Power Point

161 visualizaciones

Publicado el

Publicado en: Educación
0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
161
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
18
Acciones
Compartido
0
Descargas
1
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Power Point

 1. 1. PROJECTE 1: QUÈ ÉS LA INFORMÀTICA? Jorge Belmonte
 2. 2. Definició del terme informàtica La informàtica és la ciència que estudia el tractament automàtic de la informació a través de la computadora .
 3. 3. Àrees de coneixement de la informàtica Arquitectura d’ordinadors: Un operador està implícitament a l'acumulador sempre llegint i ingressant dades .
 4. 4. Àrees de coneixement de la informàtica Algorítmia: Són processos normals usats pels còmputs, i eficiència d'aquests processos.
 5. 5. Àrees de coneixement de la informàtica Llenguatges de programació: usat per controlar el comportament d'una màquina, normalment un ordinador .
 6. 6. Àrees de coneixement de la informàtica Sistemes operatius: Consisteixen a gestionar les transferències d'informació internes.
 7. 7. Àrees de coneixement de la informàtica Xarxes: La finalitat principal per la creació de una xarxa és compartir els recursos i la informació en la distancia.
 8. 8. Història de la informàtica Primera generació: ENIAC: era una màquina gegant considerada la primera computadora de propòsit general totalment digital. Pesaba 27 tones.
 9. 9. Història de la informàtica Segona generació: transistors: El transistor és un component electrònic semiconductor d'estat sòlid que s'utilitza com a amplificador o com a commutador, i té tres terminals que s'anomenen col·lector, base i emissor.
 10. 10. Història de la informàtica Tercera generació: Circuits integrats: és una pastilla o xip on es troben tots els components electrònics necessaris per a realitzar una funció.
 11. 11. Història de la informàtica Quarta generació: El xip i el pentium: el xip és un microprocessador, un dispositiu destinat a ser connectat amb a ltres. I els pentium són una gamma de microprocessadors amb arquitectura x86 produïts per Intel .
 12. 12. Història de la informàtica Quinta generació: Intel·ligència artificial: és una part de la informàtica, dedicada al desenvolupament d'algorismes que permet a una màquina prendre decisions intel·ligents.
 13. 13. Història de la informàtica Konrad Zuse: El càlcul estadístic en la seva professió consumien innombrables hores, que bé podrien emprar-se en el desenvolupament de noves idees o en l'aplicació de nous conceptes.
 14. 14. Història de la informàtica Bill Gates i Paul Allen: Van fundar Microsoft entre el 1975 i el 1985.
 15. 15. Història de la informàtica Steve Jobs i Steve Wozniac: Els seus invents i màquines són reconeguts per haver contribuït enormement a la revolució de l'ordinador personal als anys setanta.
 16. 16. Hardware i software CPU: És el component de l'ordinador i d'altres dispositius programables, que interpreta les instruccions contingudes en els programes i processa les dades .
 17. 17. Hardware i software El Celeron d'Intel és un processador de gamma baixa, una mica menys de prestacions, però també bastant menor preu.
 18. 18. Hardware i software AMD K7 ATHLON: El seu aspecte extern és molt semblant als Pentium III de cartutx de intel, amb el seuestoig de plàstic.
 19. 19. Hardware i software El AMD Duron és la versió de menor rendiment del K7 Athlon, però bàsicament és el mateix processador al qual se li ha fet una petita modificació
 20. 20. Hardware i software Els perifèrics són tots aquells dispositius que, tot i formar part de l'ordinador , es troben fora del contenidor principal (anomenat "caixa" o "torre").

×