CONFECCIÓ D’UNA PERRUCA
ÍNDEX
CONFECCIÓ D’UNA PROTESÍ
CONFECCIÓ D’UN CREPE
CAP: Ens serveix per a confeccionar una protesis en la part on
no te cabell, haguent agut de fer abans uns pasos previst, ...
ROTULADOR PERMANENT: El farem servir per a marcar les mides
preses, el contorn del cap i les direccions a on anirá el nost...
CELO: L’utilitzem per a pegar el paper film a la perruca i
d’aquesta forma poder fixar-lo per a desprès pendre les mides
c...
TELAR: Serveix per a fer protesis de cabell tant de queratina
com sintètic, és la manera que utilitzem per a fer-les.
CARD...
CABELL SINTÈTIC: És el cabell que utilitzarem per a realitzar el la
nostra cortina, de la cual sortirà la protesi.
FIL: És...
REALITZACIÓ D’UN CREPE
CABELL KENAKELON: Agafarem cabell sintètic d’un color natural per quan
tinguem que ficar-li alguna clienta es pugui dissim...
AIGUA TÈRMICA: Haurem de calentar l’aigua en una mena de termo, on s’ens
mantindrà calenta.
BOL: Haurem de deixar el la tr...
Un cop realitzat tots els passos anteriors i havent deixat la trena dins del bol
d’aigua calenta el temps necessari, la tr...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Confecció d’una perruca power point

235 visualizaciones

Publicado el

0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
235
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
3
Acciones
Compartido
0
Descargas
1
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Confecció d’una perruca power point

 1. 1. CONFECCIÓ D’UNA PERRUCA
 2. 2. ÍNDEX CONFECCIÓ D’UNA PROTESÍ CONFECCIÓ D’UN CREPE
 3. 3. CAP: Ens serveix per a confeccionar una protesis en la part on no te cabell, haguent agut de fer abans uns pasos previst, que explicarem a continuació.
 4. 4. ROTULADOR PERMANENT: El farem servir per a marcar les mides preses, el contorn del cap i les direccions a on anirá el nostre cabell. METRO: L’utilitzem per a medir totes les seccions necesaries del cap, ajdant-nos així a confeccionar la protesi. PAPER FILM: L’utilizem per a tapar el cap de la perruca, encara que nomès necessitem el tros on no te cabell que és el que desprès marcarem amb el rotulador permanent. Més tard serà on haurem de col·locar el cabell sintentetic, és a dir la protesi.
 5. 5. CELO: L’utilitzem per a pegar el paper film a la perruca i d’aquesta forma poder fixar-lo per a desprès pendre les mides correctament. TISORES: L’es utilitzarem per a tallar el paper film.
 6. 6. TELAR: Serveix per a fer protesis de cabell tant de queratina com sintètic, és la manera que utilitzem per a fer-les. CARDA: L’utilitzem per a deixar el cabell a sobre, ja que així evitem que sens enrendí, i el tenim de la manera mes ordenada possible, ja que hem de agafar trosos molt fins de cabell. NETEJA CARDA: L’utilitzem per a netejar la carda, cosa que haurem de fer desprès de utilitzar-la.
 7. 7. CABELL SINTÈTIC: És el cabell que utilitzarem per a realitzar el la nostra cortina, de la cual sortirà la protesi. FIL: És el que ens ajudarà a poder cosir la cortina.
 8. 8. REALITZACIÓ D’UN CREPE
 9. 9. CABELL KENAKELON: Agafarem cabell sintètic d’un color natural per quan tinguem que ficar-li alguna clienta es pugui dissimular de millor manera. Agafarem un tros no molt gruixut per a realitzar el trenat del crepè. SOPORT I TELAR: El soport ens ajudarà a mantenir el telar, i el telar ens servirà per a confeccionar el crepè, que consistirà en anar realitzant una mena de trena. FIL: Tallem dos trossos de fil de la mida necessària, haurem de enrotllar-los al soport a la mateixa direcció, de manera que els fils quedin en posició paralel·la, i al final dels fils fem un nus.
 10. 10. AIGUA TÈRMICA: Haurem de calentar l’aigua en una mena de termo, on s’ens mantindrà calenta. BOL: Haurem de deixar el la trena en el bol d’aigua calenta anudada amb un nus que haurem de fer al final dels fils, i pegarem un paper amb el nom per a no equivocar-nos un top estiguin tots fets. RED DE MONYÓ: L’utilitzarem al finalitzar el treball per a que ens aguanti be el crepè.
 11. 11. Un cop realitzat tots els passos anteriors i havent deixat la trena dins del bol d’aigua calenta el temps necessari, la treurem del bol i haurem de treure tot el fil que esta cosit dins la trena. Un cop tret tot el fil haurem de estirar tot el cabell amb els dits amassant-lo, hi haurem de donar-li una forma rodona. Sabrem que esta acabat quan no quedin forats i estigui de manera esponjosa. Quan ja tenim el crepè acabat ficarem una red transparent de monyó per a que no s’ens destrossi.

×