Aprendre

305 visualizaciones

Publicado el

0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
305
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
2
Acciones
Compartido
0
Descargas
0
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Aprendre

 1. 1. APRENDRE
 2. 2. Ens trobem, nens i nenes de P3 fins a 6è i decidim lagran qüestió? De quin tema volem parlar IEXPRESSAR-NOS ?Dels padrins i fillols?D’aprendre?Del menjador?Fem una votació i el tema més preferit és el fetd’aprendre.Imaginen i representen plàsticament què els agradaaprendre. Tots els membres del grup aporten la sevaparticipació en l’el·laboració de la presentació que usmostrem.Desitgem que en pogueu gaudir.
 3. 3. Melani Mata P3B: M’agrada aprendre els contes, com el de la Blancaneus.Guillem Lao 6eB: M’agrada aprendre l’arquitectura.
 4. 4. Noa Ibañez (1erB): M’agrada aprendre adibuixar.Víctor Márquez (4art B):M’agrada aprendre ajugar a bàsquet i a dibuixar.
 5. 5. Albert Lao (2on A): M’agrada aprendre a jugar a futbol a Educació física.Marina López (3er B): M’agrada aprendre a pintar.
 6. 6. Marta Martínez (4artA):M’agrada aprendre el projecte del’Espai.Elena Moreno (1erA):M’agrada aprendre a ballar Ball modern idibuixar. Ariadna Mata 3erA:M’agrada aprendrematemàtiques.
 7. 7. Victor Martínez (P4A) M’agrada aprendre a fer la roda i aenganxar gomets.Pablo Martín ( 5è A) M’agrada aprendre el català.
 8. 8. Sergio Martínez( P5A):M’agrada aprendre el cinema.Carolina Martínez (5èB):M’agrada aprendre a pintar idibuixar.
 9. 9. Angel López (6èA):M’agrada aprendre manualitats.Miriam Ortega (P4B):M’agrada aprendre a dibuixar.

×