Perifèrics

270 visualizaciones

Publicado el

0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
270
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
30
Acciones
Compartido
0
Descargas
1
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Perifèrics

 1. 1. Perifèrics d’un ordinador Explicarem els components auxiliars d’un ordinador
 2. 2. Placa mare La placa mare és l’element principal de tot l’ordinador en el que és troben o és connecten tots els aparells i dispositius.
 3. 3. Perifèrics de sortida Els perifèrics de sortida són: Es un dispositiu electrònic capaç d’ imprimir, mostrar o emetre senyals que siguin fàcilment interpretables per l’usuari.
 4. 4. Perifèrics de sortida Impressora: Perifèric de sortida d’un ordinador que permet obtenir una còpia física d’un document, imatge o text, generalment de paper o transparències.
 5. 5. Perifèrics de sortida Altaveus: Perifèric de sortida d’un ordinador que transforma un senyal elèctric en so.
 6. 6. Perifèrics de sortida Monitor: Generalment és un perifèrics de sortida perquè mostra informació a l’usuari a través de la pantalla, però hi ha una excepció de quan és tàctil, llavors seria de sortida i d’entrada.
 7. 7. Perifèrics de sortida Plotter: Perifèric de sortida que permet dibuixar o representar diagrames i gràfics. Pot tenir fins a 12 colors. Ara en l’actualitat són els més utilitzats.
 8. 8. Perifèrics de sortida 3D printer: L’objecte que imprimeix és tridimencional a causa de capes sucsesives de material de l’objecte que vols imprimir, el material de moment només pot ser de plàstic.
 9. 9. Perifèrics d’entrada Els perifèrics d’entrada són: Els que ens permeten introduir dades a l’ ordinador de manera manual.
 10. 10. Perifèrics d’entrada Ratolí: És un dispositiu d’entrada que serveix per assenyalar.
 11. 11. Perifèrics d’entrada Teclat: Perifèric d’entrada que es fa servir per introducció d’ordres i dades en un ordinador.
 12. 12. Perifèrics d’entrada Escànner: Perifèric d’entrada que explora l’imatge o un espai i el tradueix en senyals elèctrics que després és passen pels seu processaments cap a l’ordinador.
 13. 13. Perifèrics d’entrada / sortida Els perifèrics d’entrada-sortida són: Són els aparells que tan els pots fer servir d’ entrada com de sortida.
 14. 14. Perifèrics d’entrada / sortida COMUNICACIÓ Tarja xarxa: Perifèric d’entrada i de sortida que permet la comunicació amb l’aparell connectat entre si i també permet compartir recursos.
 15. 15. Perifèrics d’entrada / sortida COMUNICACIÓ Router: Dispositiu que serveix per intercanviar reds, serveix també per proporcionar-te l’internet.
 16. 16. Perifèrics d’entrada / sortida COMUNICACIÓ Tarja so: És la tarjeta d’ordinador que va introduïda en una de les ranures d’ampliació que va connectada al CD de l’ordinador per un cable i en les seves connexions va connectada en els altaveus i proporciona el so.
 17. 17. Perifèrics d’entrada / sortida EMMAGATZEMATGE USB unit: Dispositiu d’emmagatzematge de dades que utilitza la memòria flash per guardar dades i informació.
 18. 18. Perifèrics d’entrada / sortida EMMAGATZEMATGE Disc dur fix: Està connectat a la placa base i és on si guarda la gran informació que és vol guardar.
 19. 19. Perifèrics d’entrada / sortida EMMAGATZEMATGE Memòries USB: És un dispositiu normalment petit per l’ emmagatzematge de l’informació digital que utilitza generalment la memòria flash.
 20. 20. Perifèrics d’entrada / sortida EMMAGATZEMATGE Lector tarjetes: És un dispositiu d’emmagatzematge que conserva l’informació correctament.
 21. 21. Perifèrics d’entrada / sortida EMMAGATZEMATGE DVD: Normalment s’utilitza per l’emmagatzematge de dades digitals que solen ser imatges i vídios.

×