Se ha denunciado esta presentación.
Se está descargando tu SlideShare. ×

Educat 2.0 Jordi Vivancos

Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Anuncio
Próximo SlideShare
Programa 1x1
Programa 1x1
Cargando en…3
×

Eche un vistazo a continuación

1 de 10 Anuncio
Anuncio

Más Contenido Relacionado

Anuncio

Similares a Educat 2.0 Jordi Vivancos (20)

Más de Baix (20)

Anuncio

Educat 2.0 Jordi Vivancos

  1. 1. Programa eduCAT 2.0 Jordi Vivancos Àrea TAC Juliol 2011
  2. 2. Idees clau eduCAT 2.0 és el programa que agrupa les actuacions per promoure l’ús dels instruments digitals en els processos d’ensenyament i d’aprenentatge. eduCAT 2.0 preveu que els centres decideixin l’ús més efectiu de les tecnologies digitals per la millora de l’aprenentatge en el marc del seu projecte educatiu.
  3. 3. Objectius per a l’alumnat Assoliment de la competència digital i del tractament de la informació Utilització de recursos educatius digitals per a la millora dels aprenentatges de les diferents matèries Potenciar el treball col·laboratiu en equip i les capacitats d’analitzar, contrastar i processar la informació.
  4. 4. Objectius per al professorat Conèixer i utilitzar les tecnologies digitals com a instrument metodològic. Seleccionar, elaborar i compartir recursos i instruments digitals per la tasca docent. Consolidar l´ús de les tecnologies digitals en el desenvolupament professional i la formació permanent.
  5. 5. Àmbits d'actuació El departament d’Ensenyament desplegarà l’eduCAT 2.0 a la totalitat dels centres públics durant els propers 2 cursos. eduCAT 2.0 s’adreça de forma prioritària a: Cicle superior de primària (5è i 6è) Educació Secundària Obigatòria
  6. 6. Actuacions a l’Educació primària Primera fase de dotacions a totes les escoles durant el curs 2011-2012, en modalitat catàleg específic. Aprofitament dels recursos i serveis telemàtics de la XTEC: Àgora, Alexandria, Edu3, Edu365, Zona Clic
  7. 7. Actuacions a l’Educació secundària Desplegament de dotacions TIC a l’Educació secundària: ● Modalitat A: continuïtat model 1x1 ● Modalitat B: equipament propietat del centre ● Instituts no participants a Educat1x1: PDI's per a les aules 1er ESO Potenciar Àgora com entorn virtual d’aprenentatge de centre.
  8. 8. Actuacions d’acompanyament i formació Acompanyament i suport presencial via seminaris TAC territorials Nova oferta de formació TAC amb suport telemàtic Potenciació de la xarxa docent per la formació entre iguals i el suport virtual Definició i desplegament de la Competència digital docent.
  9. 9. Recursos educatius digitals EduCAT 2.0 compatibilitza els llibres de text amb els recursos educatius digitals. Impuls a l’oferta de recursos digitals editorials. Promoció de la compartició de recursos digitals generats pel professorat. Estímul a les creacions digitals de l’alumnat.
  10. 10. Promoure la competència digital i la millora de les capacitats cognitives eduCAT 2.0

×