TASQUES           RESPONSABLE         TEMPORITZACIÓProposta projecte i presa   Directora del projecte....
informació.Disseny estratègies     Responsable del disseny    27 i 28 de març.pedagògiques del curs.    instru...
Avaluació de coneixement Professor.             Entre el 14 i el 22 de juny.dels alumnes.Control de la superac...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Cronograma

518 visualizaciones

Publicado el

Publicado en: Educación
0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
518
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
2
Acciones
Compartido
0
Descargas
1
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Cronograma

 1. 1. TASQUES RESPONSABLE TEMPORITZACIÓProposta projecte i presa Directora del projecte. Del 9 al 13 de gener delde decisions sobre el 2012.mateix.Reunió i coordinació Directora del projecte. 16 de gener.membres equip humà.Elaboració estratègia Responsable disseny Del 17 al 20 de gener.màrqueting per xarxes maquetació i màrqueting.socialsGestió xarxes socials. Community manager. Del 23 a 27 de gener. Contacte amb empresa. Assessor pedagògic. 1 de febrer. Primer contacte amb Directora del projecte. 3 de febrer. l’empresa. Segon contacte amb Assessor pedagògic. 6 de febrer. l’empresa.Disseny de l’avaluació de Responsable del disseny Del 7 al 13 de febrer.l’empresa. instruccional.Realitzar entrevistes Directora del projecte. Del 20 de febrer al 24.individuals als directorsde l’empresa.Realitzar entrevistes en Assessor pedagògic. Del 20 de febrer al 24.grup als treballadors.Observació directa de la Assessor pedagògic. Del 20 de febrer al 24.feina dels treballadors.Extracció de resultats Assessor pedagògic. Del 27 de febrer a l’1 deobtinguts. març.Elaboració d’informe de Assessor pedagògic. Del 2 al 8 de març.necessitats de l’empresa.Revisió de l’informe de Responsable disseny 9 de març.necessitats de l’empresa. maquetació i màrqueting.Aprovació de l’informe de Directora del projecte. 12 de març.necessitats de l’empresa.Elaboració prova de nivell Creador de cursos i docent. 13 i 14 de març.dels futurs alumnes.Fer arribar prova de nivell Assessor pedagògic. 15 de març.als futurs alumnes.Obtenció de resultats de Assessor pedagògic. 20 de març.la prova de nivell icomunicació als alumnes.Seleccionar professor Responsable del disseny 23 de març.expert en la matèria i instruccional.coordinador de curs.Gestió administrativa dels e-Formació. Del 23 de març al 23nous alumnes. d’abril.Reunió i coordinació per e-Formació. 26 de març.posar en marxa la fase dedisseny de la formació.Descripció dels objectius Creador de curs. 27 de març.del curs.Determinar enfocament Directora de projecte, 27 de març.didàctic. responsable disseny instruccional i creador de curs.Tria dels mitjans i Directora de projecte. Del 27 al 30 de març.sistemes de difusió de la
 2. 2. informació.Disseny estratègies Responsable del disseny 27 i 28 de març.pedagògiques del curs. instruccional.Creació de la plataforma Responsable de tecnologies. Del 27 al 30 de març.Moodle.Investigació de Responsable de tecnologies. del 27 de març al 2tecnologies disponibles d’abril.per a les necessitatsrequerides i test de lesmateixes.Disseny dels continguts Creador del curs. Del 29 de març al 2del curs. d’abril.Disseny gràfic de la Responsable disseny 2 i 3 d’abril.plataforma. maquetació i màrqueting.Disseny i elaboració de Creador del curs. Del 3 al 5 d’abril.les activitats avaluativesdel curs.Revisió dels continguts Responsable disseny 4 i 5 d’abril. maquetació i màrqueting.Acceptació dels Directora del projecte. 10 d’abril.continguts.Gestió administrativa de e-Formació. 10 d’abril.la plataforma.Disseny i elaboració de Directora del projecte. Del 10 al 16 d’abril.l’avaluació del curs.Disseny i elaboració de Creador del curs. Del 10 al 12 d’abril.l’enquesta de satisfacciódel curs.Creació del curs, Creador del curs. Del 13 al 17 d’abril.continguts Moodle.Revisió continguts Responsable de tecnologies. Del 18 al 20 d’abril.Moodle.Manteniment de Moodle Suport tècnic. Del 30 de març al 20 d’abril.Identificar recursos Directora projecte i 17 d’abril.necessaris per a la responsable dissenyformació. instruccional.Elaboració material del Creador de cursos i Del 18 al 25 d’abril.professor i de l’alumne. professor.Revisió del material del Responsable disseny 26 d’abril.material i de l’alumne. maquetació i màrqueting.Acceptació del material Directora del projecte. 27 d’abril.del professor i del’alumne.Afegir continguts a la Responsable de tecnologies Del 20 al 27 d’abril.plataformaFer proves de la Responsable de tecnologies, Del 2 al 7 de maig.plataforma. professor, creador de cursos i directora del projecte.Presentació del curs a la Directora del projecte. 8 de maig.Cambra de Comerç.Implementació pilot del Professor. Del 14 de maig al 22 decurs juny.Suport docent durant el Professor. Del 14 de maig al 22 decurs. juny.
 3. 3. Avaluació de coneixement Professor. Entre el 14 i el 22 de juny.dels alumnes.Control de la superació Professor. Entre el 14 i el 22 de juny.dels mòduls i avançamentde l’alumne.Disseny i elaboració de Responsable de maquetació i Del 20 al 25 de juny.diplomes de superació del màrqueting.curs.Enviament de diplomes e-Formació. Del 2 al 6 de juliol.als alumnes.Enviament enquesta de Assessor pedagògic. 25 de juny.satisfacció per part delsalumnes.Obtenció de les dades Assessor pedagògic. Del 25 de juny al 4 deextretes de l’enquesta de juliol.satisfacció.Reunió per avaluar el curs Directora de projecte, 6 de juliol.i proposta de millores. creador de cursos, professor, responsable tecnologies, responsable disseny maquetació i màrqueting, responsable disseny instruccional.Redacció d’informe del Directora de projecte. Del 9 al 13 de juliol.curs amb la informació dela reunió.Enviament de l’informe Directora de projecte. 17 de juliol.final del curs a la Cambrade Comerç.

×