Exercici 1

114 visualizaciones

Publicado el

0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
114
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
3
Acciones
Compartido
0
Descargas
0
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Exercici 1

 1. 1. Exercici 1PRÀCTIQUES DEL TEMA 3
 2. 2. ÍndexPràctica 1 Pràctica 7Pràctica 2 Pràctica 8Pràctica 3 Pràctica 9Pràctica 4 Pràctica 10Pràctica 5 Pràctica 11 (I)Pràctica 6 Pràctica 11 (II)
 3. 3. Pràctica 1: Creació d’un usuari Seleccionarem l’icona “comptes d’usuari” del tauler de control. Se’ns obrirà una finestra i triarem l’opció crear un compte nou. Escriurem el nom del compte d’usuari, en aquest cas, “alumne” i premerem el botó endavant. Elegirem el tipus de compte (limitat).
 4. 4. Pràctica 2: Modificar un compte d’usuari Accedirem a la llista de comptes d’usuari i hi seleccionarem el compte “Alumne” Farem Clic sobre el compte i, en la finestra que apareix, hi seleccionarem l’opció botó “cambiar mi nombre” Escriurem el nom nou: “Cambiar mi nombre” premerem el botó “canvia el nom” Després introduirem una contrasenya, clicant en el botó: “Crea una contrasenya”
 5. 5. Pràctica 3: Canviar el tipus decompte d’un usuari. Seleccionar l’usuari “Alumne ESO” en la pantalla d’inici dels comptes d’usuari. Seleccionarem L’opció “canvia el tipus de compte”. I després “Administrador d’equip”
 6. 6. Pràctica 4: Canviar d’un usuari a unaltre.• Prémer windows + l.• Seleccionar l’usuari que volem.• Si volem tancar premerem inici i seleccionarem tancar sessió.
 7. 7. Pràctica 5: Canviar la vista d’inicid’usuaris. Iniciar sessió amb “Administrador”. Anar al tauler de control. Seleccionar “Canvia el mètode de l’inici i el tancament de sessió d’usuaris” Desseleccionar la casella “utilitza la Pantalla de benvinguda”. Reiniciar l’ordinador.
 8. 8. Pràctica 6: Activar o desactivar el compte d’invitat.  Anar a Tauler de control.  Clic sobre compte d’invitat.  Prémer el botó “Activa el compte d’invitat.
 9. 9. Pràctica 7: Esborrar unusuari.• Anar a Tauler de Control.• Seleccionar el compte d’usuari que es vol borrar. I clicar a l’opció “suprimir aquest compte.”
 10. 10. Pràctica 8: Accedir a la informació de les carpetes d’altres usuaris Clic sobre “el meu ordinador” i després sobre fitxers “emmagatzemats en aquest ordinador”
 11. 11. Pràctica 9: Convertir la informació de l’usuari en privada.Seleccionar el compte:“Alumnes ESO”,seleccionar canviartipus de compte. Iseleccionar“Administradord’equip”. I seguidamentcanvia el tipus decompte.Premerem el boto creauna contrasenya iEstablirem comelement privat.
 12. 12. Pràctica 10: Instal·lar programes amb usuari del grup administrador des d’un compte llimitat Prémer el botó dret sobre el programa descarregat. I seleccionar l’apareix “executar com a...” Se’ns obrirà una finestra i seleccionarem l’usuari i posarem la contrasenya.
 13. 13. Pràctica 11(I): Gestionar usuaris des d’eines d’administració.  Seleccionar Eines d’administració en el tauler de control.  Seleccionar administració d’ordinadors  Seleccionar l’arbre “Usuaris locals i grups”  Farem clic amb el botó dret del ratolí sobre l’usuari i seleccionarem l’opció propietats en el menú contextual.
 14. 14. Pràctica 11(II): Gestionar usuarisdes d’eines d’administració  Se’ns obrirà una finestra en que es mostrarà les propietats de l’usuari.  Farem clic a la carpeta usuari i seleccionarem usuari nou. I emplenarem les dades. I Premerem el botó crear.

×