Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Így születnek a festők

33 visualizaciones

Publicado el

Így születnek a festők, teremnek kiváló grafikusok! Pár darab színes ceruza és egy rajzpapír hordozza a gyermeki szeretet és fantázia világát. Pár darab színes ceruza és egy rajzpapír hordozza a gyermeki szeretet és fantázia világát. Második alkalommal szervez rajzversenyt az ezpark.

Publicado en: Estilo de vida
  • Inicia sesión para ver los comentarios

  • Sé el primero en recomendar esto

Így születnek a festők

  1. 1. ÍGY SZÜLETNEK A FESTŐK Így születnek a festők, teremnek kiváló grafikusok! Pár darab színes ceruza és egy rajzpapír hordozza a gyermeki szeretet és fantázia világát. 2017 októberében második alkalommal szervez autós témájú rajzversenyt az ezpark. A színes rajzokon, amelyen a gyerekek a saját fantáziájukat rajzolják meg, gyönyörű látomások, jelenetek kelnek életre. A gyerekek szeretnek rajzolni, és ezt szívesen teszik! Több ezer gyerekhez jutott el a rajverseny híre, egyrészt az óvodák és iskolák tudósításán keresztül, másrészt a hirdetmények, falragaszok, transzparensek, szórólapok hatásával, és a „Varázslatos Parkolóház rajverseny Online megjelenésekkel. Rajzverseny legnagyobb közvetítő partnerei a szülők és pedagógusok! Nagy többségében a beérkezett gyerekrajzok élénkek, színesek. A megrajzolt napsugaras szimbólumok, autók, madarak életre kelnek. Az élénk rajzok harmóniában vannak a mosollyal, szeretettel, meleg öleléssel. Rengeteg gyerekrajzot néztünk át a korábbi rajversenyünk során is. Mindig mély benyomást kelt bennünk a gyerekek egyszerű, de mégis gondos és színes ábrázolása, ahogyan a vágyakozást és a jövőt megjelenítik. Reméljük, a gyerekek szívében megálmodott jövőt egyszer csak sikerül megvalósítani, és velük közösen a jövőben megünnepelni. Vegyél rész Te is, a rajversenyen!

×