FITXA D’ACTIVITATS TAC I MÚSICA
Professor/a: Carmen Subiza Centre: CEIP Els Llorers –Localitat : Barcelona
Context educati...
CONTRIBUCIÓ A LES COMPETÈNCIES BÀSIQUES:
-Aportació de la cultura pròpia del país.
-Aprendre a aprendre:Experimentació de ...
AVALUACIÓ CONTEXTUAL DE L’ACTIVITAT REALITZADA
Objectius assolits:
Tots els alumnes van realitzar aquesta feina. Uns pocs ...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Tres, Sis, Nou

701 visualizaciones

Publicado el

0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
701
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
3
Acciones
Compartido
0
Descargas
2
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Tres, Sis, Nou

  1. 1. FITXA D’ACTIVITATS TAC I MÚSICA Professor/a: Carmen Subiza Centre: CEIP Els Llorers –Localitat : Barcelona Context educatiu (característiques físiques i socioeconòmiques de la zona) Sempre serà el mateix - El centre està situat a l‘Eixample - L’alumnat és de classe mitja - baixa - N’hi ha bastant alumnat immigrant (aprox. 30 o 40 %) - L’alumnat és bastant normal i n`hi ha bastant integració per part dels immigrants TÍTOL DE L’ACTIVITAT: “Utilització del Músic Time . Còpia de la cançó :”Tres, sis nou” Nivell educatiu i curs: 6è Nombre d’alumnes: Tres cursos :74 alumnes Característiques generals: La majoria dels alumnes tenen coneixements musicals (llenguatge musical) bàsics, tret els immigrants que fa poc temps que han arribat o tenen un coneixement molt baix del català. Objectius actitudinals, socials (actituds, valors i normes): -Aprendre a treballar en grup. -Aprendre a escoltar i respectar el treballs dels seus companys. -Valorar el treball propi i dels altres. Objectius procedimentals i conceptuals: -Aprendre a utilitzar el Músic Time. -Reforçar conceptes de llenguatge musical: lectura i escriptura de notes etc. -Elaborar una partitura amb variacions a partir d’una partitura dada. Objectius competencial COMPETÈNCIES PRÒPIES DE L’ÀREA: Competència Comunicativa: -Ús de la llengua escrita Competència Artística i cultural: -Creació de noves partitures ( variacions ) a partir d’una cançó popular. -Utilització de diferents timbres.
  2. 2. CONTRIBUCIÓ A LES COMPETÈNCIES BÀSIQUES: -Aportació de la cultura pròpia del país. -Aprendre a aprendre:Experimentació de tècniques noves. Continguts que es tractaran - Musicals : -Lectura i escriptura de notes. -Treball de ritmes. -Utilització de diferents timbres. - Tecnològics: -Ús de diferents programes informàtics: Músic Time, Word. Temporalització: Tres sessions d’uns 20 minuts cada una. Agrupament dels alumnes: Els alumnes estan agrupats de dos en dos. Recursos que s’utilitzen: - Eines TIC Professorat implicat: professora de música Descripció de l’activitat que han de realitzar els estudiants: En la primera sessió se explica la activitat que han de realitzar els alumnes i es fa ús del canó. Els nens prenen nota de les diferents passes a seguir al llarg de la sessió. Primer preparen els pentagrames i copien una part de la partitura dada (Copiar les notes) Cada nen/a fa la seva i la guarda. A la segona sessió cada nen/a acabarà de copiar el que falta: símbols, nombres, lletra etc. En la tercera sessió els nens/es, fan variacions de la cançó proposada i posen el timbre que més els agrada, després de provar alguns. Per finalitzar hi haurà una posta en comú dels treballs realitzats.
  3. 3. AVALUACIÓ CONTEXTUAL DE L’ACTIVITAT REALITZADA Objectius assolits: Tots els alumnes van realitzar aquesta feina. Uns pocs no van arribar posar el timbre. Què prova que va funcionar bé? La còpia de la partitura la van fer bé gaire bé tots els alumnes (uns van trigar més que altres i per això no van acabar tots. Què sembla que no va funcionar? Al haver de realitzar una altre activitat a la vegada amb la resta de la classe, els nens que no han prestat atenció a les explicacions o tenen alguna dificultat d’ús del ordinador, no podien avançar igual que els altres ja que no sempre se’ls pot atendre quan tenen la necessitat. Què et va sorprendre? Han mostrat molt d’interès per l’activitat ,gairebé tots. Altres aspectes importants de l’activitat: Canvis que el professorat farà en la activitat la propera vegada:

×