Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
El projecte “No puc esperar!”
“No puc esperar!” és un projecte per implementar arreu de Catalunya, que
va començar amb una prova pilot a la ciutat de Gi...
Al desembre de 2013, quan es va presentar per primera cop el projecte NO PUC ESPERAR!, la targeta
per demanar l’accessibil...
WEB i APP del projecte “No puc esperar!”
www.nopucesperar.cat
Al web es troba tota la informació actualitzada del projecte, amb un disseny que
pretén reflectir el seu carisma, sense ob...
S'han creat unes imatges del projecte: pacients, hospitals col·laboradors,
establiments/equipaments, i voluntaris. Cada im...
Clicant en Pacients,
s'obre un altre menú
amb sis apartats.
Clicant en Hospitals
i Unitats MII, s'obre
un altre menú amb
q...
Clicant en Establiments/
Equipaments, s'obre un
altre menú amb cinc
apartats
Clicant en Voluntaris,
s'obre un altre menú
a...
L’APP del projecte “NO PUC ESPERAR!”
 L'APP està disponible per a les plataformes iOS, Android i Windows Mobile.
 Al web...
L’APP del projecte “NO PUC ESPERAR!”
L’app es descarrega des
del web:
www.nopucesperar.cat
Fàcil d'utilitzar:
Es pot busca...
Projecte “No puc esperar!”: Volem millorar la qualitat de
vida dels pacients, i entre tots podem fer-ho possible.
Moltes g...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Web i app del projecte "No puc esperar!"®

87 visualizaciones

Publicado el

Com funciona el web i l'app del projecte "No puc esperar! - ¡No puedo esperar!"® ? Tota la informació del projecte actualitzada als webs www.nopucesperar.cat i www.nopuedoesperar.es NOTA: Les dades dels municipis, lavabos adherits i hospitals col·laboradors, de la diapositiva 5, canvien cada dia. Els podeu veure actualitzats al web.

Publicado en: Salud y medicina
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Web i app del projecte "No puc esperar!"®

 1. 1. El projecte “No puc esperar!”
 2. 2. “No puc esperar!” és un projecte per implementar arreu de Catalunya, que va començar amb una prova pilot a la ciutat de Girona a finals de 2013. A quins pacients va destinat el projecte? Pacients de malaltia inflamatòria intestinal. Pacients ostomitzats per qualsevol circumstància. Pacients colectomitzats parcial o totalment. Pacients amb incontinència anal. Pacients intervinguts de càncer de recte. Aquells pacients que els metges col·laboradors en el projecte considerin que necessiten la targeta.
 3. 3. Al desembre de 2013, quan es va presentar per primera cop el projecte NO PUC ESPERAR!, la targeta per demanar l’accessibilitat urgent als lavabos era vigent en diversos països: EUA, Gran Bretanya, Austràlia, Nova Zelanda, Canadà, França i Bèlgica. El nostre projecte va ser pioner a España. La targeta per demanar l’accessibilitat urgent als lavabos només té suport per llei en alguns estats dels EUA Comparat amb els projectes que ja existien en aquests països, el nostre projecte NO PUC ESPERAR! va oferir algunes innovacions: La implicació dels metges en el projecte; ja que són ells els que decideixen quins pacients necessiten la tarjeta, i són ells els que les lliuren. El fet que la targeta sigui gratuïta per al pacient, i que no calgui ser soci de l'associació per a rebre-la. No només els pacients amb una MII poden ésser beneficiaris de la tarjeta sinó també aquells pacients que els metges col·laboradors en el projecte considerin que la necessiten. Antecedents de la targeta “No puc esperar!”
 4. 4. WEB i APP del projecte “No puc esperar!” www.nopucesperar.cat
 5. 5. Al web es troba tota la informació actualitzada del projecte, amb un disseny que pretén reflectir el seu carisma, sense oblidar la funcionalitat que ha de tenir: difondre el projecte, geolocalitzar els lavabos adherits, geolocalitzar els hospitals col·laboradors, geolocalitzar els municipis en els quals funciona el projecte, informar dels gremis, associacions i entitats que donen suport al projecte, oferir la possibilitat d'inscriure's com a voluntari, oferir la possibilitat d'adherir lavabos al projecte, respondre les preguntes freqüents, i oferir la possibilitat de contactar amb la comissió del projecte.
 6. 6. S'han creat unes imatges del projecte: pacients, hospitals col·laboradors, establiments/equipaments, i voluntaris. Cada imatge té el seu color, el seu personatge i les seves icones. Ells ens guiaran pels menús del web, la infografia i el vídeo. Menú superior: amb informació del projecte i informació de municipis adherits.
 7. 7. Clicant en Pacients, s'obre un altre menú amb sis apartats. Clicant en Hospitals i Unitats MII, s'obre un altre menú amb quatre apartats.
 8. 8. Clicant en Establiments/ Equipaments, s'obre un altre menú amb cinc apartats Clicant en Voluntaris, s'obre un altre menú amb quatre apartats.
 9. 9. L’APP del projecte “NO PUC ESPERAR!”  L'APP està disponible per a les plataformes iOS, Android i Windows Mobile.  Al web es troben els enllaços per descarregar-la.  Amb l'APP es poden consultar els lavabos adherits al projecte per població o per mapa.  També es pot geolocalitzar el lavabo més proper a l'usuari i li indicarà l'itinerari més curt i ràpid per arribar-hi.
 10. 10. L’APP del projecte “NO PUC ESPERAR!” L’app es descarrega des del web: www.nopucesperar.cat Fàcil d'utilitzar: Es pot buscar el lavabo més proper, clicant aquí. Es pot cercar per població, en aquest espai.
 11. 11. Projecte “No puc esperar!”: Volem millorar la qualitat de vida dels pacients, i entre tots podem fer-ho possible. Moltes gràcies!

×