El lleopard Vols saber com viu un lleopard? Segueix llegint!
Hàbitat i aspecte físic <ul><li>Viuen a tota Àfrica menys al nord. Els mascles pesen entre 50 i 80 kg, i les femelles entr...
Alimentació i caça <ul><li>Generalment són nocturns, tot i que els podem veure de dia. Cacen sols, no en grup com els lleo...
Els seus enemics <ul><li>Els seus enemics són: </li></ul><ul><li>Els humans, que el cacen per la seva pell. </li></ul><ul>...
Reproducció <ul><li>El seu període de gestació és d’uns 3,5 mesos, i pareixen entre 2 i 4 cadells </li></ul>
Curiositats <ul><li>El lleopard és un animal que pot pujar fins a 50 kg de presa dalt d’un arbre per evitar que els altres...
El lleopard Cristina Jordà, Gabriela Amador i Laura Boyer
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

El lleopard 2

2.854 visualizaciones

Publicado el

Reportatge sobre el lleopard

Publicado en: Educación
0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
2.854
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
610
Acciones
Compartido
0
Descargas
18
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

El lleopard 2

  1. 1. El lleopard Vols saber com viu un lleopard? Segueix llegint!
  2. 2. Hàbitat i aspecte físic <ul><li>Viuen a tota Àfrica menys al nord. Els mascles pesen entre 50 i 80 kg, i les femelles entre 32 i 55 kg. Medeixen entre 60 i 70 cm, i de llargada entre 1,2 m i 1,8 m. La seva cua pot fer un metre. Viuen entre 12 i 15 anys. </li></ul>
  3. 3. Alimentació i caça <ul><li>Generalment són nocturns, tot i que els podem veure de dia. Cacen sols, no en grup com els lleons. Són carnívors, i s’alimenten de gaseles, llebres, ocells, rates... </li></ul>
  4. 4. Els seus enemics <ul><li>Els seus enemics són: </li></ul><ul><li>Els humans, que el cacen per la seva pell. </li></ul><ul><li>Els babuins, tot i que no el cacen per menjar. </li></ul><ul><li>Els lleons. </li></ul><ul><li>Les hienes. </li></ul><ul><li>A vegades, els xacals </li></ul><ul><li>Les serps. </li></ul>
  5. 5. Reproducció <ul><li>El seu període de gestació és d’uns 3,5 mesos, i pareixen entre 2 i 4 cadells </li></ul>
  6. 6. Curiositats <ul><li>El lleopard és un animal que pot pujar fins a 50 kg de presa dalt d’un arbre per evitar que els altres depredadors se la mengin. </li></ul>
  7. 7. El lleopard Cristina Jordà, Gabriela Amador i Laura Boyer

×