Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×

Els Serveis 3r ESO.pptx

Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Cargando en…3
×

Eche un vistazo a continuación

1 de 4 Anuncio

Más Contenido Relacionado

Más reciente (20)

Anuncio

Els Serveis 3r ESO.pptx

  1. 1. ELS SERVEIS Adaptació Sector servicios Disponible en https://es.wikipedia.org/wiki/Sector_servicios (Consulta 21 de novembre de 2022) CC-BY-SA 3.0 Els serveis © 2023 by David Font Mampel is licensed under CC BY-SA 4.0
  2. 2. IES Extremadura És el sector econòmic que engloba les activitats relacionades amb els serveis no productors o transformadors de béns materials. Dirigeix, organitza i facilita l'activitat productiva dels altres sectors El seu paper principal es troba als dos passos següents de l'activitat econòmica: la distribució i el consum.
  3. 3. Prof. ISAAC BUZO SÁNCHEZ Exemples ● Comerç (majorista,minorista,franquícies) ● Activitats financeres (banc,Caixa forta,gestió del capital i d'inversió immobiliària) ● Serveis personals, els més importants dels quals són els que s'identifiquen amb el estat de benestar (sobretot educació,sanitat i atenció a la dependència -serveis públics, es prestin per l’estat o per la iniciativa privada), però també d'altres (com les perruqueries) ● Serveis a empreses de qualsevol sector, com la gestió i administració d'empreses (incloent-hi el nivell executiu), la publicitat i les consultories i assessoraments econòmica,legal, tecnològic, d'inversions, etc. ● Funció pública,administració pública, activitats de representació política i de serveis a la comunitat, com les activitats al voltant de la seguretat i defensa (exèrcit, policia, protecció civil,bombers, etc.) i les activitats al voltant de la justícia (jutges, advocats,notaris, etc.)
  4. 4. Prof. ISAAC BUZO SÁNCHEZ ● Hoteleria i les activitats al voltant del turisme ● Les activitats al voltant de l’oci, la cultura, l'esport i els espectacles, que inclouen les trucades indústries audiovisuals el d'imatge i so; la indústria editorial s'hi inclou, amb les gràfics, entre els sectors industrials (és a dir, al sector secundari) ● Transport i comunicació (segons es traslladen mercaderies i Informació) ● Mitjans de comunicació, especialment els mitjans de comunicació de masses o socials (periodisme escrit,ràdio i televisió) ● Telecomunicacions, especialment els mitjans personals (telefonia) ● Altres aplicacions de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), especialment la Informàtica i Internet.

×