NOM: DATA:
Segueix les instruccions:
http://www.doverpublications.com/
COMPRENSIÓ ORAL
pastisseria
Aquesta imatge és un mostrador d’una pastisseria. Hi podem veure molts dolços, pastissos,
magd...
Les magdalenes també fan molt bona pinta! Les del mig són de
gustos diferents: de llimona (grogues), de xocolata (marrons)...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Comprensió oral 1 La pastisseria (CI)

3.456 visualizaciones

Publicado el

Activitat per avaluar la comprensió oral mitjançant el dibuix. L'alumne va dibuixant o pintant el que la mestra va explicant. Activitat per a CI.

Publicado en: Educación
0 comentarios
1 recomendación
Estadísticas
Notas
  • Sé el primero en comentar

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
3.456
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
1.956
Acciones
Compartido
0
Descargas
42
Comentarios
0
Recomendaciones
1
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Comprensió oral 1 La pastisseria (CI)

  1. 1. NOM: DATA: Segueix les instruccions: http://www.doverpublications.com/
  2. 2. COMPRENSIÓ ORAL pastisseria Aquesta imatge és un mostrador d’una pastisseria. Hi podem veure molts dolços, pastissos, magdalenes, galetes... A continuació t’aniré dient de quin color són alguns dels elements i si hi has de dibuixar alguna cosa més. Escolta amb atenció. Es repetirà cada paràgraf dues vegades. A la part de sota del mostrador hi ha molts pastissos. El que té un llaç, és de mousse maduixa, per això és de color rosa i el llaç està fet de caramel i és de color groc . El pastís del costat té moltes roses. Potser és per celebrar Sant Jordi. Les roses són de color vermell i la vora del pastís marró xocolata . A l’últim pastís de la part de baix, s’han deixat de posar-hi una figura de xocolata, concretament un ou. Dibuixa-li . Comptant des de baix cap amunt, el tercer prestatge, hi ha un altre tipus de pastissos. Aquests no són tan dobles. En el pastís de l’esquerra, no han posat els “lacasitos”, posa’ls amb un momentet . Ui! En el del mig cal que posis ratlles de caramel que surten de la nata del mig cap als costats, com si fos una carpa de circ. Pots utilitzar els colors que vulguis . A sobre del mostrador, hi ha 4 pots. Cada tapa és d’un color diferent. Pinta’ls de dreta a esquerra: vermell, verd, groc i blau . Dins del pot verd hi ha dolços i són de color marró clar o taronja . Dins el pot vermell, les galetes són unes marrons i les altres vermelles . Dins el pot blau, hi ha galetes també. Són molt bones i són com els gelats “pitufo”, són blaves i els trossets petits són de xocolata negra .
  3. 3. Les magdalenes també fan molt bona pinta! Les del mig són de gustos diferents: de llimona (grogues), de xocolata (marrons), de maduixa (vermelles) i de kiwi (verdes). N’has de pintar com a mínim una de cada color . A sobre del mostrador, penjat, hi ha un cartell. Hi diu PASTISSERIA, amb lletres majúscules . El fons del cartell, és de topets de colorins . A l’esquerra del mostrador, hi ha el botiguer . Porta un davantal de color blanc, uns pantalons marrons i unes sabates negres. A la part de dalt, porta un jersei de color verd clar. És moreno i té la pell clara . A la dreta del mostrador, hi ha la pastissera, que ha sortit a saludar a uns clients . Ella també porta un davantal blanc i a més a més, un barret de cuinera. Porta pantalons blancs i samarreta rosa. La pastissera té la pell fosca i té el cabell moreno i curt . Nota pel mestre: 16 punts en total. Excel·lent 15-16 Notable 12-14 Bé 10-11 Suficient 8-9 Insuficient -8

×