Comprensión oral 1 2 (2n CI)

3.340 visualizaciones

Publicado el

Dues activitat per valorar la comprensió oral en llengua castellana. Inclou enllaç de l'àudio, preguntes i explicació pas a pas de com portar-la a terme.

Publicado en: Educación
0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
3.340
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
1.956
Acciones
Compartido
0
Descargas
18
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Comprensión oral 1 2 (2n CI)

  1. 1. Nombre: Fecha: COMPRENSIÓN ORAL i ¿Y el abuelo, dónde está? 1.-¿Con qué jugaba el niño? ………………………………………………………………………………………………………………………….. 2.-¿Por qué siempre es el primero el abuelo? ………………………………………………………………………………………………………………………….. 3.-¿Quién saca la bandeja del horno? ………………………………………………………………………………………………………………………….. 4.-¿Dónde está el abuelo del niño? ………………………………………………………………………………………………………………………….. 5.-¿Qué hay en el trastero? ………………………………………………………………………………………………………………………….. 6.-¿Qué le hace el abuelo al niño? ………………………………………………………………………………………………………………………….. 7.-¿Crees que el niño estaba muy preocupado? ………………………………………………………………………………………………………………………….. 8.-¿Cómo se llama el protagonista? …………………………………………………………………………………………………………………………..
  2. 2. Nombre: Fecha: COMPRENSIÓN ORAL ii El bocadillo más bueno del mundo 1.-¿Qué le preguntaban siempre al protagonista de la historia? ………………………………………………………………………………………………………………………….. 2.-¿Cómo se llamaba la niña que se sentaba a su lado? ¿Eran amigos? ………………………………………………………………………………………………………………………….. 3.-¿ Quién era el papá de la niña? ………………………………………………………………………………………………………………………….. 4.-Que el padre de la niña fuera famoso, ¿qué problema generaba en Natalia? ………………………………………………………………………………………………………………………….. 5.-¿Qué quiere decir “notar la barriga como si tuviera en la barriga una pelota de la emoción”? ………………………………………………………………………………………………………………………….. 6.-Escribe el nombre de quién comió del bocadillo. ………………………………………………………………………………………………………………………….. 7.-¿Cómo se sintió el padre de Natalia cuando le dijo que era el bocadillo más bueno del mundo? …………………………………………………………………………………………………………………………..
  3. 3. ENLLAÇ MESTRES: http://childtopia.com/index.php?module=home&func=coce&idphpx=comprensi%EF%BF%BDn-oral- escrita NIVELL: 2n COM FER AQUESTA ACTIVITAT? Abans de començar a fer l’activitat s’explica bé en què consisteix. Abans de començar a fer l’activitat s’explica bé en què consisteix. Cal fer un bon acompanyament al llarg de l’activitat. Es dóna el full als alumnes i es llegeixen les preguntes atentament. Se’ls dóna mig full perquè puguin anar prenen notes en brut. Es pot aprofitar per explicar com prendre anotacions: només escrivim paraules, no totes les frases, podem fer abreviacions... Es posa el conte. Mentre escolten el conte, poden anar responent preguntes, si volen. Quan acaben es tornen a llegir les preguntes en veu alta, i se’ls deix temps per respondre- les. Es torna a posar el conte i es repeteix el mateix procediment. Si és necessari es posa una tercera vegada. Al principi, sí que és necessari posar el conte tres vegades, després amb la pràctica que tenen, potser no cal.

×