Geolocalització 2

230 visualizaciones

Publicado el

Aquesta és la presentació que hem fet sobre la geolocalització.

Publicado en: Educación
0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
230
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
127
Acciones
Compartido
0
Descargas
0
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.
 • Aquest treball consisteix en en fer un pois que és un punt d´interés en el qual hi ha informació que es troba anant al lloc on s´ha posat el POI i escanejant-lo amb algunes aplicacions com el Layar
  Aquests POI's es creen amb una pàgina web que es diu hoppala.tg
 • Geolocalització 2

  1. 1. Geolocalització
  2. 2. Ìndex En que consisteix el treball de geolocalitzacó? Com s'utilitza aquest programa. Aplicacions i webs utilitzades
  3. 3. En que consiteix el treball de geolocalització? Aquest treball consisteix en fer a través de google mapes, geolocalitzar un nombre determinat de POI's afegint una explicació del lloc on hi ha el POI i una imatge o vídeo que el mostri.
  4. 4. Com s'utilitza aquest programa Per a crear un POI nosaltres hem utilitzat un web anomenat Hoppala. T'has de crear un compte i entrar en un mapa, des d'on selecciones add augment i el POI et sortirà mig del mapa, configures el nom i afegeixes l'arxiu, després el deses i esperes. Tot aixó s'ha de fer des d'un ordinador No hem pogut arribar més lluny en el treball perquè no podem capturar-los.
  5. 5. Aplicacions i webs utilitzades Layar [Ipad] (per intentar capturar els POI's) Hoppala [Ordinador] Imovie[Ipad] (per a preparar els vídeos)
  6. 6. Fi de la presentació
  7. 7. Fi de la presentació

  ×