Sin título 1

198 visualizaciones

Publicado el

gbhghty

Publicado en: Educación
0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
198
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
9
Acciones
Compartido
0
Descargas
0
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Sin título 1

  1. 1. GRUP:4 2nC Adrià Ortiz , Alejandro Arroyos , Jessica Rodriguez , Aida Achon
  2. 2. Biografia de Aung San Suu Kyi ● Nascuda a Ragún el 19 de Juny de 1945 és filla de Aung San, heroi Nacional que va signar el tractat de l'independència amb el Govern Britànic abans de ser assasinat. Desprès de diplomarse a Oxford va treballar a les Nacions Unides.
  3. 3. Breu història de Birmània ● Consegueix la independencia de el Regne Unit. ● El cop d'estat dirigit per el governador Ne Win derroca el govern elegit. ● El pais es canvia de nom a Myanmar. ● Aung san suu kyi es lliberada despres de estar sis anys a la seva casa tancada.
  4. 4. CAUSES DE LA SEVA LLUITA ● Per ser defensora dels drets humans. ● Per ser una figura emblemàtica, no- violenta i pro-democràtica de l'oposició Birmana. ● I per estar en contra de la dictadura militar que ocupa el poder desde l'any 1962. ● Les causes van ser:
  5. 5. CONSEQÜENCIES DE LA SEVA LLUITA ● Les conseqüencies van ser: ● Estar sotmesa a arrest domiciliari a Rangun. ● Va assumir la direcció de la Lliga Nacional per a la Democràcia. ● I va estar subjecta a estreta vigilancia.
  6. 6. CONSEQÜENCIES DE LA SEVA LLUITA ● Les conseqüencies van ser: ● Estar sotmesa a arrest domiciliari a Rangun. ● Va assumir la direcció de la Lliga Nacional per a la Democràcia. ● I va estar subjecta a estreta vigilancia.

×