Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
2015
Perunprojecteencomú
Eleccions municipals
Tufaslatorre
DavidManzanera
Hola veïns i veïnes.
Em dic David Manzanera, tinc 38 anys i em considero una persona responsable i implicada en
els proble...
LES CLAUS DEL NOSTRE PROJECTE EN COMÚ
Transparència en la gestió municipal.
Participació activa ciutadana pel desenvolupam...
- Inserció laboral amb:
o Una borsa de treball transparent i ben parametritzada.
o Incentivar a les empreses a contractar ...
EDUCACIÓ I FORMACIÓ
- Ajuda a la reeducació de diferents col·lectius a través de cursos i tallers, per tal
d’aprendre altr...
SANITAT
- Projecte pilot de monitoratge 24h. per persones grans i pacients crònics per tele-
assistència remota d’emergènc...
- Zero desnonaments, no permetrem els desnonaments per a què els bancs tinguin els
pisos buits, mentre els veïns de La Tor...
- Organització de la cursa popular escolar.
- Dotar al camp de futbol de gespa artificial per potenciar l’escola de futbol...
- Adequar la zona de l’antiga piscina de Ca l’Anton amb àrea enjardinada combinada
amb una zona coberta per la pràctica d’...
- Involucrar als ciutadans en la conservació del medi local, que és tasca de tots.
- Aconseguir un millor i més eficient s...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Per un projecte en comú. Programa electoral 2015

550 visualizaciones

Publicado el

Per un projecte en comú. Programa electoral 2015. La Torre de Claramunt

 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Per un projecte en comú. Programa electoral 2015

 1. 1. 2015 Perunprojecteencomú Eleccions municipals
 2. 2. Tufaslatorre DavidManzanera
 3. 3. Hola veïns i veïnes. Em dic David Manzanera, tinc 38 anys i em considero una persona responsable i implicada en els problemes del municipi. Aposto pel treball en equip i per això us vull presentar el nostre projecte en comú pel municipi de la Torre de Claramunt. Som un equip de veïns que ens hem unit per crear un projecte en comú, conforme les necessitats de la nostra població. Creiem que després de tants anys ha arribat el moment de canviar amb noves propostes i iniciatives. Tenim molta feina a fer, i per començar, hem sortit al carrer per realitzar el nostre projecte en comú, visitant als ciutadans casa per casa i consultant a través de les xarxes socials, les inquietuds i les propostes dels ciutadans. Som un equip jove, preparat i amb moltes ganes d’iniciar canvis que ens beneficiïn a tots; amb el vostre suport i confiança ho aconseguirem, perquè per nosaltres la teva opinió compta. Per qualsevol dubte o suggeriment podeu posar-vos en contacte amb nosaltres enviant un correu a davidmanzanerapsc@yahoo.es volem que formis part d’aquest projecte en comú. David Manzanera
 4. 4. LES CLAUS DEL NOSTRE PROJECTE EN COMÚ Transparència en la gestió municipal. Participació activa ciutadana pel desenvolupament del municipi, junt amb empreses, entitats i resta d’associacions. Millora del transport públic, amb horaris que s’adeqüin a les necessitats reals de mobilitat de tots els veïns del municipi. Creació del “vehicle llançadora” per augmentar la comunicació entre els nuclis del municipi, tant en l’àmbit sanitari, com del transport intern i de foment d’activitats. Creació de l’oficina municipal en el centre social de Pinedes de l’Armengol, para atendre les gestions bàsiques municipals. Rescat de la gestió de l’aigua per a què es realitzi pel nostre Ajuntament i no com es fa ara, hipotecada a una empresa privada durant 35 anys, i podent arribar a un estalvi del rebut del 50% Habilitar zones Wi-Fi gratuïtes, en diferents zones públiques de tots els nuclis del municipi. Creació d’una línia WhatsApp d’alerta, perquè qualsevol veí pugui comunicar a través d’aquest mitjà d’una manera més ràpida i àgil qualsevol incidència o anomalia, i així poder gestionar-la de manera ràpida i efectiva. DINAMITZACIÓ ECONÒMICA - Crear un departament de dinamització i promoció econòmica per: o Potenciar les empreses i comerços existents. o Captar noves empreses i promocionar a emprenedors per generar negocis innovadors. o Promocionar realment el nostre sòl industrial i tot el nostre entorn.
 5. 5. - Inserció laboral amb: o Una borsa de treball transparent i ben parametritzada. o Incentivar a les empreses a contractar personal del municipi a l’atur. o Tallers i formació pràctica, per facilitar i augmentar les oportunitats laborals. o Col·laboracions i convenis mancomunats. o Seguiment i control exhaustiu de l’evolució de la taxa d’atur municipal amb l’objectiu de reduir-la. - Donar més valor i promocionar de manera efectiva el nostre municipi a tots els nivells: esdeveniments esportius, culturals, turisme, festes, …, per generar riquesa econòmica i cultural. - Reorientació del mercat setmanal. HISENDA - Elaboració de pressupostos fiables, sostenibles, clars, transparents i pel bé comú dels ciutadans. - Auditoria interna transparent. - Optimitzar els recursos de l’Ajuntament. - Reduir l’elevada deute municipal. - Congelar els impostos municipals (IBI). - Estudiar exhaustivament tot tipus de subvencions existents, per la seva sol·licitud.
 6. 6. EDUCACIÓ I FORMACIÓ - Ajuda a la reeducació de diferents col·lectius a través de cursos i tallers, per tal d’aprendre altres professions diferents per reorientar així la seva vida laboral. - Fomentar cursos de formació continua per adults. - Estreta col·laboració amb AMPA, Claustre de professors, Consell escolar... - Suport a totes les activitats extraescolars. - Transport escolar gratuït per tota l’ensenyança, inclosa la no obligatòria. (Batxillerat, Mòduls, Col·legi migdia…). - Reduir el fracàs escolar mitjançant l’atenció i orientació professional. JOVENTUT - Fomentar la innovació i la creativitat. Promocionar concurs de projectes per la creació de nous emprenedors i activitats econòmiques. - A estudiants exemplars de la promoció, promocionar-los amb subvenció per l’empresa que el contracti en la seva primera feina. - Casal juvenil: o Facilitar local social per les activitats juvenils, siguin tant d’oci com culturals, per festes, concerts, conferències, cursos… o Sala d’informàtica i biblioteca amb donació i intercanvi de llibres. o Sala d’oci amb taula de billar, futbolí i ping-pong, gratuïts. o Ajudar a joves que vulguin iniciar una carrera universitària o de qualsevol grau educatiu, en assessorament i orientació.
 7. 7. SANITAT - Projecte pilot de monitoratge 24h. per persones grans i pacients crònics per tele- assistència remota d’emergència en col·laboració amb SEM o emergències de la zona. - Transport col·lectiu de persones grans amb malalties cròniques i amb mobilitat reduïda, per visites de control planificades. Així com en les campanyes de vacunació per un millor control, de les persones amb risc. - Estudi de viabilitat de la sol·licitud de medicina rural, per les visites mèdiques domiciliaries, pel control de malalties cròniques i de persones amb mobilitat reduïda. - Educació en la salut. o Conferències i cursos detecció de malalties, Alzheimer, ictus, infarts (gravació i penjar-la a la web, podcasts.) o Prevenció de malalties, relacionades amb el nostre ritme de vida, hipertensió, colesterol, estres, depressions… - Campanya donació de sang, amb l’autobús de donació. FESTA de la donació. (“Torre solidaria – avui per tu i demà per mi”) BENESTAR SOCIAL - Garantir ajudes i serveis a les famílies amb recursos econòmics escassos, que realitzin voluntariat social per la comunitat. - Ajudar a famílies nombroses (IBI, educació, transport, etc.) - Crear punts informatius socials per: o Atendre les necessitats de les persones grans i persones amb discapacitat. o Promoure el voluntariat social a tots els nivells. Col·laboració ciutadana. o Garantir serveis jurídics en casos d’embargament de l’habitatge habitual.
 8. 8. - Zero desnonaments, no permetrem els desnonaments per a què els bancs tinguin els pisos buits, mentre els veïns de La Torre estan al carrer. - Lloguers socials per als veïns del municipi. - Fomentar conferències i activitats en el nostre municipi. - Crear el Servei d’Atenció a la Dona. CULTURA I OCI - Reorientar les Festes Majors, cap a una Comissió de Festes realment popular afavorint la participació ciutadana i de grups d’animació local. - Promoure i fer costat a l’associacionisme. - Ampliar la temporada i horari de la piscina, de juny a setembre. - Tallers i conferències adaptades a les necessitats i horaris dels veïns. - Certàmens: teatre a la fresca (piscina), premis de novel·la històrica, premis de pintura, concentracions moteres, tuning… - Reorientació de la fira medieval cap a una participació activa del poble i les seves associacions, amb gastronomia de l’època, relats de contes i llegendes, amb possibilitat d’un premi literari. ESPORTS - Acord municipal amb l’ajuntament de Santa Margarita de Montbui amb descomptes especials per la utilització de les seves instal·lacions esportives, piscina coberta, gimnàs…
 9. 9. - Organització de la cursa popular escolar. - Dotar al camp de futbol de gespa artificial per potenciar l’escola de futbol 7 i el planter. - Adequació de la zona Esportiva, amb la creació d’un entorn a agradable i amb la dotació a la zona de pàrquing. - Dinamitzar l’ús del Pavelló municipal (bàsquet, futbol sala, gimnàstica rítmica, tai-jitsu, voleibol…). o Sol·licitud de l’organització de les finals de Campionats de Catalunya i/o estatals. - Camp de futbol 7 i vestuaris a Pinedes de l’Armengol. Amb l’estudi per la instal·lació d’un sostre i convertir l’espai en una zona polivalent. - Construcció de pistes de pàdel indoor. Ús 365 dies a l’any. - Recuperació i senyalització de camins per activitats com senderisme i BTT. - Col·laboració amb les associacions per la promoció d’esdeveniments esportius d’àmbit regional: BTT, trail running, mitja marató, bàsquet, futbol, futbol sala, pàdel, caminada popular, que impulsi el foment i la promoció de l’esport. I en el seu defecte organitzar- les el consistori. OBRES I URBANISME - Realitzar d’una vegada la carretera de Vilanova d’Espoia a Pinedes de l’Armengol. - Millorar el manteniment municipal i vetllar pel compliment de la normativa d’animals de companyia. - Neteja i adequació dels camins, parcs, jardins, zones verdes i rutes d’oci.
 10. 10. - Adequar la zona de l’antiga piscina de Ca l’Anton amb àrea enjardinada combinada amb una zona coberta per la pràctica d’esport (pista poliesportiva, skate,...) amb la creació d’un local social. - Construir rotondes a les dues carreteres d’entrada al municipi i passeig verd fins a l’entrada de La Torre amb fanals i bancs. - Comunicar els diferents espais del poble (exemple: Clot del Llussi amb el Parc del carrer Barcelona). - Construir una “Deixalleria Municipal” a Pinedes de l’Armengol. - Realitzar obres a través de contractació temporal rotatòria amb personal del municipi, fomentant així l’ocupació. - Arreglar de forma contínua les voreres de tots els nuclis i en especial de Pinedes. - Adequar instal·lacions sanitàries per la zona esportiva de la piscina, pistes de tenis i pàdel. - Estudi de viabilitat del passeig “verd” des de la plaça de Pinedes a Espoia. - Estudi d’una piscina mòbil a Pinedes. MEDI AMBIENT - Suprimir els abocadors descontrolats, fent respectar la nova normativa i creant deixalleries en diferents nuclis del municipi. - Protegir els aqüífers, per evitar que es contaminin pel subsòl. - Creació d’un parc fluvial protegint el Riu de Gost, amb l’adequació i neteja de l’entorn. - Declarar zones verdes per protegir davant de plans urbanístics. - Potenciar l’ús d’energies alternatives, a través de descompte en el permís d’obres. - Dotar als establiments públics, Ajuntament, centres socials, col·legis, guarderies, de caldera de biomassa. - Reduir l’impacte visual del cablejat elèctric i telefònic.
 11. 11. - Involucrar als ciutadans en la conservació del medi local, que és tasca de tots. - Aconseguir un millor i més eficient servei de recollida de residus, més econòmic i més sostenible. - Educació i formació ambiental amb conferències-taller, consum sostenible, aprofitament de recursos i estalvi. - Gestió de neteja i manteniment de foses sèptiques. Agrupació del servei per aconseguir reducció de costos. Tenim el millor entorn de tota la comarca, hem de cuidar-lo, mantenir-lo i promocionar-lo; no només per nosaltres, sinó també pel futur dels nostres fills i futures generacions. Una abraçada.

×