Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Mein kampf - In Limba Romana

58.377 visualizaciones

Publicado el

Mein Kampf (în română Lupta mea) este o carte scrisă de Adolf Hitler în două volume:
Eine Abrechnung (O socoteală), publicată pe 18 iulie 1925
Die nationalsozialistische Bewegung (Mișcarea Național-Socialistă), publicată în 1926
Eine Abrechnung este alcătuită din 12, iar Die nationalsozialistische Bewegung este alcătuită din 15 capitole.
Hitler a dictat cartea când a fost ținut prizonier la Landsberg în Germania. Cartea a fost dactilografiată de Rudolf Hess.
Mein Kampf este o operă autobiografică, dar și o platformă program a nazismului, mai ales al doilea volum. Se cuprind aici unele „soluții” la problema evreiască. Mein Kampf a reprezentat și încă reprezintă pentru naziștii și neo-naziștii din al Doilea Război Mondial și azi bazele național-socialismului.

Publicado en: Educación
 • Cum poti sa condamni pe cineva pentru ce spune daca nu vezi ce spune, in scris? Daca iti spune cineva ce a inteles el este una si sa citesti singur facandu-ti o parere personala este alta...
  Eu am citit din carte si chiar daca nu am citit tot, mai frunzaresc cand am timp caci Hitler a fost un personaj complex a carui influenta a facut rau, dar fara a intelege in ce fel... raul poate fi repetat...
     Responder 
  ¿Estás seguro?    No
  Tu mensaje aparecerá aquí
 • Cred ca este bine sa fie citita de cei ce-si doresc acest lucru si fiecare in functie de ceea ce cunoste si de afinitati sa traga concluzia sa.Un om echilibrat pentru a combate ceva trebuie sa fie informat intai de acel lucru.Nu putem lua ca in comunism de bune tot ce se spune,sa ne insusim ceea ce se afirma,De altfel un om sanatos la cap nici nu ar accepta sa-si insusesca stereotipuri care si de o parte si de alta pot fi manipulari.
     Responder 
  ¿Estás seguro?    No
  Tu mensaje aparecerá aquí

×