› El centre es troba ubicat al carrer Llull, 377.
Just davant del diagonal mar.
› Els mitjans de transport dels quals disp...
Les famílies tenen un nivell socioeconòmic
majoritàriament baix.
Els alumnes són castellano parlants així com
també la sev...
 FITXA DEL CENTRE
 Joaquim Ruyra
 Titularitat pública
 ubicat al carrer Llull, 377. Just davant del
diagonal mar.
 93...
 FITXA DEL CENTRE
 Es troba a la província de Barcelona
 Barri: Besòs i Maresme
 Districte: Sant martí
La sala d'audiovisuals és un
espai molt ampli que
disposa d'un mobiliari
còmode que permet
diferents organitzacions per
le...
Aula d'informàtica
L'escola disposa de dues aules
d'informàtica on assisteixen els
alumnes del centre en grups
reduïts i e...
Biblioteca
La nostra escola disposa d'una
biblioteca amplia, ubicada a la
tercera planta.
Els espais estan ben diferenciat...
 Aula de ciències
 El curs 2006-2007, el
Departament d'Ensenyament
va dotar al centre amb
diferents materials: ordinador...
 Guarderia
 El servei de guarderia per tots els alumnes.
 L'horari és de 8.00h a 9.00h.
 El preu és de 30,00€ al mes.
...
 Menjador
 L'escola disposa d'un ampli menjador escolar amb cuina
propia en l'horari de migdia, on els alumnes a més de ...
 SEP
 L'escola facilita diverses sessions
setmanals de Suport Educatiu
Personalitzat gratuïtes.
 Horari: 16.00h a 17.00...
 GRUPS I NIVELLS
El Joaquim Ruyra és una escola de doble línia on s'imparteixen
l'Educació Infantil (P3, P4 i P5) i l'Edu...
DIRECCIÓ
L'equip directiu està format per: CLAUSTRE I TUTORIES
EDUCACIÓ INFANTIL
Alicia Fernández : Directora
Tony Gómez: ...
principis pedagògics:
• Desenvolupar l'esperit crític fomentant la participació, la capacitat
de discussió i el diàleg.
• ...
 ANGLÈS
 Fan lectura en anglès
 Medi en anglès
 Actualment incorporarant un ajut extern de
docents nadius per tal que ...
 Escola verda
 Utilitzen l’hort
 Reciclen
Joaquim ruyra presentació escola
Joaquim ruyra presentació escola
Joaquim ruyra presentació escola
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Joaquim ruyra presentació escola

242 visualizaciones

Publicado el

practicum I

Publicado en: Educación
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Joaquim ruyra presentació escola

 1. 1. › El centre es troba ubicat al carrer Llull, 377. Just davant del diagonal mar. › Els mitjans de transport dels quals disposa l’entorn per arribar al centre són el tranvia, l’autobús i el metro així com també la comunicació amb rodalies.
 2. 2. Les famílies tenen un nivell socioeconòmic majoritàriament baix. Els alumnes són castellano parlants així com també la seva parla materna com pot ser el marroquí, ja que l’escola té un alt percentatge d’immigrants procedents del Marroc.
 3. 3.  FITXA DEL CENTRE  Joaquim Ruyra  Titularitat pública  ubicat al carrer Llull, 377. Just davant del diagonal mar.  93.307.14.58 (telèfon)  ceipjoaquimruyra@xtec.cat (mail)  https://sites.google.com/a/xtec.cat/escola- joaquim-ruyra-bcn/home/contacta (web del centre)
 4. 4.  FITXA DEL CENTRE  Es troba a la província de Barcelona  Barri: Besòs i Maresme  Districte: Sant martí
 5. 5. La sala d'audiovisuals és un espai molt ampli que disposa d'un mobiliari còmode que permet diferents organitzacions per les possibles tasques que es vulguin dur a terme. Dotat d'un projector i una pantalla gran, es poden veure vídeos amb diferents formats així com fer xarrades i presentacions.  Aula d'audiovisuals
 6. 6. Aula d'informàtica L'escola disposa de dues aules d'informàtica on assisteixen els alumnes del centre en grups reduïts i en sessions setmanals. Es treballen programes gràfics de dibuix, processadors de textos, s'amplien els coneixements o es reforcen els que ja es tenen amb programes específics de les diferents àrees curriculars. Es donen nocions d'internet, saber connectar-se i buscar informació.
 7. 7. Biblioteca La nostra escola disposa d'una biblioteca amplia, ubicada a la tercera planta. Els espais estan ben diferenciats en set espais diferents. Cada grup classe de primària disposa d'una hora setmanal per poder agafar llibres en préstec per un període de 15 dies. Els alumnes de tercer a sisè, tenen un dia adjudicat per poder pujar a l'hora del pati (al Racó de Pati). Durant aquesta hora poden jugar a jocs de taula, llegir, dibuixar... sempre respectant les normes d'una biblioteca.
 8. 8.  Aula de ciències  El curs 2006-2007, el Departament d'Ensenyament va dotar al centre amb diferents materials: ordinadors, màquines de fotografiar, pantalla de plasma, microscopis... Tot aquest material està a l'abast dels alumnes a l'aula de ciències, per poder dur a terme els experiments necessaris.
 9. 9.  Guarderia  El servei de guarderia per tots els alumnes.  L'horari és de 8.00h a 9.00h.  El preu és de 30,00€ al mes.  Els alumnes esporàdics a la guarderia pagaran 3€/matí.  Ludoteca  Per a aquells alumnes que necessiten quedar-se a l'escola una estona més, la ludoteca és una de les opcions.  Horari: 16:00h a 17:00h  17:00h a 18:00h  Preu: 30€ / mes  Els alumnes esporàdics pagaran 3€/tarda.  Per donar-se d'alta o de baixa és obligatori notificar-ho a secretaria i signar la documentació pertinent.
 10. 10.  Menjador  L'escola disposa d'un ampli menjador escolar amb cuina propia en l'horari de migdia, on els alumnes a més de rebre un àpat equil·librat de la nostra cuina mediterrània.  També desenvolupen diverses activitats lúdico-educatives que completen la seva educació.  Aquest servei consta d'un monitor/a per cada 20 alumnes.  Preu: 109,20€ al mes  Els comensals esporàdics han de pagar 6,50€/dia.  Activitats extraescolars  De dilluns a dijous es realitzen diferents activitats:  Preu: 16€ al mes  Vols veure quines activitats hi ha? Fes clic aquí o descarrégat l'arxiu adjunt.
 11. 11.  SEP  L'escola facilita diverses sessions setmanals de Suport Educatiu Personalitzat gratuïtes.  Horari: 16.00h a 17.00h  Els dies en que es realitzen varien segons el grups i cursos. Els tutors són els que decideixen quins alumnes poden assistir.
 12. 12.  GRUPS I NIVELLS El Joaquim Ruyra és una escola de doble línia on s'imparteixen l'Educació Infantil (P3, P4 i P5) i l'Educació Primària (des de 1r a 6è). HORARI  L'horari lectiu es de jornada partida i es distribueix de la següent forma
 13. 13. DIRECCIÓ L'equip directiu està format per: CLAUSTRE I TUTORIES EDUCACIÓ INFANTIL Alicia Fernández : Directora Tony Gómez: Cap d'estudis Oriol Pérez: Secretari Reforç Educació Infantil: Pilar de la Ossa Especialista Música: Estel Marín Especialistes Anglès: Gemma Jové, Marta Ruiz i Mònica Codina Especialista Educació Física: Toni Rodríguez Especialista Educació Especial: Jero de Paz
 14. 14. principis pedagògics: • Desenvolupar l'esperit crític fomentant la participació, la capacitat de discussió i el diàleg. • Donar importància a la relació educativa i a la creació d'hàbits així com a l'adquisició de tècniques i continguts básics. • Admetre la diversitat de cultures ,ritmes evolutius i de capacitats intel·lectuals intentant potenciar-les totes al màxim. Així com atendre i integrar els nens amb discapacitats sensorials i/o motòriques. • Aconseguir que l'ordre i la disciplina no siguin entesos pels alumnes com una imposició sinó que arribin a valorar-ne la necessitat i ells mateixos col·laborin en el compliment i fins i tot en l'elaboració de les normes bàsiques de convivència. • Fomentar l'activitat i la iniciativa i cultivar l'adquisició de coneixements en vistes a una utilització pràctica.
 15. 15.  ANGLÈS  Fan lectura en anglès  Medi en anglès  Actualment incorporarant un ajut extern de docents nadius per tal que els nens aprenguin la llengua i el tutor rebi reforç.
 16. 16.  Escola verda  Utilitzen l’hort  Reciclen

×