Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.
Útmutató a letöltés és telepítése képernyővédők
Ebben a dokumentumban lesz képes felfedezni, hogy mit kell tennie, hogy tö...
Letöltés indul, ha megnyomja, és meg kell menteni a fájlt a számítógépre. Amikor a letöltés befejeződött, indítsa el a
tel...
Befejezése után az egész rendszer teljesen, akkor látni fogja, hogy kinyitja az ablakot, hogy állítsa be a képernyővédő.
E...
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Útmutató a letöltés és telepítése képernyővédők - Screensavers

334 visualizaciones

Publicado el

Információs lépésről lépésre letölthető képernyővédők a honlapon. Útmutató lépésről lépésre a folyamat telepítése ezen programokból Windos OS. Hogyan töltse le és telepítse a képernyővédők.

Publicado en: Software
  • Sé el primero en comentar

Útmutató a letöltés és telepítése képernyővédők - Screensavers

  1. 1. Útmutató a letöltés és telepítése képernyővédők Ebben a dokumentumban lesz képes felfedezni, hogy mit kell tennie, hogy töltse le és telepítse képernyővédők, amelyek rendelkezésre állnak az interneten. Vegyük a példa, hogy a tartalom megtalálható http://www.kepernyovedok.com/ és így ingyenes multimédiás termékek a számítógép. Lássuk, hogyan! Először meg kell adnia egy weboldalt, hogy melyik tetszik, mint a Akváriumok, melyek a legnépszerűbb http://www.kepernyovedok.com/Screensavers-Akvariumok-Hal/ és válassza ki a képernyővédők, hogy tetszik az összes rendelkezésre álló. A példaként szolgálhat, hogy hogyan venné, hogy töltse le és telepítse a képernyővédő hal akvárium. http://www.kepernyovedok.com/Screensavers-Akvariumok-Hal/kepernyovedo-akvarium.htm Ha van benne az oldal a képernyővédő, amit szeretne letölteni, kattintson a ” Download” gombra.
  2. 2. Letöltés indul, ha megnyomja, és meg kell menteni a fájlt a számítógépre. Amikor a letöltés befejeződött, indítsa el a telepítést. Választhat a további alkalmazások szponzor, vagy folytassa a telepítést elhagyásával képernyővédő ajánlatokat fog megjelenni, hogy nem szükséges, hogy a képernyővédő. Az utolsó lépés a telepítés megadja a lehetőséget, hogy válasszon, ahol a képernyővédő telepítve lesz, bár a program létrehoz egy alapértelmezett útvonalat, ahol automatikusan telepítheti képernyővédők letöltését. Végül, meg kell választani a helyet, ahol csomagolja ki és telepítse a képernyővédő. Ha nem érdekel, a program nem az alapértelmezett útvonal. Ez az, ahol az összes képernyővédők telepíteni kívánt.
  3. 3. Befejezése után az egész rendszer teljesen, akkor látni fogja, hogy kinyitja az ablakot, hogy állítsa be a képernyővédő. Ez egy Windows operációs rendszer is. Látni fogja előnézetét, és válassza a számítógép perces várakozás készenléti módban aktiválja. Ez a tulajdonság a Windows és az összes számítógép ezt az operációs rendszert. A képernyővédő honlap csak akkor érvényesek, számítógépek Windows operációs rendszer. Mint a legtöbb a weboldalak, hogy láttuk.

×