Se ha denunciado esta presentación.

LA PARELLA PERFECTA!

0

Compartir

Cargando en…3
×
1 de 23
1 de 23

Más Contenido Relacionado

Audiolibros relacionados

Gratis con una prueba de 14 días de Scribd

Ver todo

LA PARELLA PERFECTA!

 1. 1. FA MOLT DE TEMPS, QUAN LES PEDRES PARLAVEN I ELS DRACS VOLAVEN, EN UNA ILLA DESAPAREGUDA DEL MAPA HI HAVIA UNA CLAQUETA MOLT PRESUMIDA QUE ESTAVA PRENENT EL SOL.
 2. 2. UN CÀMERA MOLT ESPORTISTA ESTAVA FENT LA SEVA SESSIÓ MATINAL DE RUNNING QUAN ES VA ENTREBENCAR AMB UNA PEDRA I VA CAURE SOBRE LA CLAQUETA. LA CLETA DELUXE)
 3. 3. LA CLETA DELUXE I EN GUASHOO ES VAN QUEDAR INCONSCIENTS. AL CAP D’UNA ESTONA VAN ARRIBAR UNS PIRATES A L’ILLA I SE’LS VAN EMPORTAR AL SEU VAIXELL. UN COP DINS ELS VAN DESPERTAR TIRANT-LOS UNA GALLEDA D’AIGUA.
 4. 4. A CONTINUACIÓ ELS VAN LLANÇAR ALS TAURONS PERÒ UN DOFÍ ELS VA RRECOLLIR I ELS VA PORTAR A HAWAI.
 5. 5. ELS PIRATES ELS VAN PERSEGUIR I ELLS ES VAN AMAGAR DINS D’UN VOLCÀ. DE COP I VOLTA VAN SENTIR COM UNS RUGITS DE L’INTERIOR DEL VOLCÀ. HAVIA ENTRAT EN ERUPCIÓ. ARA BÉ, AQUESTS VOLCANS HAWAIANS NO EXPULSAVEN LAVA SINÓ FLORS. EN VEURE LES FLORS ELS PIRATES VAN RECULAR, VAN ESTORNUDAR I VAN MARXAR AMB LA CUA ENTRE CAMES I AMB ELS MOCS PENJANT DEL NAS, JA QUE TENIEN AL·LÈRGIA. AIXÍ QUE VAN AGAFAR EL SEU VAIXELL I VAN MARXAR CAP A TERRES LLUNYANES. BEN LLUNY DE LES FLORS. PER CELEBRAR-HO LA CLETA I EN GUASHOO ES VAN FER UNA CORONA CADASCÚ AMB LES FLORS. VAN FER UNA FESTA ESPECTACULAR TOT BALLANT EL HULA-HULA.
 6. 6. A DINS EL CRÀTER I EN PLENA FESTA ES VAN TROBAR UN CONILL MÀGIC QUE ELS VA CONCEDIR UN DESIG. ELLS, QUE SÓN MOLT CINÈFILS I XICS, VAN DEMANAR D’ANAR A NOVA YORK. DE SOBTE VAN ATERRAR DALT DE TOT, A LA PUNXA DE L’EMPIRE STATE BUILDING, EL GRATACEL MÉS FAMÓS DE NOVA YORK. – I COM HO FAREM PER BAIXAR? -CAP PROBLEMA! AQUI TENIM EN KING KONG APAREGUT DEL NO RES. ELS VA BAIXAR DE LA PUNTA PERÒ S’ENAMORA BOJAMENT DE LA CLETA I NO LA VOL DEIXAR ANAR, PER UN COP QUE S’ENAMORA...! A ELLA JA LI AGRADEN ELS HOMES FORTS, PELUTS I SALVADORS PERÒ POTSER NO TAN, TAN, TAN ALTS! SI SE L’EMPORTA, QUÈ FARÀ EN GUASHOO SENSE LA CLETA? QUÈ EN SERÀ DE LA PEL·LÍCULA?
 7. 7. DE COP I VOLTA A LA CLETA SE LI VA ACUDIR ENSENYAR EL TUTÚ A EN KING KONG, LI VA ENCANTAR! LA CLETA LI VA DEIXAR EL TUTÚ, ELL VA QUEDAR ENSISAT I ES VA POSAR A BALLAR AMB MOLT D’ESTIL.
 8. 8. LA CLETA ESTAVA TAN FASCINADA AMB EL BALL D’EN KING KONG QUE LI VA FER UNA FOTO, PERÒ AMB LA LLUM DEL FLASH ES VA ESPANTAR I VA CAURE. LLAVORS EN GUASCHOO I LA CLETA VAN APROFITAR PER MARXAR.
 9. 9. DURANT LA FUGIDA LA CLETA S’ENTREBANCA I CAU A LA SORRA, QUE LI ENTRA ALS ULLS. EN GUASCHOO L’ACOMPANYA FINS A L’AIGUA DEL MAR PER TREURE-LI LA SORRA DELS ULLS AMB TANTA MALA SORT QUE CAUEN AL MAR.
 10. 10. ANAR A PARIS A CASAR-SE PERQUÈ ÉS LA CIUTAT DE L’AMOR. LA BALENA DI QUE ELS HI PORTARÀ ENFILATS AL SEU LLOM. EN ARRIBAR A FRANÇA,COM QUE PER ANAR A PARÍS NO HI HA AIGUA, A LA BALENA LI SURTEN UNES CAMES AMB SABATES FASHION I AIXÍ ELS ACOSTA FINS LA CAPITAL DE L’AMOR.
 11. 11. ARRIBA EL MOMENT DEL CASAMENT, PERÒ ARA LA CLETA ES FA LA “DURA” I LI POSA UNA CONDICIÓ, QUE ES POSI PURPURINA A TOT EL COS. EN GUASHOO NO TÉ PURPURINA, I ARA QUÈ? NO ES PODRAN CASAR? PERÒ EN GUASHOO QUE TÉ MOLTES GANES DE CASAR-SE CRIDA BEN FORT EL CONILL MÀGIC QUE APAREIX DARRERE UNA COLUMNA DE FUM.
 12. 12. EN GUASHOO LI DEMANA AL CONILL QUE LI POSI PURPURINA PER PODER-SE CASAR. EL CONILL FA UN ENCANTERI I EN GUASCHOO APAREIX TOT PLE DE PURPURINA I AMB UN ESTIL MOLT DISCO.
 13. 13. LA CLETA, BEN CONTENTA, ACCEPTA CASAR-SE AMB EN GUASCHOO I BUSQUEN UN LLOC I UNA PERSONA QUE ELS CASI. DESPRÉS D’INVESTIGAR UNA MICA UN ZOMBIE DIVERTIT ELS VA CASAR A LA TOUR EIFFEL. DECIDEIXEN ANAR DE VIATGE DE NOCES A CATALUNYA.
 14. 14. UN COP HI HA ARRIBAT, LA PRIMERA PARADA ÉS EL MUSEU DALÍ DE FIGUERES. AQUELLS QUADRES I AQUELL ESTIL ELS MERAVELLEN I S’HI ESTAN TOT EL DIA. DE SOBTE, UN COP CAMINEN PER LA SEVA TOMBA, SE’LS APAREIX EL FANTASMA DE SALVADOR DALÍ.
 15. 15. EL FANTASMA DEL SENYOR DALÍ ELS FA UN QUADRE D’ELLS DOS COM A REGAL DE NOCES I EL PENGEN AL MUSEU. UNA VEGADA PENJAT, DESPRÉS QUE MOLTA GENT EL VEIÉS, UNS LLADRES VAN ROBAR EL QUADRE.
 16. 16. AQUESTA NOTÍCIA VA SORTIR A TOTS ELS DIARIS, TELENOTÍCIES, RÀDIOS, INTERNET... D’AQUESTA MANERA LA CLETA I EN GUASCHOO ES VAN FER FAMOSOS.
 17. 17. PER LES CÀMERES DE SEGURETAT DEL MUSEU VEUEN QUI HA ROBAT EL QUADRE. EREN ELS PIRATES QUE HAVIEN MARXAT AMB LA CUA ENTRE CAMES PER VENJAR- SE. VAN AMAGAR-SE A L’ESCOLA CARME GUASH EL DIA DE LA NIT DELS PIRATES DE P-5 I AIXÍ ES PODIEN CAMUFLAR. QUAN LA CLETA I EN GUASHO SURTEN DEL MUSEU VENEN A PASSAR UN ESTEL FUGAÇ MOLT BRILLANT. LA CLETA LI DIU A EN GUASHO QUÈ LI SEMBLA SI DEMANEN UN DESIG. A EN GUASHO LI SEMBLA BÉ. DEMANEN QUE ELS TRANSPORTIN ALLÀ ON SÓN ELS PIRATES. AUTOMÀTICAMENT APARÈIXEN TELETRANSPORTATS A L’ESCOLA CARME GUASH. QUAN ENTREN A L’ESCOLA S’ESTÀ CELEBRANT EL TRADICIONAL JOC DE NIT DELS PIRATES DE P-5.
 18. 18. LA CLETA VEU QUE HI HAN ELS PIRATES DOLENTS I CRIDA BEN FORT: -AQUESTS SÓN ELS PIRATES QUE HAN ROBAT EL NOSTRE QUADRE! ELS NENS DE P-5, QUAN HO SENTEN, AJUDEN TOTS JUNTS A CAPTURAR ELS PIRATES. MENTRE ELS NENS ESTANT CAPTURANT ELS PIRATES LA CLETA LI DIU:- QUÈ ÉS AQUESTA LLUM VERMELLA DEL TEU CAP? QUE ESTAS GRAVANT?- SE SENTS: TALLEU! EN GUASH LI DIU: SÍ, HE GRABAT TOTA L’ESTONA PERQUÈ TU ETS LA PROTAGONISTA D’UNA SUPER PEL.LÍCULA PERÒ NO HO PODIES SABER. L’ENVIAREM A HOLLYWOOD I GUANYAREM MOLTS OSCARS.

×