Presentación5

115 visualizaciones

Publicado el

Publicado en: Educación
0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
115
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
2
Acciones
Compartido
0
Descargas
2
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Presentación5

 1. 1. L’estruç Pelut.
 2. 2. Hi havia una vegada un estruç anomenat Pelut. Quan va nèixer no va trobar la seva mare i es va posar a plorar.
 3. 3. Hi havia una vegada un estruç anomenat Pelut. Quan va nèixer no va trobar la seva mare i es va posar a plorar.
 4. 4. L’estruç Pelut va decidir anar a cercar la seva mare i va pensar que la millor cosa era anar a cercar animals segons la seva estructura,és a dir, els vertebrats o els invertebrats.
 5. 5. Primer, en Pelut es va trobar la mosca Fosca i li vademanar si havia vist la seva mare. La mosca li va dir: Jo som una mosca, som de la família dels invertebrats. Hauràs de cercar a la família dels vertebrats.
 6. 6. Primer, en Pelut es va trobar la mosca Fosca i li vademanar si havia vist la seva mare. La mosca li va dir: Val. Moltes gràcies!
 7. 7. Més endavant, va arribara a la mar i es va trobar el dofí Saltarí que nedava.Hola dofí Saltarí, què has vist la meva mare?
 8. 8. Més endavant, va arribara a la mar i es va trobar el dofí Saltarí que nedava. No, jo som de la família dels mamífers. Hauràs de cercar la família de les aus.
 9. 9. Però, també es va trobar la dorada Platejada i li demanà la mateixa cosa, i ella va contestar: No Pelut. Jo som de la família dels peixos, hauràs de cercar la de les aus.
 10. 10. Després, mentre caminava pel bosc, va sentir un soroll i va notar que les herbes es movien. Es va girar i va veure que era la seva amiga la serp Florentina. Hola amiga Florentina, què has vist la meva mare?
 11. 11. Després, mentre caminava pel bosc, va sentir un soroll i va notar que les herbes es movien. Es va girar i va veure que era la seva amiga la serp Florentina. No, Pelut, me sap greu. Jo som un rèptil, la teva mare és una au. Cerca les aus.
 12. 12. Després de caminar una bona estona, es va trobar un safareig on hi havia la rana GustavaRana Gustava, ets una au?
 13. 13. Després de caminar una bona estona, es va trobar un safareig on hi havia la rana Gustava No, jo som un amfibi. Sort Pelut!
 14. 14. En Pelut, trist perquè no trobava la seva mare, es vadesanimar, però de sobte, va veure un animal parescut a ell. ‘Tal vegada sigui la meva mare’ va pensar, i se n’anà cap a ell.
 15. 15. En Pelut, trist perquè no trobava la seva mare, es vadesanimar, però de sobte, va veure un animal parescut a ell. ‘Tal vegada sigui la meva mare’ va pensar, i se n’anà cap a ell. Mare, on eres? T’he estat cercant …
 16. 16. En Pelut, trist perquè no trobava la seva mare, es vadesanimar, però de sobte, va veure un animal parescut a ell. ‘Tal vegada sigui la meva mare’ va pensar, i se n’anà cap a ell. Pelut! Havia anat a cercar menjar per a tu.
 17. 17. CONTE CONTAT, CONTE ACABAT

×