 Inici. Canvis. Les tres etapes de la revolució industrial. Causes. Innovacions tecnològiques. Nova classe social. ...
 Iniciada en Gran Bretanya. S.XVIII i S.XIX. Mecanització de fabriques tèxtils i eldesenvolupament del treball amb elfe...
 Treball manual per industria imanufactura. Marcà una nova etapa en el curs de lahistòria. Agricultors i ramaders passe...
 Creixement de la població Revolució agrícola Riquesa de productes minerals Nova mentalitat Ampliació dels mercats I...
•Màquina devapor•SpinningJenny
 Classe social obrera:- Majoritariament - Va sorgir amb la indústriaformada per camperolsque abans treballabenal camp.
 Cobraven pocs diners. Jornades lavorals de més de dotze horesdiaries. Els nens treballaben i els pagaven poc,igual que...
 Gracies per haber-me escoltat!!!
La revolució industrial2
La revolució industrial2
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

La revolució industrial2

231 visualizaciones

Publicado el

0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
231
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
114
Acciones
Compartido
0
Descargas
0
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.
 • La Revolució Industrial va ser un període històric que va succeïr durant els mitjans del s.XVIII i el s.XIX. Es va iniciar a Gran Bretanya, i després es va estendre per el resta del continent europeu La Revolució Industrial va començar amb la mecanització de fabriques tèxtils i el desenvolupament del treball amb el ferro.
 • L’ economia basada en el treball manual va ser substituïda per una altra dominada per la industria i la manufactura. Aquesta revolució marcà una nova etapa en el curs de la història i transformà els éssers humans agricultors i ramaders en manipuladors de màquines accionades per energia. Això vol dir que, la Revolució Industrial modificà les bases econòmiques de la societat, que, de manera progressiva, que al llarg del temps, passa a ser la producció industrial.
 • La Revolució Industrial consta de tres etapes: La primera – 1.760 La segona – 1.870 La tercera – Actualment
 • Les causes de la primera revolució van ser aquestes: Creixement de la població: -descens de la mortalitat i una millor alimentació. Revolució agrícola: -se li treu molt més rendiment a la terra. Riquesa de productes minerals: -abundància del carbó. Nova mentalitat: -els burgesos feien més immersions amb les seves riqueses. Ampliació dels mercats: -comerç amb el mateix continent i comerç a llarga distancia amb països de l’exterior del continent. Innovacions tècniques: -substitució del treball humà per mecànic.
 • Las innovacions tecnològiques mes importants van ser la famosa màquina de vapor i l'anomenada Spinning Jenny. Maqina de vapor: - va ser incorporada a vaixells i a trens per augmantar la seva rapidesa. Spinning Jenny: - era una màquina relacionada amb la industria tèxtil i una de les primeres innovacions de la Revolució Industrial.
 • També es forma una nova classe social, la classe obrera, que va sorgí amb la industria. L'existència d’aquesta nova classe social, estava majoritàriament formada per camperols que abans treballaven al camp.
 • La revolució industrial2

  1. 1.  Inici. Canvis. Les tres etapes de la revolució industrial. Causes. Innovacions tecnològiques. Nova classe social. Condicions laborals de la classe obrera.
  2. 2.  Iniciada en Gran Bretanya. S.XVIII i S.XIX. Mecanització de fabriques tèxtils i eldesenvolupament del treball amb elferro.
  3. 3.  Treball manual per industria imanufactura. Marcà una nova etapa en el curs de lahistòria. Agricultors i ramaders passen a sermanipuladors de màquines. Modifica les bases econòmiques de lasocietat.
  4. 4.  Creixement de la població Revolució agrícola Riquesa de productes minerals Nova mentalitat Ampliació dels mercats Innovacions tècniques
  5. 5. •Màquina devapor•SpinningJenny
  6. 6.  Classe social obrera:- Majoritariament - Va sorgir amb la indústriaformada per camperolsque abans treballabenal camp.
  7. 7.  Cobraven pocs diners. Jornades lavorals de més de dotze horesdiaries. Els nens treballaben i els pagaven poc,igual que a les dones. Molts accidents laboralsi amb una esperança de vidade 30 anys.
  8. 8.  Gracies per haber-me escoltat!!!

  ×