Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Gruaja qe rri mbi bishen - Zbulesa 17

427 visualizaciones

Publicado el

1 ¶ Dhe erdhi një nga të shtatë engjëjt që kishin të shtatë kupat, dhe foli me mua dhe më tha: “Eja, do të të tregoj gjyqin e kurvës së madhe që është ulur në ujëra të shumta,
2 më të cilën u kurvëruan mbretërit e dheut, dhe banorët e dheut u dehën me verën e kurvërisë së saj’’
3 Dhe më çoi në Frymë në një shkretëtirë, dhe pashë një grua që rrinte mbi një bishë të kuqe, plot me emra blasfemie dhe që kishte shtatë krerë dhe dhjetë brirë.
4 Edhe gruaja ishte veshur me purpur dhe me të kuq të ndezur, e stolisur me ar, gurë të çmuar dhe me margaritarë; kishte në dorë një kupë ari plot me neveritë dhe ndyrësitë e kurvërimit të saj.
5 Dhe mbi ballin e saj ishte shkruar një emër: “Misteri, Babilona e madhe, nëna e lavirave dhe e neverive të dheut’’

Publicado en: Meditación
  • Sé el primero en comentar

Gruaja qe rri mbi bishen - Zbulesa 17

  1. 1. ZBULESA 17
  2. 2.  4 KRITERE:  QYTET  BABILONI ROMA=  7 MALE / KODRA Vatikani  KURVERI SHPIRTERORE
  3. 3. KULLA E BABELIT (Zanafilla: 11:1-9)
  4. 4.  GRUAJA E NIMRODIT ME DJALIN E SAJ TAMUZ
  5. 5. John Rogers, Martir. Ekzekutuar nga Kisha Katolike Romake ne shek XVI

×