EL LLIBRE DE LA SELVA
ESCENA I
PISTA 1:JUNGLE BOOK(Banda sonora)
IMATGE1: SELVA TROPICAL
NARRADOR: Aquesta història va com...
PISTA 3:RUGIT TIGRE
MARELLOBA: El cadell d’home és meu i creixerà entre nosaltres fins que
sigui gran i et mati!
SHEER KHA...
PARELLOP: És el meu fill. Si l’abandonemno podrà sobreviureals perills de
la selva.
BAGUERA:Jo l’acompanyaréalpoblatmés pr...
BAGUERA: Demoment res, però el tigre no permetrà que creixis i que tard
o d’hora et converteixis en un home i que aprengui...
SERP: Per què et fiques allà on no et demanen? (A POC A POC VA
ABANDONANT L’ESCENA) Un altre dia serà!!
BAGUERA: Així que ...
CORONEL:Atureu-vos!!Aquestnen no pertany a la meva tropa!!
BAGUERA:Jo us ho explicaré, coronel. És Mowgli i l’estic acompa...
ESCENA VI
IMATGE1: SELVA
NARRADOR: Mowgli es torna a escapar de la pantera. Baguera surt amb
cara de pocs amics a buscar-l...
ÓS: Convertit en home! Malaguanyat! El més probable és que et
converteixis en un venedor … I que vulguis convertir el teu ...
MOWGLI:Deixeu-me!!!
(SURTEN D’ESCENA ELS MONOS I MOWGLI)
BALOO: Ep! Mowgli On t’has ficat? (BUSCA LA RESPOSTA DIRIGINT-SE ...
ENMIG DEL BALL, APAREIXEN BALOO I BAGUERA DISFRESSATS AMB CAPS
DE MONOS, BALLANT PRENEN MOWGLI I SE L’EMPORTEN. QUAN ACABE...
MOWGLI: No, Baloo, no és veritat!!! Sóc un ós com tu!! Sé defensar-me.
Grrrrr...!!!
BALOO: No, Mowgli, la selva no és un l...
APAREIX SHEER KANPER UN CANTÓ DE L’ESCENARI. CAMINA A POC A POC
PERQUÈ NO VOL QUE EL DESCOBREIXIN. ESCOLTA LA CONVERSA.
MU...
MOWGLI:Ah! ets tu!!
SERP: Sí, per servir-te!
MOWGLI:Deixa’m sol. No em puc refiar de tu!!
SERP: Si no confies amb mi. Com ...
SERP. Ui!! Les meves vèrtebres. Quina patacada, tu!
MÚSICA ENTREACTES
ESCENA X
IMATGE10:VOLTORS
NARRADOR:Mowglisegueixel c...
VOLTOR 2: Glups!!Sheer Kan!
IMATGE11:SHEER KAN
VOLTOR 1: Fotem el camp!!
VOLTOR 4: Salva’tpetit!!
SHEER KAN:Veig que no te...
MOWGLI AGAFA UNA BRANCA I LA PREN AMB EL FOC. AMB LA BRANCA LI
ENCÉN LA CUA A SHEER KAN
SHEER KAN:Ah! Socors!!
VOLTOR 2: S...
BAGUERA:Mira, estem a la vora del poblat de l’home.
ENTRA UNA NENA PORTANT UN CÀNTIR A SOBRE L’ESPATLLA.
IMATGE13:NOIA
MOW...
PISTA 18:EL RITMEDE LA SELVA
(DESAPAREIXENTOT DE L’ESCENA I VAN SORTINT TOTS ELS PERSONATGES
A SALUDARAL PÚBLIC)
FI
Próxima SlideShare
Cargando en…5
×

Llibre de la selva obra

245 visualizaciones

Publicado el

Guió de l'obra El llibre de la selva.

Publicado en: Educación
 • Sé el primero en comentar

 • Sé el primero en recomendar esto

Llibre de la selva obra

 1. 1. EL LLIBRE DE LA SELVA ESCENA I PISTA 1:JUNGLE BOOK(Banda sonora) IMATGE1: SELVA TROPICAL NARRADOR: Aquesta història va començar quan el silenci de la selva de sobte va ser interromputper un so insòlit, un so que mai abans no s’havia escoltat en aquell indret: el plor d’ un cadell d’home. PISTA 2:PLOR D’UN NADÓ ENTREN A ESCENA UNA COLLA DE LLOBATONS, RIUEN I ES PERSEGUEIXEN ENJOGASSATS. DESOBTE S’ATUREN ALERTATS PEL PLOR DEL NADÓ. S’ACOSTENAL CISTELL I L’OBSERVENAMB SORPRESA ENTRA LA MARE LLOBA LLOBA: És un cadell d’home. Mai havia vistun cadell d’hometan a prop. DE SOBTE ENTRA SHEREKHAN, EL TERRIBLE TIGRE SHEER KHAN: Doneu-mela meva presa. Aquest cadell és meu!!! PARELLOP: Els llops somun poble lliure i només obeïm a Akela, el nostre cap. EL TIGRE FA UN RUGIT QUE FA ESTREMIR A TOTS ELS ANIMALS DEL VOLTANT
 2. 2. PISTA 3:RUGIT TIGRE MARELLOBA: El cadell d’home és meu i creixerà entre nosaltres fins que sigui gran i et mati! SHEER KHAN: No!! Em pertany a mi i tard o d’hora me’l menjaré!! Recorda les meves paraules!! SHEER KHANABANDONA L’ESCENA PARELLOP: Estàs segura que ens hem de quedar el cadell d’home? Pot ser que els altres llops no hi estiguin d’acord. IMATGE2: LLOPS MARELLOBA: És clar que me’l quedaré i l’anomenaré Mowgli que significa “granota”. I ara dorm, petit, que quan siguis gran caçaràs Sheer Khan. MÚSICA ENTREACTES ESCENA II IMATGE3: LLOPS NARRADOR.Hanpassatdeuanys iMowgliha crescutentreels llops. El pare llop li ha ensenyat tots els sons de la selva. Baguera, la pantera,li ha ensenyata enfilar-seals arbres. Però darrerament Sheer Khan ha estat vistper aquests voltants iel Consell de llops es reuneix. Akela, el cap de la tribu, parla amb aquestes doloroses paraules: AKELA: Sheer Khan matarà el nen i tots els que intentin protegir-lo. Tots estem d’acord en el que cal fer. El cadell humà ha de marxar. No tenim cap més sortida.
 3. 3. PARELLOP: És el meu fill. Si l’abandonemno podrà sobreviureals perills de la selva. BAGUERA:Jo l’acompanyaréalpoblatmés proper.Una vegada allà, Mowgli estarà sa i estalvi. MARELLOBA: Cuida el nostre fill, Baguera. Confiem en tu. (DIRIGINT-SEA MOWGLI) Adéu fill!! (LI FA UNA MOIXAINA I ABANDONA L’ESCENA) SURTEN TOTS ELS ANIMALS MENYS BAGUERA I MOWGLI QUE ES QUEDEN TRISTOS I SOLS S’ABAIXA LA INTENSITAT DEL LLUM. MÚSICA TRISTA PISTA 4:MÚSICA TRISTA MÚSICA ENTREACTES ESCENA III IMATGE4: BAGUERA NARRADOR I així és comla pantera i el nen emprenen el camí cap al poblat més proper per allunyar Mowgli del perill que suposa Sheer khan. Baguera, la pantera, és l’encarregada d’acompanyar-lo en aquesttrajecte. LA PANTERA CAMINA UNS PASSOS AL COSTAT DEL NEN, PERÒ MOWGLI ES PARA BRUSCAMENT, RESISTINT-SEA SEGUIR CAMINANT MOWGLI: No vull anar amb tu. Vull tornar. Estic cansat i tinc son. BAGUERA: No, hem de seguir. El tigre ha jurat matar-te quan et trobi. MOWGLI:Matar-me? I per què? Què li he fet jo?
 4. 4. BAGUERA: Demoment res, però el tigre no permetrà que creixis i que tard o d’hora et converteixis en un home i que aprenguis a matar-lo amb armes de foc. MOWGLI:: Ja, ja, ja! Jo mai podria fer això!! Em quedo!! BAGUERA: No vull discutir!! Anem!! MOWGLI:Jo no tinc por del tigre!! (SURTCORRENTS) BAGUERA: (CORRENT DARRERE D’ELL) Mowgli, Mowgli!! (SURT) MÚSICA ENTREACTES ESCENA IV PETITA CORTINA MUSICAL. ENTRA LA SERP OLORANT A UN CANTÓ I A L’ALTRE. ES MOU A POC A POC. PER L’ALTRE EXTREM DE L’ESCENARI ENTRA MOWGLI IMATGE5: SERP PISTA 5 MELODIA SERP (fragment) SERP: Mmmmm!! Quina bona olor que sento!! Fa olor de cadellet humà (DESCOBREIX MOWGLI) El meu plat preferit!!! Dorm, cadell, dorm. Dormprofundament... ES VA ACOSTANT LENTAMENT AL NEN, CANTANT AMB VEU SUAU, FINS A RODEJAR-LO. APAREIX LA PANTERA I EL SALVA QUANJA EL TÉ GAIREBÉ ATRAPAT) BAGUERA: Deixa’l, perversa!!!!
 5. 5. SERP: Per què et fiques allà on no et demanen? (A POC A POC VA ABANDONANT L’ESCENA) Un altre dia serà!! BAGUERA: Així que tu et vols quedar a la selva no? MOWGLI: Sí i em quedaré. Ja ho veuràs!! BAGUERA: Ja ho veurem demà. Ara, a dormir!!! MÚSICA ENTREACTES ESCENA V IMATGE6: ELEFANTS MOWGLI;Mira, una desfilada!! BAGUERA: Oh, no!!!La patrulla dels elefants!! PISTA 6: MARXA DELS ELEFANTS S’ESCOLTA UNA MARXA AMB MOLT SOROLL, UNA MARXA ESTREPITOSA QUE FA FINS I TOT TREMOLAR EL TERRA. ENTRA UNA PATRULLA D’ELEFANTS CAMINANTAL MATEIX PAS, AMB EL CORONEL DELS ELEFANTS DIRIGINT-LOS. MOWGI PRIMER SE’LS MIRA SORPRÈS, PERÒ AL FINAL ES POSA A LA CUA DE LA MARXA BAGUERA: (VEIENT-LOANARA DARRERE LA COMITIVA)Quin nen més curt de gambals! MOWGLI:Què feu? ELEFANTPETIT: Ens entrenem. MOWGLI:Que puc venir? ELEFANTPETIT: I tant que sí!!! LA MARXA DELS ELEFANTS TORNA AMB MOWGLI A DARRERE DE TOT.
 6. 6. CORONEL:Atureu-vos!!Aquestnen no pertany a la meva tropa!! BAGUERA:Jo us ho explicaré, coronel. És Mowgli i l’estic acompanyant al poblat de l’home. MOWGLI: Jo no hi vull anar!!! CORONEL:Per sempre!!! S’ha de quedar allà per sempre!! BAGUERA:Per sempre, coronel. Allí es quedarà per sempre!! CORONEL: (AL NEN) Bona sort, amic. I salutacions. MOWGLI:No vull anar-me’n d’aquí!! LA PANTERA EL TÉ AGAFATPER LES MANS. CORONEL:Soldats, mitja volta!! Recordin, soldats que un elefant … tarda, però mai oblida!! ELS ELEFANTS:(TOTS JUNTS) Mai t’oblidarem, Mowgli!! CORONEL:Marxant!! PISTA 7:ELS ELEFANTS MARXEN (fragment) SURTEN I MOWGI ES POSA A PLORAR
 7. 7. ESCENA VI IMATGE1: SELVA NARRADOR: Mowgli es torna a escapar de la pantera. Baguera surt amb cara de pocs amics a buscar-lo. MOWGLI: (PARLANT AMB EL PÚBLIC) Crec que ara sí que m’ha perdut de vista la pantera Baghera. Descansaréuna estona. Quina son que tinc!! ES POSA CÒMODE A TERRA I DORM. SE SENT UNA MÚSICA I ENTRA L’ÓS BALOO, CANTANT. IMATGE7: BALOO ÓS:(S’ENTREBANCA AMBEL NEN ) Ep, quina mena d’animal és aquest?Una puça!! MOWGLI:(ES DESPERTA EMMURRIAT) Jo no sóc una puça!! Deixa’m! ÓS: Fantàstic, fantàstic . Ets un nen. Com et dius? NEN: Mowgli. ÓS: Estic segur que serem grans amics. Bé, bé, encara que jo sigui tan gran i tu tan petit. NEN: Però volen que vagi al poblat dels homes.
 8. 8. ÓS: Convertit en home! Malaguanyat! El més probable és que et converteixis en un venedor … I que vulguis convertir el teu temps en … diners!! Que absurd. Jo t’ensenyaréel secret dels óssos més forts. Vols ser un ós com jo? NEN: Sí, sí. ÓS: Has de rugir així: (RUGEIX) EL NEN INTENTA RUGIR ÓS: Més o menys, més o menys … (dirigint-se al públic) Aquest ha d’entrenar-semoltíssim!! PISTA 8:LES COSES BÀSIQUES (PARAR-LADESEGUIDA QUAN QUEDEN AJUPITS A TERRA. ALERTA QUE EN COMENÇA UNA ALTRA) MÚSICA ENTREACTES ESCENA VII IMATGE1: SELVA MOWGLI DESCANSA I BALOO ESTÀ DORMINT MOWGLI:Que bé que m’ho passo amb tu Baloo!! (DE SOBTE, APAREIXEN TRES MONOS QUE ROBEN EL NEN. L´ÓS NO SE N’ADONA) IMATGE8: MONOS MONO 1:Ep!! Aquest no és el cadell d’home que buscael nostrerei?
 9. 9. MOWGLI:Deixeu-me!!! (SURTEN D’ESCENA ELS MONOS I MOWGLI) BALOO: Ep! Mowgli On t’has ficat? (BUSCA LA RESPOSTA DIRIGINT-SE AL PÚBLIC) (ENTRA LA PANTERA) BAGUERA: On és Mowgli? BALOO: No ho sé. Fa un moment estava aquí. No sé on s’ha ficat. BAGUERA:I ho dius tan tranquil? Corre, anem-lo a buscar!! SURTEN CORRENTS ENTREN ELS MONOS ACOMPANYANT MOWGLI A DAVANT DEL REI DELS MONOS. ELS CRITS I BROMES DELS MICOS FAN QUE MOWGLI SE’LS MIRI IMATGE9: MONOS REI MONO:Escolta, cadell, he sabutquevolen portar-tea la vila del l’home. Si vols pots quedar-temb nosaltres. Jo et protegiré. MOWGLI: Veritat? Això és veritat? REI MONO:Però a canvi, estimat vailet, tu podries revelar-meel secret dels homes: vull saber com es fa el foc. Amb el foc a les meves mans, jo seré un rei poderós, el més poderós de la selva!!! MOWGLI: Però si jo no en sé res, del foc REI: Tots els homes coneixen el foc. Fes-t’ho com vulguis, però porta’m el foc dels homes! PISTA 9:DUBI DU, JO VULL SER COM TU
 10. 10. ENMIG DEL BALL, APAREIXEN BALOO I BAGUERA DISFRESSATS AMB CAPS DE MONOS, BALLANT PRENEN MOWGLI I SE L’EMPORTEN. QUAN ACABEN DE BALLAR ELS MONOS ES QUEDEN CAPBAIXOS I CRIDENA COR: MONOS:Els monos serem sempremonos!! (SURTEN) MÚSICA ENTREACTES ESCENA VIII IMATGE1: SELVA (ENTREN L’ÓS, LA PANTERA I EL NEN) BAGUERA: Ja veus, Mowgli, el teu lloc no és aquest. MOWGLI: Però, mira’m. No m’ha passatres. Estic sa i estalvi. BAGUERA AGAFA PER L’ESPATLLA BAALOO I S’APARTEN A UN COSTAT DE L’ESCENARI, PERQUÈMOWGLI NO ELS PUGUI SENTIR BAGUERA: Vineun moment, Baloo. Vull parlar amb tu. BALOO: T’escolto, Baguera. BAGUERA: La selva no és un lloc adequat per al petit. És necessari que el portem amb els seus. BALOO: Però sitot anirà bé!! Jo en tindré cura sempre!! BAGUERA. Tard o d’hora es trobarà amb Sheer Khan. BALOO: D’acord. Potser tens raó. El duré al poblat dels homes. BALOO I BAGUERA ES DIRIGEIXEN AL LLOC DE L’ESCENARI ON HI HA MOWGLI. BALOO:Mowgli, amic meu, t’he de dir una cosa: jo també crec que corres perill aquí
 11. 11. MOWGLI: No, Baloo, no és veritat!!! Sóc un ós com tu!! Sé defensar-me. Grrrrr...!!! BALOO: No, Mowgli, la selva no és un lloc segur per a tu. MOWGI:(DIRIGINT-SEA L’ÓS, ENFADAT) Ets igual que tots. Em vas prometre que podia quedar-meamb tu i ara em dius que he de marxar. No us vull veuremai més!! (SURT CORRENT) BAGUERA: Mowgli!... BALOO:On vas? Vineaquí!! BAGUERA: Anem. L’hem de trobar ara mateix. Separem-nos!!Tu per aquí i jo per allà. BALOO SURT DE L’ESCENA I BAGUERA EL VA BUSCANTPER L’ESCENARI BALOO: Sili passa alguna cosa, no m’ho podréperdonar!! BAGUERA: On es deu haver ficat? Mowgli!!! La patrulla dels elefants!! Ells m’ajudaran. IMATGE6: ELEFANTS ENTRA LA PATRULLA D’ELEFANTS PISTA 10:MARXA DELS ELEFANTS (fragment) BAGUERA: (CRIDANT) Ei, atureu-vos!! CORONEL:Quiha dit això? Aquí mano jo!!! BAGUERA: Perdoneu, coronel. Necessito la vostra ajuda. CORONEL:Impossible!!Estemfent maniobres!! BAGUERA: Hemperdut el cadell d’homedins la selva. CORONEL: Pitjor per ell!! Nosaltres no podem interrompreles maniobres.
 12. 12. APAREIX SHEER KANPER UN CANTÓ DE L’ESCENARI. CAMINA A POC A POC PERQUÈ NO VOL QUE EL DESCOBREIXIN. ESCOLTA LA CONVERSA. MULLER DE L’ELEFANT: Escolta, trompeta bocamolla!!! T’agradaria que el nostrefillet estigués perdut i sol dins la selva? CORONEL: El nostrefillet? És clar que no!! MULLER DE L’ELEFANT: Doncs troba aquest cadell o em sentiràs!! ELEFANTPETIT: Si et plau, pare. Mowgliés amic meu!! CORONEL: D’acord. El buscarem(LI DÓNA LA MÀ A BAGUERA) Companyia endavant!!! Marxant... PISTA 10:MARXA DELS ELEFANTS (fragment) SHEER KAN: He, he, he. Jo el trobaré abans!!!! MÚSICA ENTREACTES ESCENA XIX IMATGE1: SELVA NARRADOR: Però que tossut és en Mowgli!!! No és conscient dels perills que l’envolten. Ara que està sol, comença a tenir por MOWGLI:: No hauria d’haver-meseparatde Balú. Estic ben soli perdut. Què faré senseBaloo i Baguera? IMATGE16:SERP SERP: Jo et puc ajudar!
 13. 13. MOWGLI:Ah! ets tu!! SERP: Sí, per servir-te! MOWGLI:Deixa’m sol. No em puc refiar de tu!! SERP: Si no confies amb mi. Com t’ajudaré? PISTA 11:CREU EN MI NARRADOR:Però quan Mowglicomençaa confiar en la serp, apareixSheer Kan. SHEER KAN:Amb qui parles? Tens visita oi? SERP: Qui? Jo? No!! Parlava sola. SHEER KAN:Ah sí? Doncsensenya’mles anelles!!I la cua!! Vullveurela teva cua!! SERP: Res per aquí!!! Res per allà!! SHEER KAN. Busco un cadell d’home que s’ha perdut per la selva. Si mai el veus, compto amb tu i la teva informació. SERP: Sí, sí, no pateixis. Et mantindré informat. EL TIGRE DESAPAREIX MOWGLI:Oh traïdora!!!M’has tornat a enganyar!No confiaré mai més en ningú!! Se’m volies cruspir tu! Per això no li has dit res a Sheer Kan. Traïdora!!! MOWGLI LI CLAVA UN COP A LA SERP, QUEES QUEDA MIG ESTABORNIDA
 14. 14. SERP. Ui!! Les meves vèrtebres. Quina patacada, tu! MÚSICA ENTREACTES ESCENA X IMATGE10:VOLTORS NARRADOR:Mowglisegueixel camí i apareixen una colla de voltors. Els voltors l’envolten i se’l miren encuriosits. VOLTOR 1: Té potes de cigonya!! VOLTOR 2: Sí, però no té ales!! VOLTORS:Ja, ja , ja MOWGLI:Rieu, rieu. Tan me fa! VOLTOR 3: Em sembla que ens hem passat! VOLTOR 4: Petit, no volem fer-te mal!! MOWGLI:Deixeu-me en pau!! Ningú em vol. VOLTOR 1: Escolta, t’acceptem a la colla. Seràs un voltor de primera!!! VOLTOR 2: Serem els teus amics. PISTA 12:SOM AMICS VOLTOR 3: Així què? Et quedes? ENTRA SHEER KHAN I ELS VOLTORS FAN UN BOT PISTA 13:SHEER KAN
 15. 15. VOLTOR 2: Glups!!Sheer Kan! IMATGE11:SHEER KAN VOLTOR 1: Fotem el camp!! VOLTOR 4: Salva’tpetit!! SHEER KAN:Veig que no tens por MOWGLI:Jo no tinc por de res! SHEER KAN:Ni tan sols dels meus ullals? (ELS HI ENSENYA I RUGEIX) PISTA 14:RUGIT TIGRE MOWGLI:No tinc por de res!! SHEER KAN:Ni de les meves urpes afilades? MOWGLI:He dit que no tinc por de res!! SHEER KAN:Doncs prepara’tper a morir PISTA 16:PERSECUCIÓ EL TIGRE ES PREPARA PER LLENÇAR-SEA SOBRE DEL NEN, PERÒ DE SOBTE SURTEN LA PANTERA I L’ÓS QUE L’ATUREN AGAFANT-LOPER LA CUA PANTERA I BALOO:Corre, corre, Mowgli!! EL NEN, MOLT ESPANTAT, S’ESCAPA I SURT DE L’ESCENA, PERÒ EL TIGRE MOLT ENFADAT ESGARRAPA BALOO I A LA PANTERA. EL TIGRE I LA PANTERA ES QUEDENA TERRA IMMÒBILS) NARRADOR:Desobtesesentun tro. Ha caigutun llamp iha encès un arbre. PISTA 15:TRO VOLTOR 1. Ràpid, Mowgli, amb el foc podràs vèncer Sheer Kan! VOLTOR 2. Sí, el foc és l’única cosa que espanta Sheer Kan! PISTA 16:PERSECUCIÓ
 16. 16. MOWGLI AGAFA UNA BRANCA I LA PREN AMB EL FOC. AMB LA BRANCA LI ENCÉN LA CUA A SHEER KAN SHEER KAN:Ah! Socors!! VOLTOR 2: Sembla un estel fugaç! VOLTOR 3: No crec que torni per aquí! I (EL TIGRE SURT CORRENT DEL’ESCENA, AMB LA CUA ENCESA. MOWGLI S’ACOSTA A BALOO QUE ESTÀ ESTIRATA TERRA IMMÒBIL) IMATGE1: SELVA MOWGLI:Baloo, contesta’m! BAGUERA:Sigues valent, Mowgli, com Baloo… MOWGLI:Què li passa? No es mou BAGUERA:No hi podem fer res. Anem-nos-en. BALOO: (OBREUN ULL I DESPRÉSL’ALTRE)No encara,amics! Onvoleu anar sensemi? MOWGLI:Baloo!! Estàs viu!!! BAGUERA:Ets un maleït farsant, Baloo!! MOWGLI:Estic tan content!! Ens has fet patir molt!! MÚSICA ENTREACTES ESCENA XI IMATGE12:TRES AMICS Narrador:Els tresamics continuen caminant. Estan contents d’havervençut Sheer Kan i Baloo i Mowgli no se n’han adonat que a l’altra banda del riu hi ha un poblat dels homes.
 17. 17. BAGUERA:Mira, estem a la vora del poblat de l’home. ENTRA UNA NENA PORTANT UN CÀNTIR A SOBRE L’ESPATLLA. IMATGE13:NOIA MOWGLI:Què és allò, Baloo? BALOO. Ah, és una noieta, Mowgli MOWGLI:Baloo, no me n’havies parlat! BALOO:Pff!Les nenes només donen maldecaps, Mowgli, anem!! MOWGLI:Un moment!! La vull veurede prop! MOWGLI SEGUEIX LA NENA BALOO Però, Mowgli!! BAGUERA Deixa’l fer, Baloo. PISTA 17:EL MEU MÓN QUAN ACABA LA CANÇÓ, MOWGLI PORTA EL CÀNTIR I VA DARRERE LA NENA CAP AL POBLAT. BALOO:No! Torna, Mowgli! L’ha enxampat!! BAGUERA:Era inevitable, Baloo BALOO: Segueixo pensant que podria haver estat un bon ós. Però si ell prefereix ser un home ... Allà ell! BAGUERA: Què hi farem!! I nosaltres cap a la selva, que és casa nostra!!! IMATGE14:RETIRADA MÚSICA ENTREACTES MENTRESURTEN ELS DEQUARTI ES PREPAREN PER BALLAR IMATGE15:RITME DE LA SELVA
 18. 18. PISTA 18:EL RITMEDE LA SELVA (DESAPAREIXENTOT DE L’ESCENA I VAN SORTINT TOTS ELS PERSONATGES A SALUDARAL PÚBLIC) FI

×