Se ha denunciado esta presentación.
Utilizamos tu perfil de LinkedIn y tus datos de actividad para personalizar los anuncios y mostrarte publicidad más relevante. Puedes cambiar tus preferencias de publicidad en cualquier momento.

Telefónica: Iniciativa TIC 2017 (Comando)

194 visualizaciones

Publicado el

Projecte presentat a la menció Iniciativa TIC 2017 de la Festibity.

Publicado en: Tecnología
  • Sé el primero en comentar

  • Sé el primero en recomendar esto

Telefónica: Iniciativa TIC 2017 (Comando)

  1. 1. Candidatura a la Iniciativa TIC Festibity 2017 Comando D_ de Telefónica 1 Comando D_ és una iniciativa interna de Telefónica al territori Catalunya-Est (Catalunya, Comunitat Valenciana, Múrcia i Balears) per potenciar i retenir el talent TIC de la companyia, proporcionant als empleats una plataforma de llançament de projectes de canvi digital i situant-los en el centre de la transformació digital de la companyia. Aquesta iniciativa s’integra dins del Marc Global d’Innovació Interna que ha creat el Grup Telefónica anomenat “INprendedores”. L’objectiu d’aquest marc és unificar tots els actius que té el Grup dedicats a la innovació per posar-los al servei del talent de l’organització, que són les persones, i amb l’ambició de demostrar que és possible empènyer la innovació des de dins i que qualsevol persona de l’organització pot fer-ho. Comando D_ aposta per la implementació del canvi digital de baix a dalt, fomentant un projecte de "Cultura d'equip" que passa per donar poder a l'empleat i generar una estructura més plana. Això vol dir que ser líder del canvi està a l'abast de tots, únicament s’ha de tenir una idea de canvi digital i Comando D_ proporciona els recursos necessaris per fer-la realitat. Comando D_ es basa en una filosofia de intraemprenedoria, doncs els projectes surten d’idees proposades pels propis empleats, però va més enllà, Comando D_ és una actitud i una forma de treballar per iniciatives, permeten aflorar les capacitats digitals presents a l’organització. Aquest programa està liderat per en Kim Faura, director general del territori Catalunya- Est, amb el suport de tot el Comitè de Direcció, i articulat per l’àrea de Recursos Humans i Transformació Digital del territori.
  2. 2. Candidatura a la Iniciativa TIC Festibity 2017 Comando D_ de Telefónica 2 Aquesta iniciativa es va presentar a l’octubre de 2015 amb un concurs per seleccionar a 15 agents del canvi, persones amb perfil digital i amb idees que poden aportar solucions a la resta de l’organització, podent participar d’una forma privilegiada en la transformació digital de Telefónica. Cada mes de setembre s'obre una nova convocatòria per a idees innovadores, però durant tot l'any qualsevol empleat es pot unir a l'equip Comando D_ a través del seu site a la Intranet corporativa, on es poden consultar els avenços i l’estat de les iniciatives de transformació digital i treball col·laboratiu en curs. Actualment compta amb més de 500 persones implicades de forma activa i el site rep unes 4.000 visites mensuals. A més, anualment s’organitza una demo day oberta a tots els empleats en presencial o streaming en la que els membres del Comando D_ tenen la possibilitat de compartir els resultats i avenços dels seus projectes, sent els protagonistes indiscutibles d’aquestes jornades.
  3. 3. Candidatura a la Iniciativa TIC Festibity 2017 Comando D_ de Telefónica 3 Les iniciatives que actualment engloba Comando D_ són les següents: - Vídeo: foment del vídeo com a eina de comunicació amb l'habilitació de sales croma a Barcelona i València i concurs de vídeo (premi: GoPro). - Pando: extensió a Catalunya de la plataforma en cloud de comunicació bidireccional entre les àrees de Negoci i Màrqueting desenvolupada a l’Est. - Yoxti (jo per tu): pilot per al Territori Catalunya i Est d'una plataforma social col·laborativa per a empleats. - Ambaixadors: atenció propera a l'entorn de l'empleat amb més de 400 peticions d'empleats en el territori ateses. - Office 365: amb la base del programa llançat a Telefónica, reenfocada amb un nou pla de gamificació. - Comunicació Digital Territorial Gran Públic: comunicacions més locals en els àmbits de GP. Agilitzar les campanyes de comunicació en xarxes socials i adaptar- les a l'experiència mòbil. Generar continguts des dels territoris per a tots els segments. En fase de definició la part de Comunicació Territorial a Empreses. - MOOC: elaboració d'un MOOC en habilitats digitals amb continguts desenvolupats per un grup de millennials de la companyia. - Pràctiques: pla d'acollida d'estudiants en pràctiques per avançar internament en la cultura de transformació. - + BI: desenvolupament de quadres de comandament amb power BI, aportant un canvi radical en la generació d'informes i la comunicació entre àrees de suport i àrees de consum. - Smart Torre Diagonal 00: modernitzar/digitalitzar alguns dels serveis que s'ofereixen a Torre Telefónica de Barcelona. Cadascuna en un estadi diferent en el cicle de vida:

×