AINA RODRÍGUEZ
PEDRÓS 1r ESO B
Pingüí , Pinguino, Penguim, Pingvin,
Aptenodytes Forsteri
• majoria medeixen entre 60 i 80 cm
• negre, blanc,i daurat. Alguns tenen l'esquena gris blava i
alguns fins i tot tenen t...
*Viuen a aigües fredes
principalment al sud d ‘
Australia, mar Antàrtic , nova
Zelanda sud d ‘ Argentina
,Equador , Perú, ...
· En comunitat
· van fent un moviment
de dintre cap a en fora
per escalfar-se ja que fa
tant de fred.
· la majoria del tem...
15/20
· 4 a 8 anys
·època especifica per tenir les cries , algunes especies poden tenir mes d’
una cria a l’any
· la seducció co...
Son carnívors ,acostumen a menjar
peixos petits i crustacis
· les mares donen l’aliment digerit a les
cries
La seva particularitat és la seva forma de caminar.
El pingüí es un ocell que s’ha desenvolupat per podes nedar , i
les se...
http://youtu.be/-pUl4xFoAZU
Pingui
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Pingui

503 visualizaciones

Publicado el

Publicado en: Estilo de vida
0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
503
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
198
Acciones
Compartido
0
Descargas
1
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Pingui

  1. 1. AINA RODRÍGUEZ PEDRÓS 1r ESO B
  2. 2. Pingüí , Pinguino, Penguim, Pingvin, Aptenodytes Forsteri
  3. 3. • majoria medeixen entre 60 i 80 cm • negre, blanc,i daurat. Alguns tenen l'esquena gris blava i alguns fins i tot tenen taques vermelles • els mascles 4 i 5 kg i femelles entre 3 i 4 kg • plomatge gruixut • bec allargat i una mica corbat per la punta Canvi de plomes 40 cm 1 kg Pingüí blau: el mes petit 1,15 cm 45 kg Pingüí emperador: el mes gran
  4. 4. *Viuen a aigües fredes principalment al sud d ‘ Australia, mar Antàrtic , nova Zelanda sud d ‘ Argentina ,Equador , Perú, Illes Malvines i al mar obert fred.
  5. 5. · En comunitat · van fent un moviment de dintre cap a en fora per escalfar-se ja que fa tant de fred. · la majoria del temps estan en gel pur
  6. 6. 15/20
  7. 7. · 4 a 8 anys ·època especifica per tenir les cries , algunes especies poden tenir mes d’ una cria a l’any · la seducció comença amb un crit entre ells i en algunes especies fan servir la violència per guanyar-se a la femella i tirant-se elogis a ells mateixos . · poden tenir fins a 3 ous a la vegada · la incubació dura de 25 a 45 dies ·femella i mascle cuiden l’ou
  8. 8. Son carnívors ,acostumen a menjar peixos petits i crustacis · les mares donen l’aliment digerit a les cries
  9. 9. La seva particularitat és la seva forma de caminar. El pingüí es un ocell que s’ha desenvolupat per podes nedar , i les seves aletes també o han fet però , les seves aletes també poden caminar per la superfície , l'únic que tenen les aletes situades massa amunt i això provoca aquest caminar que semblen tontos . Pe això la majoria del temps que estan a la superfície llisquen pel gel.
  10. 10. http://youtu.be/-pUl4xFoAZU

×