Aparell reproductor masculi

1.668 visualizaciones

Publicado el

Pequeña presentación relacionada con la función de reproducción

Publicado en: Educación
0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
1.668
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
506
Acciones
Compartido
0
Descargas
1
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Aparell reproductor masculi

 1. 1. Aparell reproductor masculí
 2. 2. 1.- Parts de l'aparell reproductor masculí Les parts de l'aparell reproductor masculí són: testicles, conductes deferents, vesícules seminals, pròstata i penis.
 3. 3. Com funciona ll''aappaarreellll rreepprroodduuccttoorr mmaassccuullíí ?? Funciona per produir espermatozoides o cèl.lules sexuals masculines, que, quan s'uneixin amb l'òvul femení, formaran un nou ésser
 4. 4. 2.FUNCIÒ DE L'APARELL REPRODUCTOR MASCULí A LA REPRODUCCIÓ La funció que te l'aparell reproductor masculí és crear espermatozoides per fecundar l'òvul
 5. 5. 3.-Com es desenvolupa l'aparell reproductor masculí El sistema reproductor masculí humà consta d'una sèrie d'òrgans sexuals que són part del procés de reproducció humana, aquests òrgans sexuals es troben, en gran part, fora del tronc, al voltant de la regió pèlvica.
 6. 6. 4.-Perquè l'aparell reproductor masculí es diferent al aparell reproductor femení? ➲ L'aparell reproductor masculí és diferent al aparell reproductor femení perquè tenen diferents òrgans.
 7. 7. 55..QQuuèè ééss ll''eessppeerrmmaattoozzooiiddee?? Cèl.lula reproductora masculina dels animals,destinada a a fecundació del ovul; miden de 10 a 70 micres de longitud i esta compost d'un cap que contendix el material cromosòmic i de una cola o flagel que actua com a propulsor.
 8. 8. 6.Què és la vesícula seminal ➲ El sistema reproductor masculí humà consta d'una sèrie d'òrgans sexuals que són part del procés de reproducció humana, aquests òrgans sexuals es troben, en gran part, fora del tronc, al voltant de la regió pèlvica.
 9. 9. 7.- De què està format el penis? ➲ El penis és un òrgan musculós que està situat a l' exterior del cos.
 10. 10. 8.- Canvis al cos dels homes . ➲ Cap els 11-12 anys, els testicles es comencen a desenvolupar i apareix el pel púbic. Es produeixen les primeres ejaculacions. ➲ Cap els 13-15 anys, els nois augmenten molt en pes o alçada. Se'ls eixamplen les espatlles i el tòrax i els canvia la veu. Els comença a aparèixer pèl a la barba, al pit, a les cames i a les aixelles. ➲ Cap els 17-18 anys, el penis ha augmentat de mina. També se'ls ha desenvolupat el pèl del pubis, de les aixelles, de la barba, del pit i de les cames. ➲ El cos esta totalment format.
 11. 11. 9.-Curiositats de l'aparell reproductor masculí ➲ El penis es un organ situat defora del cos ➲

×