Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
ACCU Catalunya
Associació de malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya
Actualment som 850 socis: pacients, familiar...
ACCU Catalunya es va crear el 1992 per un grup de pacients que buscaven
informació sobre les MII i el suport d'altres per...
ELS NOSTRES PROJECTES:
 Suport Educatiu
 No puc esperar!
Deportistas EII ACCU Catalunya
Dóna suport a la investigació
...
PRINCIPALS OBJETIUS:
Ajudar a normalitzar la vida amb MII.
Donar visibilitat a les Malalties Inflamatòries Intestinals.
...
La Malaltia inflamatòria Intestinal -MII
• És una malaltia crónica que afecta l’aparell digestiu i que no és contagiosa.
•...
La Malaltia inflamatòria Intestinal -MII
• És una malaltia crónica que afecta l’aparell digestiu i que no és contagiosa.
•...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

ACCU Catalunya

52 visualizaciones

Publicado el

ACCU Catalunya és la Associació de malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya. Objetius. Projectes per millorar la qualitat de vida. Coneixes les malalties inlamatòries intestinals - MII (malaltia de Crohn i colitis ulcerosa)?.

Publicado en: Salud y medicina
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

ACCU Catalunya

  1. 1. ACCU Catalunya Associació de malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya Actualment som 850 socis: pacients, familiars i amics, que treballem com a voluntaris en la millora de la qualitat de vida dels pacients.
  2. 2. ACCU Catalunya es va crear el 1992 per un grup de pacients que buscaven informació sobre les MII i el suport d'altres persones amb els mateixos problemes. En aquests 24 anys els nostres objectius no han canviat, però si la manera d'abordar-los. Preocupats per millorar la qualitat de vida dels pacients, hem desenvolupat projectes conjuntament amb metges especialistes.
  3. 3. ELS NOSTRES PROJECTES:  Suport Educatiu  No puc esperar! Deportistas EII ACCU Catalunya Dóna suport a la investigació Activitats Socials ACCU Catalunya Cocinando EII ACCU Catalunya Presència - Consell Consultiu de Pacients de Catalunya SERVEIS: Assessoria laboral
  4. 4. PRINCIPALS OBJETIUS: Ajudar a normalitzar la vida amb MII. Donar visibilitat a les Malalties Inflamatòries Intestinals. Conscienciar sobre les necessitats dels pacients. Millorar la qualitat de vida dels pacients
  5. 5. La Malaltia inflamatòria Intestinal -MII • És una malaltia crónica que afecta l’aparell digestiu i que no és contagiosa. • Incideix sobretot en joves i sovint afecta, també als nens. • La MII afecta a més de 5 millions de persones a tot el mon. A Catalunya afecta a prop de 30.000 persones.
  6. 6. La Malaltia inflamatòria Intestinal -MII • És una malaltia crónica que afecta l’aparell digestiu i que no és contagiosa. • Incideix sobretot en joves i sovint afecta, també als nens. • La MII afecta a més de 5 millions de persones a tot el mon. A Catalunya afecta a prop de 30.000 persones.

×