Pràctica 1 pdf

127 visualizaciones

Publicado el

999

0 comentarios
0 recomendaciones
Estadísticas
Notas
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Sin descargas
Visualizaciones
Visualizaciones totales
127
En SlideShare
0
De insertados
0
Número de insertados
5
Acciones
Compartido
0
Descargas
0
Comentarios
0
Recomendaciones
0
Insertados 0
No insertados

No hay notas en la diapositiva.

Pràctica 1 pdf

  1. 1. Practica 11-.Què és un transistor ? a)Una manera de anomenar l’ordinador. b)És un component electrònic semiconductor que s’utilitza com amplificador. c) És la unitat de control d’un ordinador.2-.Què és el CPU d’un ordinador ? a)És la unitat de processament o simplement el processador d’un ordinador. b)És la part mes important d’un ordinador i el que el controla. c)És el cos principal d’una unitat informàtica.3-.Què s’entén per informàtica ? És la ciència relativa a la tecnologia que estudia el tractament automàtic utilitzant dispositius electrònics i sistemes computacionals.4-.Quan va presentar Microsoft el programa operatiuWindows? a) 1970 b) 2000 c) 1985 d) 1990
  2. 2. Practica 15-.El primer ordenador creat al 1946 rebia el nom de ? a) Caine b) Eniac c) Celia6-.Què és internet ? És una xarxa publica i global de commutadors interconnectats mitjançant el protocol d’internet i que transmeten les dades mitjançant commutació de paquets.7-.Qui va crear el teclat ? Un Norte americà anomenat Christopher Latham , al 1870 aquesta combinació s’anomena QWERTY gracies a que les lletres estan posicionades a d’alt del teclat.8-.Qué signifiquen les sigles HTML? a) Hyper Text Markup Language. b) Hyperlinks and Text Markup Language. c) Home Text Mark Language.9-.Quina funció té la CPU? a) És la part més important del ordenador, marcar la velocidad de éste (GHz, GigaHertzios). b) Control dels axons neuronals. c) Control Potencial Unitari.
  3. 3. Practica 110-.De què és encarregada la font d’alimentació? a) És una font que alimenta el ratolí. b) És l’encarregada de distribuir la corrent elèctrica mitjançant uns cables. c) És una font molt útil per millorar la potencia amb lInternet.11-.Ordena cronològicament els següents fets de lahistoria de la informàtica.-Naixement de la cibernètica.-Construcció del ENIAC.-Desenvolupament de la primera computadora la Z1.-Desenvolupament de la “complex calculator”.Solució:-Desenvolupament de la primera computadora la Z1.-Naixement de la cibernètica.-Construcció del ENIAC.-Desenvolupament de la “complex calculator”.
  4. 4. Practica 112-. Relaciona els noms amb la fotografia.Conector electrónic, USB, Ranures PCI,ranuras DIMM, procesador,conectores,ranuras ISA, chip set, pila, bios, ranura IDE, ranura AGP
  5. 5. Practica 1
  6. 6. Practica 113-.Relaciona els noms amb la fotografia.Altaveu, CD-ROM, disc flexible, impressora làser, lector de CD-ROM, mòdem,memòria, monitor, ratolí, unitat de disc flexible i teclat.
  7. 7. Practica 1

×