1. On podeu trobar els llibres de text digitals de Castellnou Edicions?


A l’adreça: www.virtusbooks.com

 És una plataf...
2. Com s’hi accedeix?


 El professor accedeix a un formulari de registre per obtenir
 el nom d’usuari i la contrasenya....
2. Com s’hi accedeix?
            Feu un clic aquí per
            crear un nou compte
    ...
2. Com s’hi accedeix?
            Accedireu al formulari
            de registre, on podreu
 ...
2. Com s’hi accedeix?
            Un cop hàgiu introduït
            el text de la imatge, feu...
2. Com s’hi accedeix?
            Rebreu un correu
            electrònic amb un enllaç
   ...
2. Com s’hi accedeix?
            Accedireu a una nova
            pantalla. Introduïu
    ...
2. Com s’hi accedeix?
            Apareixerà una finestra
            per poder descarregar
 ...
2. Com s’hi accedeix?
            Descarregueu l’arxiu
            Silverlight.exe i,
    ...
2. Com s’hi accedeix?
            A partir d’ara, ja podreu
            introduir el nom d’usu...
2. Com s’hi accedeix?
            Un cop hàgiu entrat
            a Virtus Books, introduïu
 ...
3. Com funciona el llibre de text digital?

3.1 Aparença del llibre de text digital


             MENÚ DE NAV...
3. Com funciona el llibre de text digital?

3.2 Icones del menú de recursos


  Punter
Tenir el ratolí en mode punter per...
3. Com funciona el llibre de text digital?


  Centra la pàgina
Serveix per centrar la pàgina que apareix en el navegador...
3. Com funciona el llibre de text digital?


  Subratllador
 Permet marcar, en diferents colors, un fragment de text o p...
3. Com funciona el llibre de text digital?


  Llapis
 Serveix per escriure, en diferents colors, sobre qualsevol part d...
4. Recursos digitals o pins Els llibres poden tenir vuit tipus de recursos
 digitals o pins: lupa, vídeo, activitat ...
4. Recursos digitals o pins

4.1 Tipus de recursos


 Lupa. Amplia una zona concreta prèviament establerta.

 Vídeo. Per...
4. Recursos digitals o pins
 Activitat interactiva de resposta oberta. Aquesta eina encara
 no està activada. L’alum...
4. Recursos digitals o pins Àudio. Permet enllaçar amb un arxiu d’àudio extern o un de
 propi. Per controlar-lo, s’o...
5. Assistència tècnica personalitzadaPer correu electrònic:  info@castellnouinforma.com

Per telèfon:       93 ...
Manual professorat castellnou_virtus
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Manual professorat castellnou_virtus

870 visualizaciones

Publicado el

Material per a

0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
870
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
8
Acciones
Compartido
0
Descargas
1
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Manual professorat castellnou_virtus

 1. 1. 1. On podeu trobar els llibres de text digitals de Castellnou Edicions? A l’adreça: www.virtusbooks.com  És una plataforma multieditorial.  S’hi accedeix des de qualsevol navegador.  El llibre es carrega ràpidament.
 2. 2. 2. Com s’hi accedeix?  El professor accedeix a un formulari de registre per obtenir el nom d’usuari i la contrasenya.  L’editorial li facilitarà un codi d’activació del llibre format per dos grups de 5 dígits cadascun.  El professor ha d’introduir aquest codi en el web http://www.virtusbooks.com.
 3. 3. 2. Com s’hi accedeix? Feu un clic aquí per crear un nou compte d’usuari a Virtus Books.
 4. 4. 2. Com s’hi accedeix? Accedireu al formulari de registre, on podreu escollir el nom d’usuari i la contrasenya. Un cop emplenat, feu un clic sobre Registrarse.
 5. 5. 2. Com s’hi accedeix? Un cop hàgiu introduït el text de la imatge, feu un clic sobre Aceptar.
 6. 6. 2. Com s’hi accedeix? Rebreu un correu electrònic amb un enllaç per activar el compte d’usuari.
 7. 7. 2. Com s’hi accedeix? Accedireu a una nova pantalla. Introduïu el text de la imatge.
 8. 8. 2. Com s’hi accedeix? Apareixerà una finestra per poder descarregar Silverlight, un plug-in gratuït que cal instal·lar per utilitzar la plataforma.
 9. 9. 2. Com s’hi accedeix? Descarregueu l’arxiu Silverlight.exe i, després, executeu-lo. S’obrirà la finestra d’instal·lació. Feu un clic sobre Instalar ahora i seguiu les instruccions.
 10. 10. 2. Com s’hi accedeix? A partir d’ara, ja podreu introduir el nom d’usuari i la contrasenya a la pàgina d’inici de Virtus Books.
 11. 11. 2. Com s’hi accedeix? Un cop hàgiu entrat a Virtus Books, introduïu el codi d’activació que us ha facilitat l’editorial.
 12. 12. 3. Com funciona el llibre de text digital? 3.1 Aparença del llibre de text digital MENÚ DE NAVEGACIÓ Permet desplaçar-se pel llibre d’una manera ràpida introduint els números de pàgina o avançant i retrocedint per mitjà de les fletxes. MENÚ DE RECURSOS ÍNDEX DESPLEGABLE Hi ha les diferents icones que permeten la interactivitat. S’hi veuen les unitats i permet navegar per les diferents pàgines.
 13. 13. 3. Com funciona el llibre de text digital? 3.2 Icones del menú de recursos Punter Tenir el ratolí en mode punter permet desplaçar-se pel document. Aquesta icona serveix per desactivar algunes eines de treball, és a dir, per recuperar el mode punter. Visualització del llibre 1. Pissarra. Es tracta d’una visualització pensada per a la pissarra digital de l’aula, que permet tenir una visió de tot el llibre. S’amplia i es redueix clicant sobre qualsevol zona o bé utilitzant la rodeta del ratolí. 2. Lectura. Es tracta d’una visualització pensada per a l’ordinador, que permet tenir una visió prou ampliada de la pàgina per poder-la llegir. Amb la rodeta del ratolí ens desplacem amunt i avall.
 14. 14. 3. Com funciona el llibre de text digital? Centra la pàgina Serveix per centrar la pàgina que apareix en el navegador. Recursos digitals o pins Els pins són els recursos que poden afegir tant l’editorial com el professor al llibre de text digital (vegeu l’apartat 5) .
 15. 15. 3. Com funciona el llibre de text digital? Subratllador  Permet marcar, en diferents colors, un fragment de text o part d’una imatge.  Quan es fa un clic sobre el subratllador, es desplega un menú de colors:  Tot el que es marca es pot esborrar amb la goma.  Per desactivar l’eina, cal fer un clic sobre la icona del punter.
 16. 16. 3. Com funciona el llibre de text digital? Llapis  Serveix per escriure, en diferents colors, sobre qualsevol part del llibre.  Quan es fa un clic sobre el llapis, es desplega un menú de colors:  Tot el que s’escriu es pot esborrar amb la goma.  Per desactivar l’eina, cal fer un clic sobre la icona del punter.
 17. 17. 4. Recursos digitals o pins  Els llibres poden tenir vuit tipus de recursos digitals o pins: lupa, vídeo, activitat multimèdia, arxiu, activitat interactiva de resposta oberta, enllaç, àudio i imatge.  Els recursos poden ser de dos colors:  Blau, si els ha afegit l’editorial.  Verd, si els ha afegit el professor.
 18. 18. 4. Recursos digitals o pins 4.1 Tipus de recursos  Lupa. Amplia una zona concreta prèviament establerta.  Vídeo. Permet enllaçar amb un vídeo extern o un de propi. S’obre un quadre de visualització. Si el vídeo és, per exemple, de YouTube, es pot visualitzar a pantalla completa.  Activitat multimèdia. Pot ser qualsevol animació o activitat.  Arxiu. Permet descarregar tota mena de fitxers, com ara solucionaris, activitats, presentacions…
 19. 19. 4. Recursos digitals o pins  Activitat interactiva de resposta oberta. Aquesta eina encara no està activada. L’alumne podrà fer les activitats des de casa i el professor en rebrà les respostes per correu electrònic.  Enllaç. Ofereix enllaços interns (a una altra pàgina del mateix llibre) o externs (a un web; en aquest cas s’obre una finestra nova del navegador, que es pot tancar un cop visitat l’enllaç per seguir consultant el llibre digital).
 20. 20. 4. Recursos digitals o pins  Àudio. Permet enllaçar amb un arxiu d’àudio extern o un de propi. Per controlar-lo, s’obre un quadre de comandaments: reprodueix, para i pausa.  Imatge. Permet enllaçar amb una imatge externa o una de pròpia. Cada imatge s’obre en un requadre.  Goma. Esborra els pins ja creats.  Edició de pins. Permet canviar la posició o les propietats d’un pin ja creat.
 21. 21. 5. Assistència tècnica personalitzada Per correu electrònic: info@castellnouinforma.com Per telèfon: 93 496 14 00 Informació general: Mireia Guerola mguerola@hermeseditora.com Aspectes tècnics: Ariadna Corominas acorominas@castellnouedicions.com Continguts didàctics: Oriol de Bolós odebolos@hermeseditora.com

×