S 
ASSAMBLEA 
ORDINÀRIA 
ST. FELIU DE LLOB, 4 DE NOVEMBRE DE 2014
ASSAMBLEA 
ORDINÀRIA 
AMPA 
ESCOLA PAU VILA 
ORDRE DEL DIA 
S Presentació de l ´AMPA. 
S Resum de comptes 
S Activitats ex...
L´AMPA és una Associació de pares i 
mares de l’escola i el seu principal 
objectiu és la representació dels 
interessos d...
Això és una part de l´ AMPA…
Tots podem fer-nos socis del AMPA i ens 
dona dret a: 
S - Participar a les activitats extraescolars que organitza i gesti...
De què s´ocupa l´AMPA? 
S Sol-licita i gestiona les subvencions de l ´Ajuntament i la Diputació 
S Participa al Consell Es...
A què es destinen les Subvencions de 
l’Ajuntament i Diputació de BCN?: 
S Estudi Assistit: reforç escolar a partir de les...
Quin és el procès per demanar una 
subvenció al nostre Ajuntament? 
S Presentació del Projecte al setembre-octubre, via te...
Festes a l´escola amb participació de 
l’AMPA (Comissió de Festes): 
S La Castanyada: alguns pares i mares es disfressen d...
Festes fora de l ´horari escolar (obertes a 
totes les families de l ´escola) 
S Festa de Nadal: l´any passat es va fer un...
S 
EXTRAESCOLARS 
Novembre de 2014
EXTRAESCOLARS 
DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES 
Dibuix Patinatge (1r-6è) 
Percussió 
avançats 
Funky-ball 
(1r-6...
S 
ACTIVITATS MENJADOR 
Novembre de 2014
ACTIVITATS MENJADOR 
GRUPS/DIES DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES 
Infantil 
PATI 
Joc lliure 
GIMNÀS 
Activ. Diri...
S 
COM PARTICIPAR A 
L´AMPA? 
4 de Novembre de 2014
- PUNTUAL: ASSISTINT I 
PARTICIPANT A LES ASSEMBLEES 
DE L´ASSOCIACIÓ I, SI POTS, 
COL.LABORANT EN ALGUNA 
ACTIVITAT MOLT ...
APUNTA´T A 
UNA COMISSIÓ 
- COMISSIÓ DE COMUNICACIÓ: 
T´agraden les noves TIC (tecnologies de l´informació i 
la comunicac...
COMISSIONS 
en marxa 
- COMISSIÓ D´EXTRAESCOLARS: 
A l’ inici de curs proposta de les extraescolars 
que es portaran a ter...
Coneixes el nostre Facebook i el nostre blog? 
FACEBOOK 
BLOG 
La manera més fàcil d’estar al dia de tota la informació, 
...
S 
Suport d´AMPAS 
Servei d´assesorament de 
l ´Ajuntament
30 DE 
NOVEMBRE DE 
2013 
S L’AJUNTAMENT VA OFERIR DES DEL 
SERVEI DE SUPORT A LES AMPAS UN 
CURS DE FORMACIÓ. 
S EN AQUES...
25 D´OCTUBRE 
de 2014 
S Es va oferir desde l ´Ajuntament i a 
travès del Servei de Suport a les 
AMPAS de la ciutat una n...
Tot això no és possible sense 
S 
un/a president/a 
L´AMPA ha de dissoldre´s si 
no hi ha representant
S 
MOLTES GRÀCIES 
PER LA VOSTRA 
ASSISTÈNCIA 
i 
COL.LABORACIÓ!
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Power point 2014 assamblea 4 nov

518 visualizaciones

Publicado el

0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
518
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
189
Acciones
Compartido
0
Descargas
1
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Power point 2014 assamblea 4 nov

 1. 1. S ASSAMBLEA ORDINÀRIA ST. FELIU DE LLOB, 4 DE NOVEMBRE DE 2014
 2. 2. ASSAMBLEA ORDINÀRIA AMPA ESCOLA PAU VILA ORDRE DEL DIA S Presentació de l ´AMPA. S Resum de comptes S Activitats extraescolars S Menjador S Junta de l ´AMPA S Torn de paraula
 3. 3. L´AMPA és una Associació de pares i mares de l’escola i el seu principal objectiu és la representació dels interessos de les famílies en benefici de l’educació dels fills.
 4. 4. Això és una part de l´ AMPA…
 5. 5. Tots podem fer-nos socis del AMPA i ens dona dret a: S - Participar a les activitats extraescolars que organitza i gestiona l´AMPA a preu de soci. S - Comprar els llibres directament a l’AMPA gaudint de comoditat i d’un descompte d’ entre un 20 i un 40%. S - Entrar dins del Programa de Reutilització de llibres, que ens permet estalviar-nos molts diners en els llibres, sobretot a Cicle Mig i Superior.
 6. 6. De què s´ocupa l´AMPA? S Sol-licita i gestiona les subvencions de l ´Ajuntament i la Diputació S Participa al Consell Escolar. S Participa a la Jornada de Portes Obertes de l’escola. S Organitza i gestiona les extraescolars. S Col.labora amb l’escola en algunes festes. S Organitza festes fora de l’horari escolar. S Ven material (xandall de l’escola) i llibres S Acollida matinal amb l’empresa Set i Tria (del menjador). Nous preus.
 7. 7. A què es destinen les Subvencions de l’Ajuntament i Diputació de BCN?: S Estudi Assistit: reforç escolar a partir de les 16.30h, pels nens que l’escola considera. S Agenda 21: activitats relacionades amb les 3 R (reduir, reciclar i reutilitzar). També des de fa 2 anys s´ha impulsat l’hort (amb la col.laboració dels alumnes, el professor Josep i la Comissió de l’Hort) i des de l ´any passat el Projecte Nius ( gràcies al Tomàs, pare dels germans Montalvo). S Suport a la Biblioteca: contractació de la bibliotecaria Luz i ampliació del fons de llibres. S Reutilització de llibres: amb la col.laboració de la Comissió de Reutilització. Anteriorment amb subvencions de la Generalitat que han estat suspeses. Actualment sostinguda per les subvencions municipals i una petita quota per part dels pares, que pot modificar-se en funció de la obtenció de les Subvencions.
 8. 8. Quin és el procès per demanar una subvenció al nostre Ajuntament? S Presentació del Projecte al setembre-octubre, via telemàtica. S L´Ajuntament aprova el Projecte. S Cobrament d´una part de la subvenció. S Justificació dels costos del Projecte al juny (presentació de totes les factures ), via telemàtica. S Cobrament de la part final de la subvenció (setembre del curs següent)
 9. 9. Festes a l´escola amb participació de l’AMPA (Comissió de Festes): S La Castanyada: alguns pares i mares es disfressen de castanyers/es i torren castanyes per repartir als més petits de l´escola (Infantil i Cicle Inicial). S Nadal: l´AMPA s´assegura que el Patge Shelim visiti l´escola repartint les Cartes dels Reis i llaminudures. S Festa de Fi de Curs: l ´AMPA lloga el material necessari per la festa i alguns pares i mares voluntaris ajuden en el que sigui necessari. També compra un detall d´acomiadament pels alumnes de sisè.
 10. 10. Festes fora de l ´horari escolar (obertes a totes les families de l ´escola) S Festa de Nadal: l´any passat es va fer un taller de postals nadalenques i recollida d´aliments per Càritas. S Rua de Carnestoltes: participant a la Rua de la ciutat. S Sant Jordi: s´organitza la Fira d´Intercanvi de llibres i joguines de 2ª mà, i alguns tallers pels nens amb berenar.
 11. 11. S EXTRAESCOLARS Novembre de 2014
 12. 12. EXTRAESCOLARS DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES Dibuix Patinatge (1r-6è) Percussió avançats Funky-ball (1r-6è) Anglès (P4-6è) Psicomotricitat (P3,P4,P5) Teatre (1r-6è) Handbol (3r-6è) Basket Dansa clàssica (P3-1r) Futbol-sala (1r-6è) Basket Futbol-sala (1r- 6è) Teatre (P3- P4-P5) Handbol (3r-6è) Handbol iniciació (1r-3er) Funky (P3-P4-P5) Racó de l’art (P3-2n) Rítmica
 13. 13. S ACTIVITATS MENJADOR Novembre de 2014
 14. 14. ACTIVITATS MENJADOR GRUPS/DIES DILLUNS DIMARTS DIMECRES DIJOUS DIVENDRES Infantil PATI Joc lliure GIMNÀS Activ. Dirigides PATI Racons BIBLIO Contes – Puzzles PISTA Col.laboració entre iguals MENJADOR-ALTRES ESPAIS Projecte 1er 2n 4rt PISTA Joc lliure GIMNÀS Activ. Dirigides PISTA Racons, balls, tallers murals MENJADOR Deures PISTA Jocs esportius MENJADOR-ALTRES ESPAIS Projecte 3r 5è 6è PISTA Joc lliure PISTA Jocs esportius i tradicionals PISTA Col.laboració entre iguals, racons, balls, tallers murals MENJADOR – BIBLIO Deures GIMNÀS Activ. dirigides MENJADOR-ALTRES ESPAIS Projecte
 15. 15. S COM PARTICIPAR A L´AMPA? 4 de Novembre de 2014
 16. 16. - PUNTUAL: ASSISTINT I PARTICIPANT A LES ASSEMBLEES DE L´ASSOCIACIÓ I, SI POTS, COL.LABORANT EN ALGUNA ACTIVITAT MOLT CONCRETA A L´AMPA - ACTIVA: SENT MEMBRE D´ALGUNA DE LES COMISSIONS O GRUPS DE TREBALL - PLENA: FORMANT PART DE LA JUNTA DIRECTIVA DE L´ASSOCIACIÓ FORMES DE PARTICIPACIÓ COMISSIONS
 17. 17. APUNTA´T A UNA COMISSIÓ - COMISSIÓ DE COMUNICACIÓ: T´agraden les noves TIC (tecnologies de l´informació i la comunicació)?. Tens un blog ?. Saps crear una web?. Segueixes Facebook, Twitter, Instagram, ….?. Vine a ajudar-nos amb les eines claus per la difusió de la informació i per la comunicació amb els pares. Actualment s´encarreguen la Inés i la Rosa - COMISSIÓ DE REUTILITZACIÓ DE LLIBRES: L ´AMPA gestiona íntegrament el procés de reutilització de llibres. L´escola decidirá quins són els llibres pel proper any i es fa la comanda, la recepció i adaptació per la reutilització, el cobrament als pares i el pagament a les editorials. Amb la col.laboració de la Isabel i l ´Araceli i un grup de pares voluntaris. - COMISSIÓ DE L´HORT: Col.laboració amb l´escola en l ´hort dins de l ´agenda 21 Participen activament la Paula, la Rosa, el Tomás, la Sonia i la M. José. Per què no ens ajudes amb el que millor saps fer?
 18. 18. COMISSIONS en marxa - COMISSIÓ D´EXTRAESCOLARS: A l’ inici de curs proposta de les extraescolars que es portaran a terme, en funció de la valoració de les activitats de l’any passat i de noves idees. Seguiment de les activitats (altes i baixes, incidències dins de les activitats). Festival de final de curs d´extraescolars. Sense col.laboradors actualment. - COMISSIÓ DE FESTES: Organització de festes en les que pot participar tota la comunitat educativa Amb la Miriam, Alba, Mari i Yolanda. - JUNTA DIRECTIVA: Amb la Paula (secretaria), la Inés (Tesorera), Isabel i Montse (vocals).
 19. 19. Coneixes el nostre Facebook i el nostre blog? FACEBOOK BLOG La manera més fàcil d’estar al dia de tota la informació, notícies i esdeveniments . Us podeu subrscriure al blog posant el vostre mail i seguir-nos.
 20. 20. S Suport d´AMPAS Servei d´assesorament de l ´Ajuntament
 21. 21. 30 DE NOVEMBRE DE 2013 S L’AJUNTAMENT VA OFERIR DES DEL SERVEI DE SUPORT A LES AMPAS UN CURS DE FORMACIÓ. S EN AQUEST CURS ES VAN EXPLICAR : S CONCEPTES BÀSICS DE LA GESTIÓ DE LES AMPAs: ESTRUCTURA, FUNCIONS, ORGANITZACIÓ . ASPECTES LEGALS I ADMINISTRATIUS. OBLIGACIONS I RECOMANACIONS SEGONS LA LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES (LOPD) S COM ENS AFECTA LA LLEI DE EDUCACIÓ DE CATALUNYA (LEC) S PARTICIPACIÓ AL PROJECTE EDUCATIU DE CENTRE (PEC) S QUIN PAPER JUGUEM PARES I MARES? S DINAMITZACIÓ DE L ‘AMPA A SANT FELIU 1ª JORNADA D´AMPAs
 22. 22. 25 D´OCTUBRE de 2014 S Es va oferir desde l ´Ajuntament i a travès del Servei de Suport a les AMPAS de la ciutat una nova Jornada amb 2 tallers: S - Un amb presentació de les experiències de col.laboració d´altres AMPAS per millorar les seves escoles. Assistent: Genoveva, mare de Maria de 5è S - Un d´assesorament jurídic i fiscal. Assistents: Inés i Montse Resumint molt, tenim pendent: completar i adaptar el nostre Estatut a la llei 4/2008 i registrar-lo de nou, presentar el model 036 i comunicar el canvi de representant, cambiar el CIF amb el nom de AMPA i no APA, presentar el model 347 a Hisenda 2ª JORNADA D´AMPAs
 23. 23. Tot això no és possible sense S un/a president/a L´AMPA ha de dissoldre´s si no hi ha representant
 24. 24. S MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA ASSISTÈNCIA i COL.LABORACIÓ!

×