Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×

Dret de l'infant a l'educació

Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Próximo SlideShare
Educació dels nens i nenes
Educació dels nens i nenes
Cargando en…3
×

Eche un vistazo a continuación

1 de 7 Anuncio

Más Contenido Relacionado

Presentaciones para usted (19)

Similares a Dret de l'infant a l'educació (20)

Anuncio

Más de Cinema_Drets_Infants (20)

Más reciente (20)

Anuncio

Dret de l'infant a l'educació

  1. 1. dretdel’infantal’educació IreneArnal,RaquelGutiérrez,MartaOliveras,StephanieRodríguez
  2. 2. Introducció A continuació explicarem el dret que ens ha tocat. Explicarem : - El nostre dret - En que consisteix el nostre dret? - Es compleix aquest dret? - Per què existeix aquest dret?
  3. 3. ELNOSTREDRET El nostre dret és el dret de l’infant a accedir a l’educació obligatòria per la qual cosa l’estat, ha de facilitar un sistema educatiu gratuït, digne i de qualitat per tots els infants. Aquest dret va ser aprovat per les Nacions Unides el 20 de novembre de 1989.
  4. 4. ENQUÈCONSISTEIXELNOSTREDRET? El nostre dret consisteix en que tot infant té dret a l’educació i l’Estat té l’obligació d’assegurar-li almenys l’educació primària gratuïta i obligatòria, pertot el món. L’educació ha d’estar dirigida a desenvolupar la seva personalitat i aptituds. Els nois i les noies han d’aprendre ha respectar el drets humans i les llibertats fonamentals de les persones.
  5. 5. Escompleixaquestdret? Aquest dret en alguns països desgraciadament no es compleix ja sigui perquè no tenen els materials necessaris o les seves condicions no son les que es necessita. Per exemple a països africans no es compleix aquesta normativa perquè no tenen les condicions necessaris.
  6. 6. Perquèexisteixelnostredret? Aquest dret existeix perquè tots els infants tingui dret a adquirir una igualtat d'oportunitats, coneixements a una educació gratuïta, digne i de qualitat per tots els infants. Gràcies a aquest dret molts infants podem anara a l’escola i tenir oportunitats d’aconseguir coneixements.
  7. 7. CONCLUSIÓ D’aquest dret hem aprés, que encara que sigui una obligació, a molt païssos els nens no van a l’ escola. Que entre tots hem de intentar aconseguir-ho. Que és un objectiu molt complicat, però hi ha que intentar-ho.

×