Treball fotogràfic en grup

58 visualizaciones

Publicado el

0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
58
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
2
Acciones
Compartido
0
Descargas
0
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Treball fotogràfic en grup

  1. 1.  Angle normal o mitjà. Picat Contrapicat
  2. 2.  Primeríssim primer pla: Surt la cara del personatge. Primer pla: Surt el cap del personatge. Pla curt: Surt el personatge fins el pit. Pla mitjà: Surt el personatge fins la cintura.
  3. 3.  Pla americà o de tres quarts: Surt el personatge fins els genolls. Pla general: Surten els personatges fins els peus i el lloc on estan. Gran pla general: El paisatge, els espais oberts prenen protagonisme. Pla de detall: Mostra un objecte o part d’un objecte o part d’un personatge.
  4. 4. L’activitat es realitzarà com a deures per a casa. Creació d’un treball fotogràfic on apareguin els diferents tipus de plans i angulacions, i que narri una historia senzilla. El treball es farà en grups de 3 o 4 persones i ha de tenir un mínim de 4 fotos per persona. Al costat de cada foto cal que s’indiqui el tipus de pla o angulació, i també s’ha d’anar explicant la història que voleu contar.
  5. 5.  En fulls A4:  2 fotos per full.  Ha de tenir una portada on apareguin les dades del treball i dels seus creadors. En una cartolina:  Distribució seqüenciada per entendre la història.  Ha de tenir un títol i cal que apareguin el nom dels membres del grup. Dia d’entrega: 10 de novembre.

×