FITXA D’ACTIVITATS TAC I MÚSICA

Professor/a: Olga Valls
Centre:Emili Vallès– Localitat: Igualada
Context educatiu (caract...
COMPETÈNCIES PRÒPIES DE L’ÀREA:
Competència Artística i cultural
CONTRIBUCIÓ A LES COMPETÈNCIES BÀSIQUES:
Competència tecn...
Què prova que va funcionar bé?
Constatació dels objectius: Els alumnes han aplicat les consignes donades. Els
errors han e...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Peix Peixet

668 visualizaciones

Publicado el

0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
668
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
3
Acciones
Compartido
0
Descargas
3
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Peix Peixet

  1. 1. FITXA D’ACTIVITATS TAC I MÚSICA Professor/a: Olga Valls Centre:Emili Vallès– Localitat: Igualada Context educatiu (característiques físiques i socioeconòmiques de la zona) Sempre serà el mateix - Centre ubicat a la ciutat, proper a un barri petit de classe mitjana baixa així com colindant a una petita població de les mateixes característiques. Tipologia d’alumnat: nivell socio econòmic: És un alumnat molt divers perquè tot i no ser una escola propera al centre de la ciutat, pel seu PEC té la demanda d’un sector de població catalanoparlant de classe mitja- alta, barrejat amb un petit percentatge d’immigració i d’alumnat de les zones veïnes esmentades. - Tipologia d’alumnat: Immigració. Hi ha immigració sobretot del Marroc, seguida de Llatinoamèrica i finalment d’Ucraïna. - Tipologia d’alumnat: implicació i relació: En aquest grup hi ha dos nivells d’aprenentatge molt diferenciats i determinades activitats només es demanen als alumnes sense ACI. TÍTOL DE L’ACTIVITAT: “Peix peixet” Nivell educatiu i curs: 5è de primària Nombre d’alumnes: 50 Característiques generals: Fan classes en grup partit (12 alumnes) i disposen d’un ordinador per cada 2 ó 3 alumnes. Els objectius han de ser avaluables Objectius actitudinals, socials (actituds, valors i normes): Quines habilitats socials / cooperatives es demanen? • Ajudar-se en l’activitat seguint les pautes donades. Objectius procedimentals i conceptuals: Què han d’aprendre els alumnes? • Conèixer el programa Music Time i alguna de les seves utilitats. • Escriure una partitura senzilla: pautes, sistemes, zoom, timbres. • Ús de les paletes. • Activació/desactivació del metrònom. • Tocar una cançó amb la flauta seguint l’acompanyament instrumental escrit en Music time pels propis alumnes. Objectius competencials: Quines competències es treballaran amb aquesta activitat?
  2. 2. COMPETÈNCIES PRÒPIES DE L’ÀREA: Competència Artística i cultural CONTRIBUCIÓ A LES COMPETÈNCIES BÀSIQUES: Competència tecnològica Competència d’aprendre a aprendre Continguts que es tractaran - Musicals: 1. Còpia d’una partitura a diferents veus. 2. Concepte de sistema i timbre. 3. Tocar una cançó amb la flauta, amb suport musical multitímbric. - Tecnològics: Programa Music Time. Temporalització: 2 sessions d’1 hora de durada. Agrupament dels alumnes: parelles. Recursos que s’utilitzen: - Eines TIC: Programa Music Time. Professorat implicat: especialista de música. Descripció de l’activitat que han de realitzar els estudiants (què, com, quan): • Introducció: Explicació de l’activitat amb el suport del canó. Pautes prèvies per posar en funcionament el programa, • Ús / pràctica: 1.Creació d’una carpeta per desar els treballs. 2.Inici de l’activitat: Còpia de les diferents veus a format Music Time i audició del resultat. Desactivació del metrònom. 3.Adjudicació de diferents timbres i comparació del resultat sonor. 4.Interpretació amb flauta i acompanyament de Music Time. 5. Desar els treballs parant atenció a l’extensió MUS. Avaluació: Seguiment de les pautes del treball i valoració del resultat final. AVALUACIÓ CONTEXTUAL DE L’ACTIVITAT REALITZADA Objectius assolits: Utilització de les TAC com una eina d’aprenentatges. dinàmica i motivadora pels alumnes
  3. 3. Què prova que va funcionar bé? Constatació dels objectius: Els alumnes han aplicat les consignes donades. Els errors han estat una font d’aprenentatge del programa. El resultat final els ha engrescat molt.

×