Aj / 7ITRIA/Esc Castanyers/ 
botiguers?/ARC/ QUI MËS? 
JUNTS, MALBARATAMENT ZERO! 
ACCIÓ: 
HO EXPLIQUEM: 
LES IMATGES: 
ID...
LES IMATGES: 
PROPOSEM: 
I tu com ho pots fer?
Podeu fer-nos arribar la idea: M'ho imagino com un 
recull d'idees q si ens surt bé podríem editar en format 
digital. Pod...
Menjador: recepta de confitura de ceba + recepta d'aporfitament del pa sec. 
Esc Castanyers (les q es comprometin) 
Botigu...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Fitxes malbaratament sepr 1415

93 visualizaciones

Publicado el

0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
93
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
3
Acciones
Compartido
0
Descargas
1
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Fitxes malbaratament sepr 1415

  1. 1. Aj / 7ITRIA/Esc Castanyers/ botiguers?/ARC/ QUI MËS? JUNTS, MALBARATAMENT ZERO! ACCIÓ: HO EXPLIQUEM: LES IMATGES: IDEA:
  2. 2. LES IMATGES: PROPOSEM: I tu com ho pots fer?
  3. 3. Podeu fer-nos arribar la idea: M'ho imagino com un recull d'idees q si ens surt bé podríem editar en format digital. Poden ser idees ben fàcils i pels petits posant els nens en context. Si l'acció permet una quantificació ho expliquem. Si ho veieu bé omplo amb l'ajuda de la Sílvia la de menjador (confitura de poma i pa sec i les tenim de model al blog) - a qualsevol de les bústies que hi ha repartides per comerços i locals socials de Sant Quirze de Besora i Sora. (parlar amb la Marta i q ho coordini amb la Rosa) - al correu electrònic de l’escola: ceipsegimoncomas@xtec.cat. - al bloc de l’escola, en l’apartat de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus: http://blocs.xtec.cat/segimoncomas13ev/sepr-ewwr/???? No oblideu posar el vostre nom i telèfon on us puguem localitzar. Publicarem les idees en el blog d'Escoles Verdes a mesura que les anem rebent amb el nom dels autors (padlet de dedicada a idees per no malbaratar aliments q ja ens servirà per presentar com a resum. NOM: TELÈFON O CORREU ELECTRÒNIC:. Compromis mínim a aconseguir: 1 per classe aportació mínimai ja prevista abans de la SEPR.
  4. 4. Menjador: recepta de confitura de ceba + recepta d'aporfitament del pa sec. Esc Castanyers (les q es comprometin) Botiguers (bústies) Ajuntament (mirar q es comprometin a un mínim. Taller de comunicació via Mireia. AMPA I MEMBRES CE FAMÍLIES (info via mail i demanda de fotocòpies a la carta per part de mestres a la comi. Per ex CS es comprometem a ESTALVI DE PAPER i només ho farem online (6è es pot fer des de textos, però els hi de plantejar la 1a setmana de novembre per poder publicar dins la setmana). 3r tb ho podem assumir el dia d'expressió escrita si tu Carme ho veus bé. 2n proposo fotocòpia de la fitxa adaptada (ja ho faríem amb l'Imma) i després les passaríem a word. Tb ho hem de preveure per la 1a setmana de nov si volem anar bé i fer la cerca amb les famílies.

×