Art modul presentación

1.795 visualizaciones

Publicado el

Presentación Art Modul

Publicado en: Diseño
0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
1.795
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
1.393
Acciones
Compartido
0
Descargas
0
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Art modul presentación

 1. 1. S
 2. 2. A ArtModul tenim ja 20 anys i per a celebrar-ho amb tu, anem a repartir un munt de regals.
 3. 3. Per compres superiors a 3.500 Euros. Us regalem un Bluetooth per la vostra habitació, armari o el moble que vulgueu. Gaudiu de la comoditat amb la tecnologia més innovadora.
 4. 4. Per demanar un pressupost sense compromís emporta’t un ¡REGAL SORPRESA!
 5. 5. A més a més hi trobaràs ¡Grans descomptes i moltes ofertes més!
 6. 6. ARTMODUL 20 ANIVERSARI Dormitoris de matrimoni Gaudeix del descans a l'habitació dels teus somnis. Relaxa't al final del dia i deixa’t seduir per les nostres fustes naturals, descobriràs un material noble que et farà sentir la natura, alhora que donarà calidesa i confort al teu dormitori.
 7. 7. ARTMODUL 20 ANIVERSARI A Art Modul estem a l'avantguarda de la tecnologia, ara incorporem receptors bluetooth i altaveus amb comandament a distància als nostres mobles. Pots connectar el mòbil quan estiguis a la teva habitació, escoltar tota la teva música o el vídeo de youtube que estiguis veient. També incorporem ràdio amb memòria d'emissores.
 8. 8. ARTMODUL 20 ANIVERSARI Dormitoris juvenils Una habitació juvenil per als adolescents ha de tenir, grans espais, zona d'estudis i ser acollidora.
 9. 9. ARTMODUL 20 ANIVERSARI Amb una àmplia zona d'estudi i el màxim aprofitament de l'espai per a que els teus fills puguin emmagatzemar tots els seus nous records. Habitacions còmodes i pràctiques amb els dissenys més actuals.
 10. 10. ARTMODUL 20 ANIVERSARI Dormitoris Infantils Artmodul ha pensat i desenvolupat elements alegres i infantils, que posseeixen espais multifuncionals que satisfan les necessitats primordials dels seus petits habitants amb decoracions infantils com animalets, cotxes, cases, vaixells, lletres, nombres, etc.
 11. 11. ARTMODUL 20 ANIVERSARI Fabriquem els nostres mobles infantils sense cantonades ni arestes vives, arrodonim i alleugerim totes la peces perque ells i tu, us sentiu segurs.
 12. 12. ARTMODUL 20 ANIVERSARI Armaris i Vestidors Armaris i vestidors amb grans portes corredisses de vidre, de fusta, lacades, amb portes coplanars, plegables, abatibles, combinacions infinites per l'exterior i per l'interior, pantaloners, sabaters, barres amb llum, barres abatibles, cistells, aquí i allà, tot perfectament ordenat, classificat, on tu vulguis, de qualsevol mida.
 13. 13. ARTMODUL 20 ANIVERSARI Amb tots els accessoris que puguis imaginar per tenir totes les teves peces perfectament ordenades i classificades. Frontisses i guies de calaix alemanyes, totes les ferramentes dels nostres mobles són de gamma PREMIUM.
 14. 14. ARTMODUL 20 ANIVERSARI Estudis i Lliberies Llibreries per a tots els gustos, clàssiques amb vitrina, modernes amb sistema de porta corredissa, pràctiques i funcionals amb prestatges movibles, amb portes o calaixos, com tu vulguis.
 15. 15. ARTMODUL 20 ANIVERSARI Pots escollir entre una gran varietat d'acabats i materials de la màxima qualitat, dissenyats i fabricats segons les teves necessitats, tant en colors com en formes.
 16. 16. ARTMODUL 20 ANIVERSARI Menjadors Elegància adaptada al teu estil de vida. Salons més diàfans i pràctics, amb mobles baixos i decoratius o salons més carregats de vivències, amb mobles alts i llibreries. Dedica l'espai que es mereix a la teva zona de relax.
 17. 17. ARTMODUL 20 ANIVERSARI Mobles pensats especialment per el teu estil de vida, amb un disseny molt treballat aprofitant tots els racons per poder emmagatzema r tots els elements que necessitis.
 18. 18. ARTMODUL 20 ANIVERSARI Banys Tenim el mobiliari adequat per a aquest lloc tan personal. Banys personalitzats i a la mesura del que necessitis amb aquest aire tan suau que t‘omple de llum i color. En Art Modul estem apassionats pels banys on unim estètica i benestar.

×