Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
50 anys fent
escola
Maria Bundó
Júlia Segura
Anna Montfort
Helena San
Aina Amadó
6è del Primària Castellet
curs 2014/15
Es...
índex
1.-Presentació
2.-Història de la nostra escola:
2.1.) Des dels inicis fins l’any 1975
2.2.) Des de l’any 1975 fins e...
Presentació
Hola!
Som les alumnes de 6è de
primària i us presentarem el
treball dels 50 anys d’escola,
som: l’Aina, l’Anna...
HISTÒRIA DE LA NOSTRA ESCOLA
● L’escola va ser fundada l’any 1965 per un grup de pares que volien una
escola catalana , la...
Quan l’escola estava a Menéndez Pelayo:
Fotos: ESCOLA PETITA
Fotos : ESCOLA GRAN
Des de l’any 1975 fins l’any 1985
L’inici de l’escola hi va haver dos directors que van ser:
Ventura Morera , que va ser l...
DES DE 1975 FINS A 1985
De l’any 1975-1979 va ser directora Ventura Morera.
L’any 1973,per fi, s’havia començat a impartir...
Del 1985 al 1995
El director d’aquella època va ser Joan Sabaté , el
director del 1992 en Rafael Alcalde.
En aquell any ta...
Des de l’any 1995 fins l’any 2005
(Any 1996)
● Rafael Alcalde va deixar el càrrec de direcció per decisió pròpia i li van ...
Des de l’any 2005 fins l’actualitat
● La Charo Igea va ser directora del 2005 i abans ďacabar el curs 2006/07 va marxar, i...
ENTREVISTA BERNAT SAUMELL
Hola, bona tarda, som els alumnes de 6è de Primària de l’escola
Montagut de la promoció Castelle...
2 .I quan vas plegar?
A 4t d'ESO. Vaig fer el Batxillerat a l'Institut perquè volia estudiar de nit, el
Batxillerat noctur...
Aquesta setmana ens han comunicat que participarem en el Festival d'Austin, un
dels més importants dels EEUU, a Texas, amb...
7.Què t’agrada més, el teatre o el cinema?
M'agrada el teatre perquè el públic et gratifica. Actues en directe però
n'he f...
11.A quin curs vas tenir la Roser Figueras? Quins records tens d’ella ?
A cinquè o sisè, tinc molts bons records. Els prof...
PER MOLTS ANYS,
MONTAGUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cinquanta anys d’escola han passat
entre vinyes, pins i Vilafranca.
Aquells p...
CLOENDA
En aquest projecte sobre els 50 anys hem après moltes coses que havien passat a la nostra escola:
directors de cad...
50 anys Jamahmont
50 anys Jamahmont
50 anys Jamahmont
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

50 anys Jamahmont

231 visualizaciones

Publicado el

50 aNYS

Publicado en: Educación
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

50 anys Jamahmont

 1. 1. 50 anys fent escola Maria Bundó Júlia Segura Anna Montfort Helena San Aina Amadó 6è del Primària Castellet curs 2014/15 Escola Montagut Projecte Emprenedoria
 2. 2. índex 1.-Presentació 2.-Història de la nostra escola: 2.1.) Des dels inicis fins l’any 1975 2.2.) Des de l’any 1975 fins el 1985 2.3.) Des de l’any 1985 fins el 1995 2.4.) Des de l’any 1995 fins el 2005 2.5.) Des de l’any 2005 fins l’actualitat. 3.- Entrevista 4.- Poesia 5.- Cloenda
 3. 3. Presentació Hola! Som les alumnes de 6è de primària i us presentarem el treball dels 50 anys d’escola, som: l’Aina, l’Anna, la Júlia, l’Helena i la Maria.Us explicarem des dels inicis fins ara, l’actualitat. I una part de l’entrevista de l’exalumne Bernat Saumell, un actor . logotip
 4. 4. HISTÒRIA DE LA NOSTRA ESCOLA ● L’escola va ser fundada l’any 1965 per un grup de pares que volien una escola catalana , laica i mixta per els seus fills. ● La primera escola estava en un petit xalet al carrer Menéndez Pelayo el qual també tenia un jardí per poder jugar. ● Al primer curs només hi havia una classe i l’any següent en volien fer una altra però ja no hi cabien,van vendre el xalet i van comprar un terreny molt més gran on ara encara hi ha l’escola ● La proposta pedagògica que oferia l’escola Montagut s’anomenava escola activa que venia de l’escola Betània de Barcelona ● El nom de l’escola fa referència a una muntanya i simbolitza aconseguir objectius ben alts.El primer logotip que encara és vigent és el dibuix d’una muntanya.
 5. 5. Quan l’escola estava a Menéndez Pelayo: Fotos: ESCOLA PETITA
 6. 6. Fotos : ESCOLA GRAN
 7. 7. Des de l’any 1975 fins l’any 1985 L’inici de l’escola hi va haver dos directors que van ser: Ventura Morera , que va ser la primera directora de la nova etapa i després, el segon director. Al cap de dos anys es va canviar de director que va ser en Joaquim Puig que va tenir càrrec de direcció. Ja feia anys que hi havia més d’una classe i per tant hi havia molts més alumnes que des de que estaven a l’Escola del carrer Menendez Pelayo.
 8. 8. DES DE 1975 FINS A 1985 De l’any 1975-1979 va ser directora Ventura Morera. L’any 1973,per fi, s’havia començat a impartir l’ensenyament en CATALÀ a primer de primària amb les mestres Campamà i Rovira. Amb tot, en destaca la preocupació de fer-ho adequadament, sense que això perjudiqués els alumnes que encara no tenien el nivell.
 9. 9. Del 1985 al 1995 El director d’aquella època va ser Joan Sabaté , el director del 1992 en Rafael Alcalde. En aquell any també va ser important de que va ser la primera Escola de Vilafranca del Penedès que va oferir la natació com a activitat escolar. Per temes polítics, van passar de ser set-cents alumnes a ser-ne dos-cents .
 10. 10. Des de l’any 1995 fins l’any 2005 (Any 1996) ● Rafael Alcalde va deixar el càrrec de direcció per decisió pròpia i li van donar el càrrec a Carme Gallemí. (Any 1997) ● Es va fer la primera trobada d’antics alumnes. ( Any 1998) ● Es van dur a terme unes millores a les instal·lacions de l’escola que estaven pendents. (Any 1999) ● Es va renovar el Consell d’Administració. (Any 2000-2001) ● Anna Sabaté substitueix a Carme Gallemí del càrrec de directora. ● Van afegir el treball per projectes a l’escola (Any 2002-2003) ● Nova renovació del Consell d’Administració , cessen José Sixto Rubió i Isidre Bages Armengol. ● Es va realitzar el Pla Marc d’Actuacions. (Any 2004) ● Va teir lloc un nou canvi del consell: van cessar Francesc Milà(president de l’AMPA), M.Àngel Vidal Carbó i Joan Carles Baeza Martí per deixar pas a Francisco Rodríguez Gómez ,Joan Manel Montfort i Antoni Bosch
 11. 11. Des de l’any 2005 fins l’actualitat ● La Charo Igea va ser directora del 2005 i abans ďacabar el curs 2006/07 va marxar, i va ser directora la Roser Figueras, des del Març fins el setembre de 2007. ● Després ho va deixar perquè li resultava massa complicat fer de directora amb dues filles ben petites. ● En aquells anys hi va haver molt d’esforç per a aconseguir la segona línia, i fins l’any 2008 no es va aconseguir. ● La Carme Roca va ser directora des del 2008 fins el 2013. ● El 2013 , quan va marxar la Carme , va acceddir al càrrec, el Sr. Lluró. ● Ara ja es fan festivals de dansa, partits de volley,futbol,bàsquet cada dissabte. També es fan competicions escolars de gimnàstica rítmica individual i de conjunts.
 12. 12. ENTREVISTA BERNAT SAUMELL Hola, bona tarda, som els alumnes de 6è de Primària de l’escola Montagut de la promoció Castellet. Aquest any estem fent un projecte d’emprenedoria sobre els 50 anys d’escola i una de les activitats que hem proposat, ha estat fer una entrevista a una persona que ha sigut vinculada a la nostra escola i hem pensat en tu perquè ets exalumne i sabem que professionalment has arribat molt lluny. Volem agrair-te que hagis vingut avui a l’escola. 1. A quin any vas començar a l’escola Montagut? A quin curs? Quants anys tenies? A primer de Primària , quan tenia sis anys, a l’any 1993.
 13. 13. 2 .I quan vas plegar? A 4t d'ESO. Vaig fer el Batxillerat a l'Institut perquè volia estudiar de nit, el Batxillerat nocturn. Era una manera de combinar els estudis amb altres feines o coses que m'interessaven en aquella època. 3.Quins estudis has cursat després del batxillerat? Interpretació i producció cinematogràfica 4.T’havies imaginat alguna vegada ser actor ? No. Només havia fet teatre a l'escola: “Els pastorets”. Als 17 anys vaig fer un curs d'interpretació i me'n vaig adonar que m'agradava molt.
 14. 14. Aquesta setmana ens han comunicat que participarem en el Festival d'Austin, un dels més importants dels EEUU, a Texas, amb la pel.lícula El cadàver d'Anna Fritz. Estem molt contents, és un repte molt important per mi i el meu equip. Actualment, estic rodant una pel.li d’extraterrestres, m’interessa la ciència- ficció. 5.Què estàs fent actualment? Estic rodant la 2ª part de la pel.lícula: “Barcelona, nit d'estiu” que es dirà: “Barcelona, nit d'hivern. És una història romàntica i està tenint molt d'èxit. 6.Quantes pel·lícules has fet? I on les has rodat? Cinc pel.lícules: Eloise Eva Barcelona nit d’estiu E cadàver d'Anna Fritz Barcelona nit d’hivern
 15. 15. 7.Què t’agrada més, el teatre o el cinema? M'agrada el teatre perquè el públic et gratifica. Actues en directe però n'he fet molt poc. A través del cinema pots arribar a tot el món. Amb el cinema , pots recrear coses que amb el teatre no pots. 8.És molt difícil ser actor? Tot és molt difícil a la vida, però si t'agrada, és l'èxit. És molt important guanyar-te la vida amb el que t'agrada. És molt important escoltar-se a un mateix. 9. Era aquest el teu somni, o haguessis preferit dedicar-te a una altra cosa? El meu somni és ser feliç amb el que m' agrada. Amb el cinema puc comunicar tot allò que voldria que canviés. 10. Encara et relaciones amb companys d’escola? Sí, tinc molt bona relació amb el Miquel Galimany i en Dani Moreno.
 16. 16. 11.A quin curs vas tenir la Roser Figueras? Quins records tens d’ella ? A cinquè o sisè, tinc molts bons records. Els professors són records que et queden per tota la vida. Són persones que et fan despertar les teves aptituds. 12.Quina assignatura t’agradava més? Gimnàstica, plàstica i història. Els professors hi fan molt que t'agradi una o altra assignatura. Totes les assignatures són importants.
 17. 17. PER MOLTS ANYS, MONTAGUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cinquanta anys d’escola han passat entre vinyes, pins i Vilafranca. Aquells pares amb valentia i coratge, d’una idea, vam crear una realitat. A les classes de l’escola Montagut els nens s´ho passaven i s’ho passen d’allò més bé, a vegades tenen un dia molt agitat i altres de més tranquil.litat. L’escola Montagut és tan divertida que aprenem tots junts a llegir i escriure. Cinquanta anys han passat des del primer dia que els pares la van fundar i l’han fet viure. A l’escola aprenem, juguem i riem. Gràcies a l’escola tindrem un bon futur, a l’ ESO i al Batxillerat arribarem i ens esforçarem. Aquí és on hem crescut i ens hem fet grans. La nostra escola ja ha celebrat 50 anys cinc dècades han passat i s'ha enfortit. Continuem avançant tots plegats seguint el mateix projecte renovat. A l’escola Montagut hi ha nens i nenes de tot el Penedès des dels més menuts fins als més grans, tots nosaltres sempre et recordarem com la millor escola del món. PER MOLTS ANYS, MONTAGUT!! Promoció Castellet Curs 2014/2015
 18. 18. CLOENDA En aquest projecte sobre els 50 anys hem après moltes coses que havien passat a la nostra escola: directors de cada dècada,també durant aquest projecte hem anat fent entrevistes a ex-alumnes de l’escola,professors que abans havien treballat a l’escola i gràcies a ells, ara tenim molta més informació que abans no teníem. Ens ha agradat molt aquest projecte hem après a respectar-nos i poder treballar juntes.

×