Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
ORIOL GIRÓ
SERGI ESTEVE
MARTÍ SABATÉ
JAN SADURNÍ
NIZAR SAHELI
50 ANYS FENT ESCOLA
CURS 2014-2015
PROMOCIÓ CASTELLET
Índex
1-Presentació
2-Història de la nostra escola:
2.a)-Des dels inicis fins l’any 1975.
2.b)-Des de l’any 1975 fins l’an...
PRESENTACIÓ
ASSOCIACIÓ:DIVERCITY
Membres:- Martí Sabaté LOGO:
- Nízar Saheli
- Oriol Giró
-Jan Sadurní
-Sergi Esteve
Objec...
Energhjghyeñ
ddgaga
Entrevista sra. Mª Elissa
Bona tarda, som alumnes de l’escola Montagut del curs de 6è de primària de l...
3-Quines feines va fer vostè a l’escola durant els anys que hi va treballar?
Mestra a la classe i coordinadora de menjador...
6-Quants anys ha treballat a l’escola Montagut?
4 anys de mestra i 29 de menjador, un total de 33 anys a l’Escola Montagut...
10-Quants alumnes es quedaven al menjador quan vostè hi treballava?
Uns 300 alumnes, després 120 i , finalment, entre 280 ...
13-Vostè està jubilada, enyora tornar a treballar?
Eren moltes hores, enyorar el lloc no però els nens sí i l’entorn també...
2.2.1 FINS EL 1975
. 1-La directora era la senyora Monserrat Sàrries
2- Escola Petita
3- El Primer edifici de la nova esco...
22.2-Des de l’any 1975 fins el 1985
-Es renova la nostra escola.
-La senyora Ventura Morera fa una nova línia i canvia la ...
2.3-Des de l’any 1985 fins 1995
-El director era el senyor Joan Sabaté que, posteriorment, deixaria el càrrec.
-Al 1992 el...
2.4-Des del 1995 fins el 2005
-Es va renovar el Consell d’Administració a l’any 1997.
-Al 1996 l’AMPA va publicar el prime...
2.5-Des del 2005 fins ara
-Charo Igea va ser directora entre el 2005 i 2007.
-La Roser Figueras Romagosa va ser la directo...
5-Cloenda
El Treball ha estat molt bé, hem aprés moltes coses sobre
la nostra escola. Ens ha agradat fer les entrevistes,s...
PER MOLTS ANYS, MONTAGUT!!
Cinquanta anys d’escola han passat
entre vinyes, pins i Vilafranca.
Aquells pares amb valentia ...
50 anys DiverCity
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

50 anys DiverCity

269 visualizaciones

Publicado el

bb

Publicado en: Educación
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

50 anys DiverCity

 1. 1. ORIOL GIRÓ SERGI ESTEVE MARTÍ SABATÉ JAN SADURNÍ NIZAR SAHELI 50 ANYS FENT ESCOLA CURS 2014-2015 PROMOCIÓ CASTELLET
 2. 2. Índex 1-Presentació 2-Història de la nostra escola: 2.a)-Des dels inicis fins l’any 1975. 2.b)-Des de l’any 1975 fins l’any 1985. 2.c)-Des de l’any 1985 fins l’any 1995. 2.d)-Des de l’any 1995 fins l’any 2005. 2.e)-Des de l’any 2005 fins l’actualitat. 3-L’entrevista. 4-Poesia. 5-Cloenda.
 3. 3. PRESENTACIÓ ASSOCIACIÓ:DIVERCITY Membres:- Martí Sabaté LOGO: - Nízar Saheli - Oriol Giró -Jan Sadurní -Sergi Esteve Objectiu del treball: Aquest any, en l’assignatura d’emprenedoria, hem fet un treball sobre els 50 anys de l’escola Montagut. Fent aquest treball volem aconseguir saber més coses sobre la nostra escola Una activitat que ens hem proposat ha sigut fer una entrevista a una persona que ha tingut a veure amb l'escola durant aquests 50 anys.
 4. 4. Energhjghyeñ ddgaga Entrevista sra. Mª Elissa Bona tarda, som alumnes de l’escola Montagut del curs de 6è de primària de la promoció Castellet. Aquest any estem fent un projecte d’emprenedoria sobre els 50 anys de l’escola i una activitat que ens hem proposat ha sigut fer una entrevista a una persona que ha tingut a veure amb la escola durant aquest 50 anys. Nosaltres som de l’associació Diver City i som el Sergi, l’Oriol, el Martí, el Jan i per últim un servidor; el Nizar. L’hem triat a vostè perquè la coneixem molt bé i sabem que ens podria donar molta informació sobre aquest projecte de 50 anys. Si li sembla bé començarem a fer-li algunes preguntes. 1-Com era l’antiga escola on va treballar vostè, volem dir l’escola petita ? Era una delícia, un regal. Hi havia 4 classes amb 4 professors. Ens hi sentíem molt a gust. Es menjava a les classes. No hi havia fotocopiadores a l’escola petita. Al pati hi havia un tobogan. 2-Quina sensació va tenir al canviar d’edifici? Diferent, l’escola d’ara és molt més gran que la petita. A l’altra escola totes les assignatures es feien en castellà. Tot era molt diferent.
 5. 5. 3-Quines feines va fer vostè a l’escola durant els anys que hi va treballar? Mestra a la classe i coordinadora de menjador. També vaig cuidar del bar que hi havia abans. Vaig ajudar a muntar festes. També feia tallers de cuina. Vaig cuidar-me, també, de l’escola d’estiu. Feia extraescolars de dibuix i em vaig encarregar de l’aula d’estudi durant uns anys. 4-Què li ha agradat més, ser professora o coordinadora de menjador? Són feines diferents. Professora em va agradar molt però , alhora , el menjador també hi vaig estar molt bé. Quan ets professora cada any tens nens diferents, en canvi, si ets coordinadora de menjador veus créixer sempre el mateixos nens i nenes. Això és molt satisfactori. 5-Quins records li han quedat de l’escola? Molts i de molt bons. Van ser uns anys que em van deixar molta llibertat en les coses que volia comprar, fer… Em vaig sentir molt estimada per els nens i el professorat. Treballar en una escola com aquesta és un privilegi.
 6. 6. 6-Quants anys ha treballat a l’escola Montagut? 4 anys de mestra i 29 de menjador, un total de 33 anys a l’Escola Montagut. 7-Quants alumnes hi havia a l’escola, en els seus inicis? Aproximadament , uns 120 alumnes. Mentre es construïa l’escola gran, es van llogar uns locals perquè no hi cabíem. 8-Quina escola li va agradar més l’ actual o la petita? Totes dues, eren diferents. La gràcia es que en l’actual coneixies molta més gent. 9-En general, quin és el menú que agrada més als nens i nenes? La pasta, la carn arrebossada i l’hamburguesa. Els iogurts. El Mc Montagut.
 7. 7. 10-Quants alumnes es quedaven al menjador quan vostè hi treballava? Uns 300 alumnes, després 120 i , finalment, entre 280 i 300 alumnes. 11-Ens podria explicar alguna anècdota divertida? Cada dia em trobava amb 300 alumnes dels qui no me’n recordava dels seus noms. Un dia els de 2n d’ESO em van fer una broma i es van canviar els noms, reien i reien cada vegada que els cridava pel seu nom fins que me’n vaig donar compte. A l’estiu, mullar-se al pati. Tota la comunitat educativa va ser molt solidària amb mi quan es va morir el meu morir. 12- Creu que els nens d’ara s’on molt diferents dels d’abans? Amb què hem canviat ? Sí, ara som més espavilats, la tecnología ens obra les portes al futur. Abans els nens s’entretenien amb el Mecano.
 8. 8. 13-Vostè està jubilada, enyora tornar a treballar? Eren moltes hores, enyorar el lloc no però els nens sí i l’entorn també. 14- Quines són les seves aficions actuals? Moltes. Em vaig apuntar a quasi totes les activitats que proposava l’ajuntament. Faig yoga, ball de saló, participo al cineclub, cuido els néts, llegeixo, feia tallers al zig-zag i caminar.
 9. 9. 2.2.1 FINS EL 1975 . 1-La directora era la senyora Monserrat Sàrries 2- Escola Petita 3- El Primer edifici de la nova escola 4- Edificació dels pins 5- Inauguració de la Nova Escola 6-Juntes successives
 10. 10. 22.2-Des de l’any 1975 fins el 1985 -Es renova la nostra escola. -La senyora Ventura Morera fa una nova línia i canvia la disposició de les classes. -Es canvia la manera d’ensenyança dels professors. -S’introdueix el batxillerat. -Els nens surten de l’escola amb més aprenentatge. -Es preparaven el curs 15 dies abans ,això no ho havien fet ningún cop avanç. -Es renova la junta.
 11. 11. 2.3-Des de l’any 1985 fins 1995 -El director era el senyor Joan Sabaté que, posteriorment, deixaria el càrrec. -Al 1992 el director va ser Rafael Alcalde. -Es va reordenar l’escola, es van canviar moltes dinàmiques educatives i es va renovar profundament el que hi havia. -Es va introduir la pràctica d’esquí dels cursos superiors a l’estació de Vaquèira-Beret a la Vall d’Aran. -Rafael Alcalde era molt rigorós, demanava les programacions als professors, se les mirava amb molta atenció i comprovava després els resultats dels exàmens.
 12. 12. 2.4-Des del 1995 fins el 2005 -Es va renovar el Consell d’Administració a l’any 1997. -Al 1996 l’AMPA va publicar el primer número d’El Compàs del Montagut. -Últim any del Rafael Alcalde com a director. -Van finalitzar les obres de la nova entrada. - A l’abril del 2003 es van iniciar les obres de restauració dels edificis ja existents: -Es van renovar els cables elèctrics. -Es van reformar els lavabos. -Es van canviar els cubs per sanitaris -Directora Anna Sabaté (2000-2005) -Al llarg del curs 1998-1999 es van dur a terme unes reformes de l’escola que estaven pendents - Es van incorporar els ordinadors
 13. 13. 2.5-Des del 2005 fins ara -Charo Igea va ser directora entre el 2005 i 2007. -La Roser Figueras Romagosa va ser la directora provisional al 2007. -S’ha canviat la directora”Carme Roca Mata”que va ser directora entre el 2007 i 2013 per el senyor Lluró. -Al 2006 es va renovar el consell administració. -Es va construir l’edifici nou. -El divendres 20 de març va venir la senyora RIGAU i va ignaura una placa que és davant de secretaria.
 14. 14. 5-Cloenda El Treball ha estat molt bé, hem aprés moltes coses sobre la nostra escola. Ens ha agradat fer les entrevistes,sobre tot, la de la Maria Elissa. Tothom ha treballat força, potser algú no tant!! Però hem aconseguit l’objectiu que ens vam proposar a principi de curs. També hem continuat treballant els valors de l’emprenedoria i el treball cooperatiu. Diver City
 15. 15. PER MOLTS ANYS, MONTAGUT!! Cinquanta anys d’escola han passat entre vinyes, pins i Vilafranca. Aquells pares amb valentia i coratge, d’una idea, vam crear una realitat. A les classes de l’escola Montagut els nens s´ho passaven i s’ho passen d’allò més bé, a vegades tenen un dia molt agitat i altres de més tranquil.litat. L’escola Montagut és tan divertida que aprenem tots junts a llegir i escriure. Cinquanta anys han passat des del primer dia que els pares la van fundar i l’han fet viure. A l’escola aprenem, juguem i riem. Gràcies a l’escola tindrem un bon futur, a l’ ESO i al Batxillerat arribarem i ens esforçarem. Aquí és on hem crescut i ens hem fet grans. La nostra escola ja ha celebrat 50 anys cinc dècades han passat i s'ha enfortit. Continuem avançant tots plegats seguint el mateix projecte renovat. A l’escola Montagut hi ha nens i nenes de tot el Penedès des dels més menuts fins als més grans, tots nosaltres sempre et recordarem com la millor escola del món. PER MOLTS ANYS, MONTAGUT!! Castellet Curs 2014/2015

×