Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

SimFLEX ® - BUSINESS ADVANCED

Prin intermediul SimFlex, participanții vor experimenta ”live”, timp de ”șase ani/cicluri de business”, situații complexe și provocatoare, foarte asemănătoare cu mediul de afaceri actual.

SCOP: participanții vor fi transpuși în realitatea complexă a unei afaceri, pentru a experimenta gândirea și comportamentul necesare unui executiv de top.

OBIECTIVE:
Participanții vor experimenta în cadrul mai multor cicluri de business:
gândirea și planificarea strategică;
procesele decizionale care conduc o organizație spre dezvoltare și profit.

tapa de învățare experiențială:
Participanții vor face parte din companii aflate în competiție pe aceeași piață.

Pentru a reuși, ei vor trebui să dezvolte strategii specifice, în care să țină cont de faptul că există mai multe produse, mai multe locații de desfășurare a activității, mai multe tipuri de echipamente. Sunt piețe de desfacere de dezvoltat, procese de optimizat, evenimente externe de gestionat.

Și toate aceste variabile trebuie luate în calcul atunci când vor realiza strategia!

  • Inicia sesión para ver los comentarios

  • Sé el primero en recomendar esto

SimFLEX ® - BUSINESS ADVANCED

  1. 1. SimFLEX® BUSINESS ADVANCED Prin intermediul SimFlex, participanții vor experimenta ”live”, timp de ”șase ani/ cicluri de business”, situații complexe și provocatoare, foarte asemănătoare cu mediul de afaceri actual. STIMULATE YOUR BUSINESS “Multelucrurinuleînțelegemnu pentru că înțelegerea noastră este limitată, ci pentru că acele lucruri sunt în afara experienței noastre” SCOP: participanții vor fi transpuși în realitatea complexă a unei afaceri, pentru a experimenta gândirea și comportamentul necesare unui executiv de top. TARGET GRUP: Top & middle managers, middle level talents. Etapa de învățare experiențială: Participanții vor face parte din companii aflate în competiție pe aceeași piață. Pentru a reuși, ei vor trebui să dezvolte strategii specifice, în care să țină cont de faptul că există mai multe produse, mai multe locații de desfășurare a activității, mai multe tipuri de echipamente. Sunt piețe de desfacere de dezvoltat, procese de optimizat, evenimente externe de gestionat. Și toate aceste variabile trebuie luate în calcul atunci când vor realiza strategia! - Alexei Tolstoi OBIECTIVE: Participanții vor experimenta în cadrul mai multor cicluri de business: • gândirea și planificarea strategică; • procesele decizionale care conduc o organizație spre dezvoltare și profit.
  2. 2. Etapa de analiză și reflecție: După fiecare ”an / ciclu de business”, participanții vor reflecta și își vor analiza deciziile luate, interdependețele dintre ele și efectele pe termen scurt și mediu. Iar la finalul simulării, participanții vor putea face legătura dintre ceea ce s-a întâmplat in ”sala de joc” cu evenimente și situații reale din propria organizație. Putem adapta simularea în funcție de obiectivele specifice de învățare și de nevoile organizației dumneavoastră! Aceasta este cea mai înaltă expresie a unei învățări de durată – învățarea prin intermediul vizualizării și al simțului tactil. Putem introduce informațiile specifice companiei dvs. și pe cele ale sectorului din care faceți parte prin ... • Adaptarea listelor de control din cadrul simulării; • Carduri de evenimente făcute în funcție de specificul activității dvs. office@evolutivconsultants.ro facebook.com/evolutiv Cum putem să vă s(t)imulăm afacerea? Hai să discutăm!

×