Les diferents activitats que proposem estan programades per
realitzar-les durant el segon trimestre del curs 2013-2014.
Es...
Les activitats que proposem estan pensades per dur-les a
terme a l'aula de “Les papallones” amb infants de 2 a 3 anys.
Uti...
La metodologia del nostre projecte es basa en la participació
activa de totes les persones implicades ( infants, educadors...
Atendrem a la diversitat dels infants tenint molt en compte les
necessitats particulars de tots els infants i per això:
•
...
Els educadors/es actuarem com a facilitadors d'un entorn en
que es creïn expectatives per a l'alumnat, a partir d'activita...
La cooperació entre escola i família és essencial, i com a tal,
dins el nostre projecte, la família hi té un paper fonamen...
La cooperació entre escola i família és essencial, i com a tal,
dins el nostre projecte, la família hi té un paper fonamen...
Power punt2 modificat quan on i com gisela
Power punt2 modificat quan on i com gisela
Power punt2 modificat quan on i com gisela
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Power punt2 modificat quan on i com gisela

117 visualizaciones

Publicado el

0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
117
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
12
Acciones
Compartido
0
Descargas
1
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Power punt2 modificat quan on i com gisela

 1. 1. Les diferents activitats que proposem estan programades per realitzar-les durant el segon trimestre del curs 2013-2014. Es podrà anar al racó de la biblioteca en petits grups, en estones d’activitat lliure o dintre el treball per racons.
 2. 2. Les activitats que proposem estan pensades per dur-les a terme a l'aula de “Les papallones” amb infants de 2 a 3 anys. Utilitzarem la pròpia aula, l'aula polivalent, i les instal·lacions municipals de la biblioteca del barri.
 3. 3. La metodologia del nostre projecte es basa en la participació activa de totes les persones implicades ( infants, educadors i famílies), en un ambient de creativitat, responsabilitat, cooperació i tolerància, partint d'unes bases que seran: • Activa, interactiva i participativa. • Adequada al ritme i moment evolutiu de cada infant. • Potenciadora del desenvolupament cognitiu, intel·lectual, emocional, psicomotriu i emocional. • Afavoridora de l’experimentació, l’observació i l’exploració dels desitjos i interessos dels infants • Coherent, significativa, motivadora.
 4. 4. Atendrem a la diversitat dels infants tenint molt en compte les necessitats particulars de tots els infants i per això: • Tindrem criteris d'actuació comuns. • Analitzarem les necessitats educatives del grup i de cada infant en particular. • Prendrem acords sobre el grup i sobre cada infant. • Introduirem en les programacions acords i prioritats.
 5. 5. Els educadors/es actuarem com a facilitadors d'un entorn en que es creïn expectatives per a l'alumnat, a partir d'activitats que tinguin interès i significat i els proporcionin les mateixes oportunitats d'aprendre a tots sense cap diferència. Els nostres objectius seran: • Donar suport, estimular i potenciar el desenvolupament de la personalitat, la socialització, els aprenentatges bàsics i l’experiència enriquidora i lúdica de la lectura. • Potenciar la llengua i la cultura catalana. • Fomentar el respecte per la natura i pel món que ens envolta. • Estimular la creativitat i la imaginació dels infants.
 6. 6. La cooperació entre escola i família és essencial, i com a tal, dins el nostre projecte, la família hi té un paper fonamental, ja que el tipus de relació entre la família i l’escola constitueix el pilar sobre el qual es fonamentarà l'èxit o el fracàs de l'educació integral dels nostres fills.
 7. 7. La cooperació entre escola i família és essencial, i com a tal, dins el nostre projecte, la família hi té un paper fonamental, ja que el tipus de relació entre la família i l’escola constitueix el pilar sobre el qual es fonamentarà l'èxit o el fracàs de l'educació integral dels nostres fills.

×