es treuen de les línies auxiliars. Si el numero no entre fora i a la dreta. Si les fletxes no es poden es sacant fora i es substituïen per un punt. Y les xifres es sacant per a fora, si no cap.
  4. 4.  Els arcs majors de 180º se acotant con el seu diàmetre.  Les línies de cota no es pot coincidir con los eixes de simetria.  Les línies de Cota se cloca en diferents angulós. Aquest diàmetre te dos símbols: El primer: = diàmetre 5 El segon: = diàmetre ( el que sigui )

×